Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 24 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 401 to 420 of 467

Thread: E3 2011

1. #401 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Au prezentat doar controllerul pentru ca doar controllerul era inovatia. Ce era atat de important de stiut despre consola mai mult decat ca ruleaza HD?

Mie mi-a placut, potentialul este intr-adevar mare.
    man, nu sunt de acord. da, produsul are potential, in sfarsit Nintendo are suport din partea studiourilor thid-party, linia de jocuri e incredibila, dar prezentarea noului produs a fost cel putin penibila (imo). adica ai o consola noua si nu poti sa apari cu ea pe scena si sa zici "this is the new system and it has: bla bla". probabil ca voiau sa faca putin hype, dar chiar asa... sunt multi care au crezut si poate inca cred, ca noua consola e de fapt un controller inovativ pentru wii.

---------- Post added 07-06-2011 at 08:50 PM ----------

un video cu "Wii u" in actiune. http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/2847/The Wii U, Nintendo's next console (video) -- Engadget[/url]

2. #402 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Ce era atat de important de stiut despre consola mai mult decat ca ruleaza HD?

ce e de stiut despre o masina in afara de faptul ca are roti?

3. #403 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Da, partea asta a fost intr-adevar penibila pentru ca nu au oferit lamuriri clare si ca pentru unii a fost confuz faptul ca e o consola noua nu doar un controller nou. Dar odata ce s-a eliminat confuzia asta nu vad unde mai e problema

Quote Originally Posted by SirAndrew View Post

ce e de stiut despre o masina in afara de faptul ca are roti?
    Ce detalii importante despre PS Vita ai primit in conferinta inafara de modul cum este implementat controlul? Nu te mai da cu capul de pereti ca n-are ce sa iasa de-acolo.

4. #404 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    le mai trebuie niste jocuri serioase exclusive, o retea de genul XBL/PSN si chiar pot concura cu MS si Sony. vorbind din perspectiva unui gamer hard-core

5. #405 SP
    Ce detalii importante despre PS Vita ai primit in conferinta inafara de modul cum este implementat controlul?
    extraordinara argumentatie. ai dreptate.. cand nu se poate... asta e... ai si tu limitele tale.

6. #406 SP
    Member bartonn's Avatar
    Nintendo's Next Generation Console Revealed, World's First Wii U Console Image | PlayStation LifeStyle

After their conference, Nintendo revealed a spec list:
    Release: 2012
    Height of about a width of about 46mm � 172mm � Depth 268.5mm (excluding protrusions)
    The new controller is 6.2 inches, 16:9 button controller that combines what is familiar and the touch screen, slide the two pads is attached.
    This rechargeable controller power button, HOME button, arrow pad, A / B / X / Y Buttons, L / R buttons, ZL / ZR is attached to the button. In addition, accelerometers, gyroscopes, vibration function, camera, microphone, speakers, sensor unit is equipped with a stylus.
    Wii Remote (or Wii Remote +) can simultaneously connect up to 4. Classic Controller and Nunchuk, Classic Controller PRO, and Wii Balance Board, or any input device that corresponds to the Wii controller.
    New hardware for high-density optical and 12cm, Wii can play for a 12cm self-loading optical disc (disc type will automatically draw) with a single drive.
    1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i compatible. HDMI, Component, D terminal, S-terminal, corresponding to each of the composite cable.
    AV Multi-output and output from the HDMI output terminal supports 6CH PCM linear.
    In addition to the internal flash memory, SD memory card or external USB can be extended by using the hard drive capacity.
    Multicore-based IBM Power �
    4 USB 2.0 has a single pin.
    The new hardware backwards compatible Wii games.

7. #407 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ca sa fie fericit si prostu satului.

8. #408 SP
    ma bucur ca esti fericit.

acum, daca mai ai frustrari, elibereaza-le in alta parte... strici topicul.

9. #409 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    vad ca sunteti din bucuresti amandoi, de ce nu va intalniti undeva sa va rezolvati problema?in 2 ore ajung si eu...ma gandeam sa fiu arbitru

10. #410 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    vad ca sunteti din bucuresti amandoi, de ce nu va intalniti undeva sa va rezolvati problema?in 2 ore ajung si eu...ma gandeam sa fiu arbitru
    Ai gresit forumul, versiunea cu manele si baietasi de cartier este in alta parte.

on-topic: Total dezamagit de conferinta nintendo, au tinut-o din prost in si mai prost. Orchestra aia nu isi avea locul acolo, nici engleza lui Miamoto si nici prezentarea absolut retardata a noii console. Noi habar nu am avut daca wiiu este doar un alt dispozitiv pt wii sau o consola pana cand nu au vorbit publisherii 3rd party despre noua consola. Intradevar controllerul conteaza, dar ei nici macar nu au specificat asta, pur si simplu au aratat controllerul si nimic mai mult, nici ca ma e ceva in spatele lui si nici pentru ce se foloseste.

11. #411 SP
    Member AVoF's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    Un pumn in ficat si un cap in gura rezolva mult mai multe decat o vorba buna, totdeauna!

12. #412 SP
    Member bartonn's Avatar
    Tu nu ai ce face?Iti place sa vorbesti aiurea si in plus?

