Daca vrea cineva sa scrie un review pentru jocul asta, sa dea un semn. E mai ciudat, știu
PS: Pentru PlayStation 4
Daca vrea cineva sa scrie un review pentru jocul asta, sa dea un semn. E mai ciudat, știu
PS: Pentru PlayStation 4
Eu încerc, dar nu vezi că nu se înghesuie multi nici pe PS4?Cand primesc un cod trebuie să garantez un review, nu imi permit sa rămân cu el fara material. Daca vă strângeți mai mulți care îmi garantați ca scrieți, eu încerc să aduc și pe XOne.
Cu ajutorul celor de la Techland, am făcut rost de un cod pentru jocul Torment Tides of Numenera, PlayStation 4. Codul este pentru zona Euro, inclusiv România. Vrea cineva sa scrie un Review?
As accepta eu provocarea. Dar nu sunt sigur dat fiind ca ar fi primul meu review, sa nu o fac lata sau sa dezamagesc![]()
Toti am gandit asta la primul nostru review. Dar asa inveti, incercand
Cauta si citeste si alte review-uri la jocul asta, vezi despre ce se vorbeste, trecand peste opinia celui care l-a scris, la urma urmei opinia ta conteaza. Dar doar ca sa vezi structura si punctele abordate.
DESI, avand in vedere "jocul" (pun intre ghilimele pentru ca e mai mult o experienta decat un joc), ma indoiesc ca cere un review obisnuit![]()
Bookmarks