Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 332 of 381 FirstFirst ... 232 282 322 330 331 332 333 334 342 ... LastLast
Results 6,621 to 6,640 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #6621 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu as vrea sa vina o firma romaneasca sa le dea peste nas, sa cumpar de la ai nostrii... dar... n-ai cu cine... Ungurii vad ca vand linistiti la noi fara sa aiba un amarat de telefon, o adresa... fara sa factureze, iar la noi, daca te uiti la Altex (de exp.) au ditamai infrastructura. Zeci de telefoane, zeci de magazine, tech support, etc... si nu reusesc sa-ti finalizeze un preorder... Damn!

2. #6622 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu as vrea sa vina o firma romaneasca sa le dea peste nas, sa cumpar de la ai nostrii... dar... n-ai cu cine... Ungurii vad ca vand linistiti la noi fara sa aiba un amarat de telefon, o adresa... fara sa factureze, iar la noi, daca te uiti la Altex (de exp.) au ditamai infrastructura. Zeci de telefoane, zeci de magazine, tech support, etc... si nu reusesc sa-ti finalizeze un preorder... Damn!
    Exact , Altex is branza buna in burduf de caine . Noi vrem seriozitate intr-o tara unde predomina neseriozitatea si mult timp vor fugi strainezii de aici ca de autohtoni nu poate fi vorba daca ne uitam la fenomenul gaming in materie de magazine romanesti dupa atata amar de timp : sunt jalnici .

3. #6623 SP
    Member dani20's Avatar
    Normal că și mie mi-ar plăcea să fie o firmă românească, cu prețuri decente, de la care să pot să cumpăr oricând. Mi-ar plăcea să existe un magazin fizic, plin cu bunătăți, în care să merg să casc gura jumătate de zi și să plec de acolo cu cardul gol și cu sacoșa plină Din păcate, nu cred că o să existe prea curând așa ceva. Nici prețurile, nici stocurile Păi cum să nu cumpăr de la unguri, când un trap master la ei a fost 55 de lei, iar la Altex era 79. Am luat și Wii Fit U de la ei, cu aproape 100 de lei mai ieftin... Asta e, poate în viitor va fi mai bine

4. #6624 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu am avut probleme cu PS4 si l-am returnat fara probleme la garantie (la Gamerland). Au trimis curier acasa & stuff.

5. #6625 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    A mai primit cineva asta?
    Attached Images Attached Images emag.jpg

6. #6626 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Da, acum am vazut si eu. Macar sa le livreze...

7. #6627 SP
    Member snpz's Avatar
    Nu am primit..dar am vazut pe olx deja anunt de la un user cum ca vinde The order incepand cu 15 martie la pret de 100 lei si cu specificatia ca are multe produse in stoc

later edit : am primit si eu mail

8. #6628 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Eu le-am dat mail in weekend si acelasi lucru mi-au raspuns. Asteptam Mi se pare putin aiurea sa onoreze si comenzile celor care au comandat cate 10 bucati. Hai, gen 2-3 ca iau si pentru prieteni, dar 5-10 deja...

9. #6629 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    lol deja sunt pe olx, in avans? )

10. #6630 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Eu le-am dat mail in weekend si acelasi lucru mi-au raspuns. Asteptam Mi se pare putin aiurea sa onoreze si comenzile celor care au comandat cate 10 bucati. Hai, gen 2-3 ca iau si pentru prieteni, dar 5-10 deja...
    Eu ma tem sa nu fie unii care au comandat 50-100 de bucati cum a fost in cazul comenzilor de la gamerland . De la 0 lei 12 lei nu-i asa mare distanta .

11. #6631 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am primit si eu mail-ul ala de la eMag. Acelasi lucru imi raspunsesera si cand i-am intrebat eu de data livrarii.

12. #6632 SP
    Member legokid220's Avatar
    Confirm, am primit si eu ... am comandat 20 bucati

13. #6633 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Confirm si eu : 1 + 5 bucati ... sa inceapa bisnita ... si se va devaloriza DRASTIC acest joc

14. #6634 SP
    Banned Templier's Avatar
    am primit si eu mesajul. mi se pare amuzant cum imi spun ca in cateva saptamani o sa primesc " regular edition ", sper sa ma sune si sa imi spuna ca imi dau jocul tot la pretul ala

15. #6635 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine ma stresseaza ca impreuna cu jocul am cumparat si un ibric (da, daaa... intr-un ibric atat de mic, facea baie un pitic... ala e). Si daca joc nu e, ibric nu e. Si l-am mai si platit in avans. Vreau ibricu'!

16. #6636 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pe mine ma stresseaza ca impreuna cu jocul am cumparat si un ibric (da, daaa... intr-un ibric atat de mic, facea baie un pitic... ala e). Si daca joc nu e, ibric nu e. Si l-am mai si platit in avans. Vreau ibricu'!
    Si eu am comanda pe lange joc si niste hartie foto (cu ridicare din showroom) iar ieri m-a sunat o tanti de la Emag sa imi spuna ca pot ridica restul comenzii din showroom iar jocul cand ajunge (2-3 saptamani ca si in email). Suna sa iti trimita restul comenzii daca nu au facut ei deja asta.

17. #6637 SP
    Quote Originally Posted by Templier View Post
    am primit si eu mesajul. mi se pare amuzant cum imi spun ca in cateva saptamani o sa primesc " regular edition ", sper sa ma sune si sa imi spuna ca imi dau jocul tot la pretul ala
    Poi citeste mai bine mail-ul

Buna ziua XXXXXXXXX Alexandru,
    Iti multumim pentru comanda pe care ai inregistrat-o la eMAG.

In momentul in care ai inregistrat comanda pentru jocul “The Order: Promo Edition pentru PlayStation 4”, stocul pentru acest produs nu era actualizat in sistemul nostru.
    Cum stim ca iti doresti jocul si scopul nostru este ca tu sa fii multumit de serviciile noastre, te asiguram ca iti vom livra “The Order: 1886” pentru PlayStation 4” (regular edition), in aproximativ 2-3 saptamani, adica timpul necesar aprovizionarii cu acest produs.
    In momentul in care jocul va ajunge in depozitul nostru te vom contacta pentru a stabili detaliile de livrare.
    Vei primi cate exemplare ai comandat, la pretul afisat atunci cand ai inregistrat comanda.

18. #6638 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ Snick ai dreptate , my bad

19. #6639 SP
    No prob , pt cine a posta cu olx-ul ... la ce pret s-a pus jocul , sunt curios

20. #6640 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    La un pret prea mic. Nu facem nicio treaba in ritmul asta .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 332 of 381 FirstFirst ... 232 282 322 330 331 332 333 334 342 ... LastLast