Previous reported specs:

Deci isi cumpara cineva PS Vita??

13. #413 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Ai gresit forumul, versiunea cu manele si baietasi de cartier este in alta parte.

on-topic: Total dezamagit de conferinta nintendo, au tinut-o din prost in si mai prost. Orchestra aia nu isi avea locul acolo, nici engleza lui Miamoto si nici prezentarea absolut retardata a noii console. Noi habar nu am avut daca wiiu este doar un alt dispozitiv pt wii sau o consola pana cand nu au vorbit publisherii 3rd party despre noua consola. Intradevar controllerul conteaza, dar ei nici macar nu au specificat asta, pur si simplu au aratat controllerul si nimic mai mult, nici ca ma e ceva in spatele lui si nici pentru ce se foloseste.
    era o gluma daca ai verifica mai intai varsta ai observa ca am vreo 30 de ani, nu ma pretez la asa ceva, bafta copilas de la oras.

14. #414 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Un nou demo pentru Mass Effect 3!
    E3 2011 Coverage | GameTrailers.com

15. #415 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post

Previous reported specs:
    Deci isi cumpara cineva PS Vita??
    Nope, nimeni . Aaa, stai, zice "built in GPS" ? hmm, aveam nevoie de asa ceva...
    Serios vorbind, pe mine handheld consoles nu ma pasioneaza, indiferent de specificatii. De ce sa ma joc pe un ecranut cand pot juca pe ditamai plasma ?

Cat despre E3 - mie chiar mi-a placut conferinta celor de la nintendo - defapt, singura care ma interesa si pe care am urmarit-o - bravos, au reusit sa ma entuziasmeze cu noua consola (ma rog, controller), si asta in conditiile in care eram destul de sceptic.

16. #416 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Conferintele astea slabe din toate punctele de vedere v-au inrait; beti niste apa rece si va trece.
    Asadar se duse si E3-ul de anul asta, un fiasco pentru mine. Sper la anul sa termine naiba cu move-ul si kinect-ul ca devin enervanti de-a dreptul, sa nu uite ca menirea consolelor este aceea de a baga niscaiva jocuri in ele. Ubisoft-ul si EA-ul au mai saltat cat de cat calitatea expozitiei.
    Si da, stiu ca vin jocuri extraordinare ca Uncharted, Gears of War, Battlefield, COD, Resistance, Twisted Metal, Nfs, Fifa, Assassin, Halo( asta pt unii, pt mine nu conteaza), Far Cry dar ce naiba, deja vorbim de partea 3 sau chiar 4 la unele. Vreau si alte titluri si nu ca astea m-au plictisit( dimpotriva, vreau sa faca si partea a 10 a daca se poate) ci pt ca simt nevoia si de alte titluri, simteam nevoia sa ma surprinda cu ceva. Poate anul viitor...

17. #417 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Tocmai am terminat de vizionat conferinta Nintendo. A fost ok... tot mai mult mi-a placut cea de anul trecut. Oricum a fost mai buna decat cea de la M$ . In sfarsit avem jocuri hardcore si pe o consola Nintendo. Sincer nu stiu care conferinta mi-a placut mai mult: Sony sau Nintendo, nu pt ca mi-au placut extrem de mult jocurile da nici unul dintre ei nu au avut nimic extraordinar de aratat (mai interesanta a fost prezentarea NGP-ului daca ma intrebi pe mine decat a Wii U-ului care mi se pare o "semi-prostie" ).

Oricum E3 2011 inca nu s-a terminat, in seara asta o sa ma uit la mai multe prezentari iar maine o sa astept cu sufletu la gura Skyrinm si Lotr war in the north, iar poimaine Dark Souls . Can't wait!

18. #418 SP
    Junior Member Dan.Andrew's Avatar
    Nu pot sa zic ca ma dezamagit TOTAL Nintendo dar , dar cred ca o sa aiba un pret noul Wii...Cum am mai spus am avut prea multe asteptari si am ramas cu ochii in soare!Credeti ca este vreo sansa sa vedem vreun gameplay cu CoD MW3??-?

19. #419 SP
    mai mult decat cele doua misiuni care au fost aratate pana acum?

daca mai arata inca doua vedem dracu jumatate de joc

---------- Post added 07-06-2011 at 11:14 PM ----------

nfs the run pe GT

---------- Post added 07-06-2011 at 11:31 PM ----------

repede cat e cald, a inceput BF3

Battlefield 3: Live from E3, Ustream.TV: Battlefield 3 LIVE from E3!.

20. #420 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    acuma am vazut una dintre surprizele neanuntate e la sony: pixel junk lifelike. Deci ce tampenie . Nu am mai vazut nimic de genu... abea astept sa bage video-uri pe youtube. din ce au prezentat tipii aia, jocul pare penibil. poate la sfarsit o sa fie un joc bun. who knows. Imi placea ironia prezentatorului de la GT: wow this is great! i`m really glad you shared this with us! this really seems like a fun thing! cred ca la fiecare replica in capul lui auzea si un "Noooot!" . In fine, sa vedem ce mai prezinta.... parca urmeaza ceva detalii despre Sly 4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 24 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast