Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 284 of 381 FirstFirst ... 184 234 274 282 283 284 285 286 294 334 ... LastLast
Results 5,661 to 5,680 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5661 SP
    Member Leni's Avatar
    l-am comandat si eu azi dimineata si vroiam si eu sa zic...dar mi-ai luat-o inainte sexbobomb91

PS. sunt si ceva jocuri de Wii U la promo... New Luigi U, Sonic Lost World, Nintendo Land si altele...

---------- Post added 26-02-2014 at 20:22 ----------

incredibil de nesimtiti cei de la altex. dupa ce azi dimineata mi-au confirmat comanda, la ora 16:50(!!!) primesc email ca nu mi se va onora comanda din cauza lipsei stocului...deci atata nesimtire n-am mai intalnit...
    nu le pot face nimic??? reclamatie la OPC sau ce naiba sa fac? eu asa stiam ca o comanda online are valoarea de contract. sau ma insel?

2. #5662 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx Leni. Hai sa vedem daca asta o sa se inregistreze si apare in comenzi...

3. #5663 SP
    Member Leni's Avatar
    incredibil de nesimtiti cei de la altex. dupa ce azi dimineata mi-au confirmat comanda, la ora 16:50(!!!) primesc email ca nu mi se va onora comanda din cauza lipsei stocului...deci atata nesimtire n-am mai intalnit...
    nu le pot face nimic??? reclamatie la OPC sau ce naiba sa fac? eu asa stiam ca o comanda online are valoarea de contract. sau ma insel? deci nu stiu ce va fi...

4. #5664 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    E clar pentru cei ce au facut comanda mai tarziu ca nu primesc decat pareri de rau ...

5. #5665 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Normal ca au bagat-o pe aia cu "nu e pe stoc", ca si la mine au facut la fel. M-am lamurit oricum sa nu mai pun botul cand e too good to be true. Merg la ghici.

6. #5666 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    E clar pentru cei ce au facut comanda mai tarziu ca nu primesc decat pareri de rau ...

man, no offence, eu am facut comanda la ora 08:00, nu mi se pare ca am facut-o "mai tarziu"...

@GODZYLLA: eu intamplator am sunat la ei la ALTEX la ora 09:10-09:15 pt ca vroiam sa mai adaug ceva la comanda. fata de la telefon mi-a spus ca nu se poate decat daca imi anuleaza comanda si fac eu alta...i-am zis sa stea o clipa sa verific pe site daca mai este in stoc...verific, apare ca e in stoc dar cand apas "adauga in cos" surpriza, apare mesaj cum ca acest produs nu mai este in stoc. ii spun fetei, incearca si ea, si-mi da dreptate. dupa 5 minute se reactualizeaza pagina si apare pe site "stoc epuizat" ....deci clar!!! de fata cu angajata lor care a incercat, pe site era actualizat site-ul in timp real, altfel nu imi aparea mesajul! PLUS....de la ora 09:15 dureaza pana la ora 16:50 sa primesc email ca ei imi anuleaza comanda din lipsa de stoc???

ESTE CLAR: careva angajat ori pt el, ori pt prieteni,rude etc. a "rezervat" produsul comandat de mine sau cele comandate de noi, si au decis ca "da-i naibii ca le zicem ca nu mai aveam in stoc cand au comandat si gata"...dar intamplarea face, prin faptul ca am sunat atunci la ei, sa-i prind cu matza in sac. ALTEX. Cea mai mare bataie de joc din Romania....ce mai pot spune...voi suna acum la 09:00 (ca atunci incepe programul lor) sa le fac galagie...si apoi vedem...OPC sau altceva

7. #5667 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, din pacate majoritatea vanzatorilor online se acopera prin acel "agreement" pe care-l bifezi cand comanzi sau cand te inregistrezi. De obicei suna ceva de genul "Acest email este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc sau ca putem onora cererea dvs. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale."
    Sorry

8. #5668 SP
    Quote Originally Posted by Leni View Post
    man, no offence, eu am facut comanda la ora 08:00, nu mi se pare ca am facut-o "mai tarziu"...
    None taken .Ma refeream cei ce au facut mai tarziu decat tine , daca tu ai facut dimineata si ti-au dat cu praf in ochi la restul e clar ... Tu pana la urma ai anulat comanda si cand ai incercat sa o refaci ti-a aparut stoc epuizat sau nu ai anulat comanda initiala ?

9. #5669 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    None taken .Ma refeream cei ce au facut mai tarziu decat tine , daca tu ai facut dimineata si ti-au dat cu praf in ochi la restul e clar ... Tu pana la urma ai anulat comanda si cand ai incercat sa o refaci ti-a aparut stoc epuizat sau nu ai anulat comanda initiala ?

Nu...n-am anulat-o fiindca am vazut ca e out of stock...am comandat separat in alta comanda ce am mai vrut...

10. #5670 SP
    Am crezut ca te-au "combinat" dar in cazul asta ar cam trebui sa le faci reclamatie la OPC.

