Bbbbbbut.... rvwjebvșskjcwjkegcwjbewjkcge is my favourite game![]()
Mi-am scos adaptorul de la naftalină![]()
- sper că odată cu praful de pe el s-a dus și delay-ul
Vedem m�ine!
---------- Post added 21-05-2011 at 07:57 PM ----------
We just arrived in Bucharest time is 1831 guess I missed the first day of the festival, I'll see you guys at the Tekken booth tomorrow.![]()
...hehe!
Eu acum am ajuns- uai ce nebunie pe tren
Se pare că surpriza mea a fost una de calitate- good stuff
Ras- Andra
---------- Post added 23-05-2011 at 06:17 AM ----------
...no comment(mai dă-l �ncolo de adaptor și de delay - degeaba, nu �nțeleg care-i faza cu el și gata). Am testat și adaptorul lor și tot așa
(o dezamăgire totală - emo
). Bine c-au fost pad-uri de PS3 �n plus că de nu...mă limitam la campionatul de Mario Kart: Double Dash
Concluzia: must buy PS3 and start playing with the PS3 controller- dar din păcate, pentru mine, nu cred că mă voi adapta... - am jucat execrabil.
*p.s.
Vreau, dacă se poate, poza cu Smileymike101 & me![]()
Inca o editie a trecut cu competitie acerba, meciuri frumoase si mult hype. Shoutouts tuturor care au participat, speram sa va mai vedem pe la evenimentele urmatoare; and also special shoutouts to Ras, Anda, RonanN1, Poke, Alecs, Ded, Trigger, LordJulian, Smileymike101, Fantomel, Bike Money, hydrarulz, Gatsu si restu care ne-au oferit niste meciuri epice. GG guys keep up the good work.
Cel mai mult mi-a facut placere sa-i cunosc pe Ras si pe Anda, doua persoane deosebite, ambii jucatori foarte buni de Tekken. Ras m-a batut cu Steve in brackets cu 2-1 si in GF cu 3-2, insa consider experienta de a fi jucat si cu playeri buni de Tekken din afara, priceless. Pacat ca nu am avut timp si unde sa jucam Ft5-ul ala, mi-as fi dorit foarte mult sa mai dau niste casuals cu el. Insa am stat si am discutat mult cu el de Tekken pe margine, despre 5DR si 6 si despre viitorul TTT2. Plus, in urma meciurilor mi-am facut si o schema a ce mai trebuie improved in my gameplay, si data viitoare sper sa ma descurc mult mai bine! We'll keep in touch!![]()
Next step, Nijikon 2011! Or is it?
Ce vroiam sa stiu, la soul calibur cum a fost ?
Apoi da, vreau si eu vids, macar sa imi imaginez ca eram acolo sa ma uit
Si vreau si vids de la mk tribute din brasov.
Vreau vreau vreau vreau vreau si nu dau..ma bag in politica frate
P.s. oh yea and another thing..pot sa trollez ssf4 fara sa iau ban? plizzzzzzzzzz^__^
()_()
( ._.)
((")(")
yep, si eu si Kane suntem multumiti de niste meciuri foarte bune contra lui Ras, am jucat cu el in Winners Final, si da o sa fie uploadate pe canalul battlekon, nice Steve nam reusit sal ating cu Law, dar am schimbat pe Lars almost took that game ca sa egalez scorul la 1-1, eh asta e, a fost o experienta unica, tot ce sper e sa reuseasca sasi faca timp sa apara pe la viitoarele editii, poate cu niste prieteni sa facem turneul de Tekken mai interesant
Poke, i swear ca o sati iau meciu ala la mvc data viitoare!
my personal guardian and saviour won't allow it. mutant kind shall be exterminated! "neutralize, slaughter! kill, kill!"Poke, i swear ca o sati iau meciu ala la mvc data viitoare!
din pacate nu, am avut clutch match cu Ded in winners, o sa fie si meciu ala probabil, pe canalu battlekon, pt mine a fost fain meciu, din alte perspective nu stiu, dupaia in losers am jucat cu un Nightwolf and fell for wakeup shoulder and deflect care ii baga si viata cu enhanced, eh asta e, sper sa reusesc mai mult data viitoare
@trolli cu santinela, ma, n-am pierdut din cauza ca are poke/alecs santinela in team, am pierdut ca au jucat oponentii mei mai bine, thats all there is to it
Ba da, de la sentinel ai pierdut..de aia pierd toti..de aia n-am bani de mancare si sa imi iau casa...deci de cand a aparut sentinel ala, it all went downhill.
Btw, o data cu videourile de acu pls pune-le si pe cele din brasov.
Nu prea stiu despre ce vorbiti , insa am iesit pe locul 3 la concursul de mario kart si un lucru mi se pare clar: Smileymike101 >all
Tray, cine a ieșit pe I? Pune poze cu tricoul!
...eu mi-am dat singur banană - că luam locul 2 (�n prima fază)
...iar eu �ncă aștept poza cu prietenul meu
![]()
![]()
![]()
Will post dem pics...
Am fost putin ocupat...zilele astea o sa uploadez finalele la T6, SSF4.
Finalele la Marvel3 or sa vina mai tarziu.
MK9 nu am inregistrat...ce-i ala?![]()
Bookmarks