Si-a cumparat cineva Tearaway de la Zavvi?
Zavvi threatens legal action against customers after accidentally mailing them free PS Vitas | VG247
Si-a cumparat cineva Tearaway de la Zavvi?
Zavvi threatens legal action against customers after accidentally mailing them free PS Vitas | VG247
2 saptamani? wtf?scrie Est: 16/12/2013. de maine o sa-i iau la intrebari daca nu se misca nici astazi. mai bine comand din alta parte decat sa stau dupa ei. macar sa-mi scrie pe mail o notificare ceva.
n-am comandat niciodata. acum am facut-o prim data si astept deja de 3 zile sa se uite careva peste orderul meu
PS: e free shipping acum
Pai man, cu free shipping, si preturi de dumping tu vrei comanda sa iti ajunga din UK intr-o zi? Serios acum, nu vrei sa iti dea si un cupon de 10 lire in joc?
Trebuie sa te astepti la doua saptamani pana iti ajunge jocul.Mie intotdeauna mi-a ajuns in fix 2 saptamani e fiecare data( vreo 15 comenzi).
Daca nu iti convine, poti lua de la Altex direct din magazin, sau shopto.net, cu transport 3 lire, si ajunge in 3 zile.
Nu ai inteles. In primul rand eu am zis de "Dispatched ET" si nu de "ETA". Ideea e ca de 3 zile nu s-a apucat nimeni sa-l trimita cel putin. Eu acum de 3 zile stau cu ochii in Soare si nu stiu daca si cand il vor trimite. Asta e problema. Daca in 1-2 zile il trimiteau deja si ziceau ca in 2 saptamani va ajunge, nicio problema, dar asa... Nu de alta, dar e cadou si am nevoie sa stiu cu mai multa exactitate cand va ajunge sau daca il vor trimite anu asta. Frustrant.
A fost weekendul la mijloc si d-aia nu ti l-au trimis pana acum. Pachetul tau ar trebui sa plece cu transportul din seara asta.
+ ca este o perioada agitata si pentru englezi , incearca sa dai un mail / daca ai optiunea de a suna .... dar mai tine cont de ceva ... daca jocul iti ajunge prin posta romana .... s-ar putea sa mai astepti ceva timp
ca tre sa astept cu posta, sunt deja pregatit, dar frustrarea e mare ca de cand am comandat, e acelasi statut de "Awaiting Stock Pick". Zici ca au mers in China sa cumpere jocul si sa mi-l trimita. Nu stiu, dar am avut asteptari un pic mai mari de la acest site si de aia cred ca sunt frustrat acumOricum le-am trimis deja mesaj si astept sa vad daca imi raspund anu asta.
Cred ca ai asteptari prea mari de la un retailer on-line, asa se intampla peste tot, singurele site-uri care se misca mai repede sunt cele foarte mici care nu au multi clienti. Ca un ordin de marime: cam orice livrare moca pleaca in minim 3 zile, mie mi s-a intamplat sa fie trimise produse si dupa 2 saptamani, mai ales acum in perioada asta.
oricum faza cu free shipping e abureala. pretul transportului e inclus in pretul produsului la sigur. unicul lucru care ma face (inca) sa nu renunt la Zavvi e pretul jocului.
---------- Post added 18-12-2013 at 14:33 ----------
Deci aseara am primit raspuns de la ei ca sunt in faza de verificare a platii (security and bull****), azi m-am logat si nicio schimbare , iar acum am realizat ca am ramsa fara contnu stiu care-i faza, dar mi-au sters contul. trist
scuzati ca intreb aici, da rla ghidul cumparatorului am postat ultimul si mi se editeaza postul daca mai scriu ceva si nu apare ca New Post.
Intrebarea mea ar fi: am card de la BT si am incercat sa cumpar de pe Zavvi si TheHut si m-am trezit cu conturile sterse. Aia de la TheHut cel putin mi-au trimis mail ca e o problema cu cardul. Aia de la Zavvi sunt niste badarani, dar in fine. A mai incercat cineva sa cumpere de la ei cu card de la BT? Eu cu acest card doar mi-am reincarcat cartela orange. Nu am facut alte tranzactii online. Bani am pe card suficienti.
Are activata optiune pentru shopping online ? Eu parca asa stiu, ca trebuie sa mergi cu el si sa-ti activeze ei nu stiu ce optiune astfel incat sa poti cumpara cu el online.
nu cred ca e activata. e card de salarii, dar faza e ca am putut sa-mi reincarc cartela orange cu cardul, online si am crezut ca pot cumpara cu el de pe oricare site. oricum e ciudat.
si eu am card la BT, trebuie sa schimbi limita la platile online (fara CVV), daca ai online banking e usor ca faci din cont de acasa, daca nu ai trebuie sa mergi la banca si sa faci o cerere sa iti mareasca limita, pentru ca initial e setata la 0, pentru ca le considera siteuri nesigure cele care nu transmit acel cod CVV.
Bookmarks