Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 130

Thread: Pareri pentru achizite lcd tv

1. #41 SP
    Member DeianD's Avatar
    Imi ziceti si mie va rog cum e corect sa setez Ps3 pt Samsung A330 conectat cu un cablu Component cu mufe aurite? Eu am bifat cele 3 casute care arata pana la 1080i dar mai era o casuta care arata 1080p (la Ps3)...sa o bifez si pe aia sau nu, ca la Tv in caracteristici zice asa: Semnal Video 1080i. Dati-mi un sfat va rog. Mersi

2. #42 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    As vrea sa imi i-au si eu monitorul acesta http://www.emag.ro/monitoare_lcd/mon...-LS24KIVKBQEDC si nu tiu daca pot conecta si xboxul la el prin component pt. ca am model cu chipset vechis i nu are port HDMI.Dintre monitorul de mai sus si acesta care vi se pare mai ok ? Monitor LCD LG M2794D-PZ, 27'' wide, tv tuner digital, boxe, telecomanda, full HD M2794D-PZNu ma intereseaza asa mult diagonal,voi sta aprope de el ,vreau mini 24"

3. #43 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Imi ziceti si mie va rog cum e corect sa setez Ps3 pt Samsung A330 conectat cu un cablu Component cu mufe aurite? Eu am bifat cele 3 casute care arata pana la 1080i dar mai era o casuta care arata 1080p (la Ps3)...sa o bifez si pe aia sau nu, ca la Tv in caracteristici zice asa: Semnal Video 1080i. Dati-mi un sfat va rog. Mersi
    prin component poti maxim 1080i oricum si tv-ul tau la fel. deci nu bifa si 1080p ca nu are rost. enjoy at 1080i consol3 din cate se vede in specificatii al doilea monitor de 27" are si component in (1YPrPb).

4. #44 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Lasa-l pe 720P. Debifeaza 1080i deoarece e o tampenie care am impresia ca e nascocita de niste gaini de la marketing.

5. #45 SP
    Member DeianD's Avatar
    Mi se pare mie sau ceva nu e in regula cu TV-ul meu?...dureaza cam mult pana se aprinde, din momentul in care am apasat pe buton stau vreo 7 sec. apox. pana apare imaginea pe ecran. Asa a facut de cand l-am luat.Oare e normal sau o fi vreo pb?

6. #46 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Mi se pare mie sau ceva nu e in regula cu TV-ul meu?...dureaza cam mult pana se aprinde, din momentul in care am apasat pe buton stau vreo 7 sec. apox. pana apare imaginea pe ecran. Asa a facut de cand l-am luat.Oare e normal sau o fi vreo pb?
    Si eu am tot un LCD Samsung, si se comporta exact la fel atunci cand il aprind.
    Poate ca nu dureaza chiar 7 secunde pana apare ceva pe ecran, dar 5 secunde sigur dureaza, asa ca stai linistit, nu e niciun defect, e perfect normal.

7. #47 SP
    Member DeianD's Avatar
    Asa cum am spus mai sus eu am Ps3 conenctat la Tv cu un cablu Component si ma bate gandul sa-mi iau un cablu HDMI.Oare o sa fie vreo diferenta sau nu merita sa mai dau banii pe el atata timp cat am Componentul? Multumesc tututror pt raspunsuri.

8. #48 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    As vrea sa imi i-au si eu monitorul acesta Monitor LCD Samsung 2494-HS, 24'' Full HD 2494HS-LS24KIVKBQ/EDC si nu tiu daca pot conecta si xboxul la el prin component pt. ca am model cu chipset vechis i nu are port HDMI.Dintre monitorul de mai sus si acesta care vi se pare mai ok ? Monitor LCD LG M2794D-PZ, 27'' wide, tv tuner digital, boxe, telecomanda, full HD M2794D-PZNu ma intereseaza asa mult diagonal,voi sta aprope de el ,vreau mini 24"
    Imi da si mie cineva o parere,va rog!

9. #49 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Asa cum am spus mai sus eu am Ps3 conenctat la Tv cu un cablu Component si ma bate gandul sa-mi iau un cablu HDMI.Oare o sa fie vreo diferenta sau nu merita sa mai dau banii pe el atata timp cat am Componentul? Multumesc tututror pt raspunsuri.
    Cumpara un cablu HDMI neaparat!