11. #5671 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    daca ai comanda confirmata, da un reply pe mailul ala, si spune ca vei face reclamatie la opc pentru reclama falsa si nerespectarea comenzii.
    eu asa am facut si mi-au dat darksiders 2 pe pc la 0(zero) lei

12. #5672 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    daca ai comanda confirmata, da un reply pe mailul ala, si spune ca vei face reclamatie la opc pentru reclama falsa si nerespectarea comenzii.
    eu asa am facut si mi-au dat darksiders 2 pe pc la 0(zero) lei
    mersi asta am facut acum, eu nu am nevoie sa-mi dea nimic gratis, si vreau doar sa mi se onoreze comanda (cum ai vrut si tu de altfel) si sa nu-si bata joc si sa-si faca cei din depozite aranjamente cu comenzile plasate de oameni de buna credinta.

13. #5673 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Ok, mie mi-au raspuns in 5 minute. Daca nu o sa-ti zica nimic iti recomand chiar sa faci reclamatie,sa nu te lasi batut, cauta opc de pe zona ta, afla adresa de mail si le dai mail acolo cu problema si screenshot cu confirmarea comenzii.

14. #5674 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    Ok, mie mi-au raspuns in 5 minute. Daca nu o sa-ti zica nimic iti recomand chiar sa faci reclamatie,sa nu te lasi batut, cauta opc de pe zona ta, afla adresa de mail si le dai mail acolo cu problema si screenshot cu confirmarea comenzii.
    mersi! nu ma voi lasa, si voi intra chiar azi la OPC Mures. Intamplator este in cladirea vecina de unde lucreaza prietena mea. Si pana o astept jumate de ora sa iasa de la lucru voi intra sa discut cu ei. Mai ales ca i-am prins cu matza in sac pe cei de la altex din cauza ca intamplator am sunat, si am vazut cu ochii mei ca stocul se actualizeaza automat, si mi-a confirmat si fata de la telefon ca intr-adevar nu se mai poate comanda fiindca nu mai apare ca fiind in stoc INAINTE ca ei sa modifice de mana sa apara textul "Stoc epuizat". Deci clar ca sistemul lor nu ma lasa sa fac comanda daca nu era in stoc. Doar am vazut cu ochii mei...si fata de la relatii cu clientii la fel...

15. #5675 SP
    Despre ce vorbim aici ... Ti-au confirmat comanda , daca la efectuarea comenzii mai intelegi sa fie o eroare de stoc samd la confirmarea comenzii e impardonabil sa apara erori , adica ei verifica disponibilitate si apoi ti-o confirma . Iti recomand sa faci plangere si pe mail la OPC , cum ti-a zis di DeathOfArt , pentru ca ei sunt obligati sa iti dea un raspuns in scris in termenul legal.

16. #5676 SP
    Member Leni's Avatar
    pai mi-au confirmat-o normal....e clar ca e ceva smecherie al vreo-unuia de acolo...doar am vazut cu ochii mei ca se actualizeaza stocul automat. imi trimit ei dupa 8 ore si ceva "actualizare" la comanda...
    apropos...aici e ce mi-au scris in email-ul de confirmare:

"Comanda dumneavoastra cu numarul 153905152 a fost confirmata si urmeaza a fi livrata."

17. #5677 SP
    Member eastbason's Avatar
    Am efectuat comanda la 08:50. La 08.51 mi-au confirmat comanda.
    Dupa ce am primit mail am pus mana pe telefon si am sunat la ei. Un tip mi-a confirmat si el comanda si m-a anuntat ca o sa primesc pachetul in cursul zilei de azi.
    De dimineata am sunat la firma de curierat...si la ora 13:45 a venit curierul la usa.
    Dat fiind faptul ca e prima achizitie prin intermediul curierului...sunt curios acum cum procedez cu garantia?

18. #5678 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Am efectuat comanda la 08:50. La 08.51 mi-au confirmat comanda.
    Dupa ce am primit mail am pus mana pe telefon si am sunat la ei. Un tip mi-a confirmat si el comanda si m-a anuntat ca o sa primesc pachetul in cursul zilei de azi.
    De dimineata am sunat la firma de curierat...si la ora 13:45 a venit curierul la usa.
    Dat fiind faptul ca e prima achizitie prin intermediul curierului...sunt curios acum cum procedez cu garantia?
    Garantia ar trebui sa-ti fie in colet. Daca se intampla sa ai probleme suni la ei si te indruma. Da-mi voie sa te intreb ce ai comandat???

Edit: fie te vor ruga sa le duci la cel mai apropiat magazin produsul, sau va trebui sa-l expediez prin curier la service chiar tu...

19. #5679 SP
    Member eastbason's Avatar
    Consola Wii U.
    Despre ea se vorbea aici si nu am mai mentionat...

20. #5680 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Consola Wii U.
    Despre ea se vorbea aici si nu am mai mentionat...
    Serios? imi poti confirma te rog inca odata ca ai comandat consola ieri la ora 08:50 de pe altex.ro? ca eu explodez imediat...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 284 of 381 FirstFirst ... 184 234 274 282 283 284 285 286 294 334 ... LastLast