Pick me!![]()
Intrucat nu mai sunt alti doritori, codul ajunge la paunstefan. Have fun! Asteptam cu interes reviewul.![]()
...la streameri nu dati nimic?si rezultatul ar fi de genu: live gameplay + cam/voice (commentary) + review "on the spot" + first impressions + epic/fail moments
![]()
Mai complicat cu codurile pentru streameri deoarece publisherii cer sa le trimitem link catre reviewul jocului cand articolul este gata. Iar in cazul unui stream, acest lucru nu prea se poate.
Daca ar fi sa cer cod exclusiv pentru stream cred ca ne-ar cere ca persoana care primeste codul sa aiba o expunere mare, cel putin cateva sute de followers.
Da, il vreau![]()
- ii ok daca fac duminica? maine tre sa fac tot felu' de chestii si n-am cum...
Nu-l joc pana atuncio sa fie o prima impresie and stuff
![]()
Nu e problema, streamezi cand poti. Sa postezi pe forum cand esti live sa te urmareasca cei interesati. Iti trimit acum PM cu codul.
LIVE in ~ 10 minuteTwitch
Cinci jocuri promo copy pentru PS4 (Little Big Planet 3, Grand Theft Auto V, Lego Batman 3: Beyond Gotham, Far Cry 4, Mortal Kombat X) va sunt oferite pentru review.
Pentru a primi unul din cele cinci jocuri trebuie sa va inscrieti pe acest thread postand numele jocului pe care il doriti. Inscrierile vor dura o saptamana (pana vinerea viitoare) iar castigatorul fiecarui joc va fi ales folosind random.org. Un singur castigator poate beneficia de un singur joc, astfel ca daca se intampla ca random.org sa extraga acelasi castigator pentru mai mult de un joc, va fi ales altul.
Atentie!: Regulamentul Giveaways trebuie respectat de catre participanti.
Toate sunt de PS4, review copies. Cred ca va puteti inscrie linistiti la ce titluri doriti... in final random.org decide![]()
Bravo Greyhound pentru initiativa! Din pacate pentru noi, Far Cry 4 si GTA V vin prea tarziu, jocurile fiind lansate de ceva vreme (peste 6 luni cred...), ar fi fost foarte frumos si de efect daca se putea face review la data lansarii.
In schimb pentru Mortal Kombat X cred ca e ok momentul si in functie de cine il face va starni interesul membrilor. Ar fi foarte ok daca pe viitor (doar o sugestie, nu aruncati cu pietre) vom avea parte de jocuri (promo copy) in mometul lansarii lor, asa cum sade bine unui site dedicat gamingului pe console!
Eu m-as inscrie pentru Grand Theft Auto V. Dar am indoieli in privinta faptului ca voi reusi sa termin jocul(story-ul) in 10 zile si ca voi putea face un review satisfacator(macar pentru mine).
Cred ca voi incerca intai sa fac un review pentru alt joc care il detin. Daca iese ceva ma voi inscrie si aici. Am timp o saptamana...![]()
@djleo666: Cum le-am primit, cum le-am pus la giveaway, nu e vina noastra daca data de lansare a fost acum ceva vreme.
@gvingi76: In regulament se precizeaza ca jocurile care dureaza mai mult se considera exceptie, deci daca te simti in stare poti participa![]()
Bookmarks