E foarte usor sa belesti baza de date la produse care contin cuvantul "Order".
Am fost sunat de Kauf.ro ca imi anuleaza comanda pentru GoW. Se pare ca doar eMag sunt cei care trimit comenzile daca gresesc preturile
Mi-au spus si mie la fel. Cica nu au facut conversia din euro din greseala si bla bla. Le-am spus ca fac plangere la ANPC ca nu sunt singurul caruia le dau flit. Va incurajez sa faceti la fel, daca se strang cateva vor primi si o amenda, pe viitor sa se invete minte![]()
Nu va obositi cu telefoane fara sens.
Art. 1303
Pretul vinzarii trebuie sa fie serios si determinat de parti.
Art. 1665 Preţul fictiv şi preţul derizoriu
(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.
(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.
Trimiti o cerere tip, eu am trimis foarte multe si de multe ori am fost informat ca vanzatorul a fost amendat. Consider ca merita![]()
Ar fi bine sa fie amendati, sa invete si ei ce inseamna demnitate si sa isi asume greselile. Din pacate legea nu e de partea cumparatorului in acest caz. Daca rezolvi ceva sau te anunta ca au fost amendati, posteaza te rog aici mai multe detalii.![]()
Nu inteleg de ce v-ati luat asa tare de baietii astia atat timp cat ati primit mail-ul asta ce imi pare clar ca lumina zilei :
Emag isi protejeaza imaginea , de asta onoreaza tot pe cand astia sunt o taraba online deci nu-si permit ei astfel de actiuni .In mail insa scrie:
Acesta este un mesaj automat de preluare a comenzii. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant vanzari Kauf.ro pentru finalizarea comenzii.Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Ce mi se pare foarte curios este ca e vorba de aceleasi 2 jocuri din cazul Emag.
Isi fac reclama in felul asta incat pe viitor sa te mai uiti la ei pe site. Sa fii constient de existena lor. Aia e smecheria.
Stie cineva de unde as putea comanda Tearaway Unfolded Special Edition (cel cu jucaria de plus, nu Messenger Edition)?
Se lanseaza doar in cateva tari (Australia and New Zealand, France, Iberia, Benelux, Norway, Middle East, South Africa) deci va fi cam greu de gasit.
Ai putea sa-l urmaresti pe amazon.fr , poate ai noroc.
In ce pret se merita cumparat un ps4. Am vazut cel mai ieftin, 1500 de lei varianta standard si 1600 ( sau 1700 ?... ) cea cu until dawn. In afara de bf din 2014 a fost vreodata mai ieftina de 1500 de lei ? (fara sh) Vreau sa cumpar si eu una . La ce pret sa ma astept ?
multumesc frumos
Poate chiar si in seara asta sa fie la reducere ca iar e Noaptea devoratorilor de preturi la Altex
Bookmarks