Are cineva idee de ce mi-a fost refuzata plata prin CC sau PayPal la zavvi? Am banutii pe card .
Asta imi apare dupa ce platesc asa e normal ?
Are cineva idee de ce mi-a fost refuzata plata prin CC sau PayPal la zavvi? Am banutii pe card .
Asta imi apare dupa ce platesc asa e normal ?
Un mesaj similar am primit si eu la finalizarea comenzii (folosesc Chrome ,poate are importanta) dar comanda mi-a fost inregistrata pe site ul zavvi
Banii nu au fost blocati atunci ,doar inainte de dispatch mi-au fost trasi banutii de pe card
Esti sigur ca ti-a fost refuzata plata? Nu-ti apare nimic la "Order history" ?
si eu am primit acelasi mesaj de 3 ori, toate comenzile au decurs bine, le-am si primit, mi-au luat si banii
Au ei o problema pe serverul de Java care genereaza automat check-out-urile, don't worry
Mi-au zis ca nu pot retrage banii de pe card atât prin PayPal cat si cc. Am făcut a 3-a oară comanda sper sa meargă .
O sa functioneze numai ca banii ti ia din cont atunci cand incep sa proceseze comanda.
Asta e ce am primit de la ei
Dear .......,
One or more of your items are now in our warehouse and ready to dispatch but we're sorry there has been a problem processing the payment for your order.
a mai cumparat cineva de pe Games - Play.com (UK) - Free Delivery ? Or trimite in Romania?
Stie cineva ce se intampla la altex, ca vad ca au "stoc epuizat" la majoritatea jocurilor/consolelor?
Battlefield 4 Limited Edition PS3 | ALTEX
Hurry up guys !
La altex in ploiesti bf4 a ramas la acelas pret in raft .... si cand i.am intrebat dc e pretul asta ... au spus ca oferta e valabila doar la comenzi online ..
si asta e adevarat doar ca trebuie sa astepti minim 30 de minute pana se actualizeaza sistemul lor online cu magazinul in care rezervi.
experienta![]()
daca mai aveti nevoie de Adaptor Hard disk e in stoc
Cu putina sansa il vei avea cel tarziu vineri. Eu cand cumpăram jocuri de la ei primeam coletul destul de repede. Jocuri trimise vineri mi-au ajuns luni, nu stiu cum...
PS nu sunt din Bucureşti![]()
Bookmarks