Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 351 of 381 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 ... LastLast
Results 7,001 to 7,020 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #7001 SP
    Member Harkonnen's Avatar

Console si accesorii cu preturi bune

Asteapta diseara ca se pare ca vor fi bundle-uri cu joc sub 1500 lei la Altex si posibil si Emag

2. #7002 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Valentins89 View Post
    In ce pret se merita cumparat un ps4. Am vazut cel mai ieftin, 1500 de lei varianta standard si 1600 ( sau 1700 ?... ) cea cu until dawn. In afara de bf din 2014 a fost vreodata mai ieftina de 1500 de lei ? (fara sh) Vreau sa cumpar si eu una . La ce pret sa ma astept ?

multumesc frumos
    Eu anul trecut am luat-o de la Orange cu 1391 parca. Erau reduceri în funcție de cat de cald era afara.

3. #7003 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In ce pret se merita cumparat un ps4. Am vazut cel mai ieftin, 1500 de lei varianta standard si 1600 ( sau 1700 ?... ) cea cu until dawn. In afara de bf din 2014 a fost vreodata mai ieftina de 1500 de lei ? (fara sh) Vreau sa cumpar si eu una . La ce pret sa ma astept ?

multumesc frumos
    Azi la Altex o să ai trei oferte foarte bune. Bundle cu MGS 5 la 1500 de lei, Bundle cu Until Dawn, tot la 1500 sau PS4 Bundle Star Wars Disney Infinity la 1400

4. #7004 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Ma gandeam ca poate baga ceva si la editia MGSV, dar observ ca nu e cazul... Nu de alta, dar gasisem una pe OLX si discutasem tot cu tipul, dupa care sa zicem, pe scurt, ca a fost neserios (ca sa nu ii zic altfel). Si acum m-am cam suparat si vreau consola.

5. #7005 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A fost Bundle PS4 MGS5 LE, consola roșie la 1600 sau la ce te referi?

6. #7006 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Da, la consola rosie ma refer Gasisem sub pretul asta (considerabil), but damn, in momentul de fata cred ca as fi dispus sa dau si 1600 pe ea

7. #7007 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da man, dar pana la urmă nu ai găsit Așa văd și eu "oferte"

8. #7008 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Eu nu vad nimic deosebit pe Altex. E ceva interesant la jocuri, vreun collector's ed?
    Ca sunt pe telefon si poaye nu vad tot....

9. #7009 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Nu ca nu am gasit, discutasem tot (vineri) si urma sa o trimita ieri (negociasem 100 la pret, o avea la 1300, daca a vrut sa lase eu nu ma supar). Dupa care i-am dat mesaj ieri sa il intreb daca a trimis-o, la care, aaa, am uitat sa te anunt, am primit o oferta mai buna. Ok, ce inseamna oferta mai buna? Pai 1300... Iti dau eu atat, nu aia e problema, pana la urma cu mine ai tratat prima data. Si cam atat, ca nu a avut bunul simt sa mai raspunda.

Sorry de off

PS: Valoreaza ceva un PS4 cu P.T. instalat, sau...?

@Dant3: Grrr, am pierdut speranta Si chiar eram hotarat sa o schimb pe a mea...

10. #7010 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aici vb de console, eu zic ca sunt prețuri foarte bune. La capitolul jocuri, praf

@Alex tocmai, așa pot să spun și eu ca îți vând consola la 1300 și aștept licitații. Până la urmă nu ai pierdut nimic. Nu poți să pierzi ce nu ai

11. #7011 SP
    Member marv's Avatar
    de n-as avea consola, mi-as lua varianta cu Disney Infinity 3.0 fara sa clipesc!

12. #7012 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Sa inteleg ca ai lua-o pentru pret sau pentru bundle ? Eu nu reusesc sa inteleg ce gasiti atractiv la jocul ala..

13. #7013 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt pret cred, găsești mulți părinți care iti cumpăra jocul cu 100 de lei, scoti consola la preț de BF

14. #7014 SP
    Junior Member Valentins89's Avatar
    Ma baieti si pe care mi-o recomandati sa o iau ? care este mai profitabila ? ( in sensul daca vand jocul si imi iau altul - dupa ce il joc) .De bf de anu asta o sa fie mai ieftina ?

Jocu cu disney mi se pare cam aiurea ... dar ies mai ieftin asa ?

15. #7015 SP
    Member marv's Avatar
    eu as merge pe varianta cu Disney, asta in speranta ca reusesti sa vinzi jocul sau sa-l schimbi cu un controller nou sau cu un alt joc care-ti place.

16. #7016 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma baieti si pe care mi-o recomandati sa o iau ? care este mai profitabila ? ( in sensul daca vand jocul si imi iau altul - dupa ce il joc) .De bf de anu asta o sa fie mai ieftina ?

Jocu cu disney mi se pare cam aiurea ... dar ies mai ieftin asa ?
    Eu aș merge pe varianta cu Until Dawn sau MGS 5, după ce savurezi jocul îl dai ușor cu 150 de lei

17. #7017 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fratilor, nu mai vindeti jocurile care vin in bundle cu consola !!! Ce faceti daca aveti probleme cu consola ? Daca nu aveti pachet complet NU O PRIMESTE IN GARANTIE !!! Iar fara garantie, gasiti console pe olx si la 11-12 mil.

Si da, consola cu Disney Infinity 3.0 merita clar, la banii aia. Nu am vazut pret mai bun la PS4 pana acum.

18. #7018 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Esti sigur ca nu primeste consola in garantie fara joc ? Eu stiu ca nu e asa.

19. #7019 SP
    Junior Member Valentins89's Avatar
    serios ? trebuie jocul pentru garantie ? pai oricum nu imi place jocul cu disney .. daca nu il pot vinde ..... nu mai bine o iu pe cea cu until dawn ? sau cu phantom ?

in regula imi cer scuze .. o sa mut discutia acolo . nu am stiu

20. #7020 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Fratilor, nu mai vindeti jocurile care vin in bundle cu consola !!! Ce faceti daca aveti probleme cu consola ? Daca nu aveti pachet complet NU O PRIMESTE IN GARANTIE !!! Iar fara garantie, gasiti console pe olx si la 11-12 mil.

Si da, consola cu Disney Infinity 3.0 merita clar, la banii aia. Nu am vazut pret mai bun la PS4 pana acum.
    Dezinformezi, știu foarte bine ce vorbesc. Am consola în garanție, plus ca știu 3 persoane care au primit altă consolă fără să prezinte jocul din Bundle. Ești obligat să o duci cu toate accesoriile. Chiar dacă jocul e fizic se aplică aceeași chestie ca la XBox One unde jocul e digital.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 351 of 381 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 ... LastLast