10. #50 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Salut.Am un LCD Samsung 32a430.Am conectat XBOX-ul prin HDMI si am observat o mica problema la imagine.In scenele mai inchise la culoare din jocuri si din filme se vede mai blur atunci cand trece de la o imagine la alta.Chestia asta are legatura cu raspunsul televizorului?Acesta este de 6ms.Multumesc

11. #51 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Cumpara un cablu HDMI neaparat!
    Nu m-ai lamurit deloc dc zici sa-mi iau un HDMI neaparat? In imaginea de mai jos este exasct cablul pe care il folosesc eu la Ps3, asa ca as vrea sa stiu daca e sau nu vreo diferenta daca imi iau un HDMI. Multumesc
    Attached Images Attached Images component.jpg

12. #52 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu m-ai lamurit deloc dc zici sa-mi iau un HDMI neaparat? In imaginea de mai jos este exasct cablul pe care il folosesc eu la Ps3, asa ca as vrea sa stiu daca e sau nu vreo diferenta daca imi iau un HDMI. Multumesc
    In primul rand acesta este un cablu HDMI-HDMI. si da merita sa iti iei un cablu HDMI, pentru ca HDMI suporta pana la 1080p (dar trebuie sa ai TV Full HD), iar cablu pe care il ai tu suporta doar 1080i si in plus scapi de atatea cabluri, deoarece prin hdmi ai si video si sunet digital.
    daca vrei sa afli mai multe vizioneaza filumetul

13. #53 SP
    Imi poate recomanda si mei cineva un LCD sau o plasma(fullhd) de mici dimensiuni si de calitate la un pret bun?

14. #54 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Televizor LCD LG 32LG5700, 81cm FullHD 32LG5700
    Nu il am, dar arata bine si are un pret destul de mic. Te mai anunt daca gasesc ceva ( nu de alta dar si eu caut unul).

15. #55 SP
    Member Solozaur's Avatar
    La tv-ul asta ma uitam si eu acuma, pretul pare ok si dotarile lafel!

Dar am o nedumerire: pe site-ul producatorului zice ca are rezolutia 1920x1080 dar la FullHD 1080p scrie Nu, cum este posibil?
    Eu caut un tv de 32" care sa aiba 1080p si mufa jack ptr casti si sa fie sub 2000ron

PS: din review-urile de pe emag vad ca nu prinde posturile tv hd de la noi, cat ar costa un decodor dinala? Pentru ca acum nu ma interesaaza deloc sa prind protv sau tvr in hd, dar ma gandesc ca in cativa ani o sa se ia toate televiziunile dupa astea si au sa scoata pe acelasi encoder versiunile HD si n-asi vrea sa raman cu buza umflata!

16. #56 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    in pitesti e o sala de jocuri (console) si am vazut ca aia au televizoare TOSHIBA REGZA... nu stiu mai nimic despre ele in afara de faptul ca sunt bune in materie de grafica pentru console.. samsungul meu nu se vede asa bine deci pot sa fac o comparatie vedeti ce aflati despre ele ca eu cred ca sunt bunicele

17. #57 SP
    Member Solozaur's Avatar
    N-am gasit nimic dupa un search legat de Regza pe la noi, si oricum mai mult ca sigur aia la sala au 720p pentru ca sunt mult mai ieftine. Dar pe mine ma intereseaza foarte mult sa fie 1080p!

18. #58 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Am eu Toshiba Regza de 32" si e super ok Tv-ul, din cate stiu eu sunt asamblate in UK si au un pret super ok. Full HD sub 2000Lei nu cred ca o sa gasesti, eventual sa fie si ceva bun.

19. #59 SP
    Member Solozaur's Avatar
    atunci vin cu alta intrebare: cat conteaza faptul ca un tv de 32" scoate 720p/1080i fata de unu care scoate 1080p? eu vroiam 1080p ptr ca stiu ca aia e rez maxima HD dar daca nu e ceva ce conteaza atat de mult la tv-urile de 32" atunci m-as multumi si cu unu 720p

20. #60 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    eu unul nu am vazut diferente mari intre 720p si 1080i la samsungul meu...dar alea regza am vazut ca se vad asa cum trebuie insa nu stiu la ce rez erau..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast