Asteapta diseara ca se pare ca vor fi bundle-uri cu joc sub 1500 lei la Altex si posibil si Emag
Asteapta diseara ca se pare ca vor fi bundle-uri cu joc sub 1500 lei la Altex si posibil si Emag
Ma gandeam ca poate baga ceva si la editia MGSV, dar observ ca nu e cazul...Nu de alta, dar gasisem una pe OLX si discutasem tot cu tipul, dupa care sa zicem, pe scurt, ca a fost neserios (ca sa nu ii zic altfel). Si acum m-am cam suparat si vreau consola.
![]()
Da, la consola rosie ma referGasisem sub pretul asta (considerabil), but damn, in momentul de fata cred ca as fi dispus sa dau si 1600 pe ea
![]()
Eu nu vad nimic deosebit pe Altex. E ceva interesant la jocuri, vreun collector's ed?
Ca sunt pe telefon si poaye nu vad tot....
Nu ca nu am gasit, discutasem tot (vineri) si urma sa o trimita ieri (negociasem 100 la pret, o avea la 1300, daca a vrut sa lase eu nu ma supar). Dupa care i-am dat mesaj ieri sa il intreb daca a trimis-o, la care, aaa, am uitat sa te anunt, am primit o oferta mai buna. Ok, ce inseamna oferta mai buna? Pai 1300... Iti dau eu atat, nu aia e problema, pana la urma cu mine ai tratat prima data. Si cam atat, ca nu a avut bunul simt sa mai raspunda.
Sorry de off
PS: Valoreaza ceva un PS4 cu P.T. instalat, sau...?
@Dant3: Grrr, am pierdut sperantaSi chiar eram hotarat sa o schimb pe a mea...
Aici vb de console, eu zic ca sunt prețuri foarte bune. La capitolul jocuri, praf
@Alex tocmai, așa pot să spun și eu ca îți vând consola la 1300 și aștept licitații. Până la urmă nu ai pierdut nimic. Nu poți să pierzi ce nu ai![]()
Sa inteleg ca ai lua-o pentru pret sau pentru bundle ? Eu nu reusesc sa inteleg ce gasiti atractiv la jocul ala..
Pt pret cred, găsești mulți părinți care iti cumpăra jocul cu 100 de lei, scoti consola la preț de BF![]()
Ma baieti si pe care mi-o recomandati sa o iau ? care este mai profitabila ? ( in sensul daca vand jocul si imi iau altul - dupa ce il joc) .De bf de anu asta o sa fie mai ieftina ?
Jocu cu disney mi se pare cam aiurea ... dar ies mai ieftin asa ?
eu as merge pe varianta cu Disney, asta in speranta ca reusesti sa vinzi jocul sau sa-l schimbi cu un controller nou sau cu un alt joc care-ti place.
Fratilor, nu mai vindeti jocurile care vin in bundle cu consola !!! Ce faceti daca aveti probleme cu consola ? Daca nu aveti pachet complet NU O PRIMESTE IN GARANTIE !!! Iar fara garantie, gasiti console pe olx si la 11-12 mil.
Si da, consola cu Disney Infinity 3.0 merita clar, la banii aia. Nu am vazut pret mai bun la PS4 pana acum.
serios ? trebuie jocul pentru garantie ? pai oricum nu imi place jocul cu disney .. daca nu il pot vinde ..... nu mai bine o iu pe cea cu until dawn ? sau cu phantom ?
in regula imi cer scuze .. o sa mut discutia acolo . nu am stiu
Dezinformezi, știu foarte bine ce vorbesc. Am consola în garanție, plus ca știu 3 persoane care au primit altă consolă fără să prezinte jocul din Bundle. Ești obligat să o duci cu toate accesoriile. Chiar dacă jocul e fizic se aplică aceeași chestie ca la XBox One unde jocul e digital.
Bookmarks