Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 381 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 ... LastLast
Results 7,021 to 7,040 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #7021 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu va garantez ca cere.

Va spun sincer. Cand am fost cu Xbox One la garantie la Altex, aveau o bifa, pe formularul de garantie, pentru joc (in cazul in care a fost luat un bundle) si am intrebat-o special pe tipa de la receptie daca e obligatoriu si a zis ca DA, ca au primit "ordin" sa nu mai accepte consolele fara joc, daca a fost lua ca bundle, pentru ca ei le trimit la Microsoft (sau sony, dupa caz) in cutie cu absolut tot, pentru a-si recupera ei banii pe consola pe care ti-o schimba.

2. #7022 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu va garantez ca nu Cum poți să dai un joc digital înapoi în cazul XOne? Depinde de personal cel mai probabil, aici la mine sunt oameni mai înțelegători.

3. #7023 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Mda eu când am luat ps4 era împreună cu The order și deoarece nu mai era pe stoc am ales alt joc... Deși pe factura scrie ps4 + the order.. Eu am the crew.... Deci nu o sa îl ia înapoi? Aiurea...

4. #7024 SP
    Toate bundle-urile Xbox One sunt cu joc digital ? Ca eu am vazut pe ebay si jocurile fizice, din bundle, la vanzare. La noi n-am vazut asa ceva.

Dar eu nu m-as risca, la PS4. Pentru un joc pe care mi-as lua 100-150 ron, sa risc sa pierd garantia...

5. #7025 SP
    Junior Member Valentins89's Avatar
    Fie ce o fi .. eu am dat comanda de bundle-ul cu until dawn.. multumesc frumos .
    acum vreau sa va intreb in legatura cu jocurile... ce joc imi recomandati sa incep ... desigur dupa cel care este inclus
    De unde imi recomandati sa cumpar. Sa iau ceva nou sau sh ? si ce joc . Nu am mai avut consola pana acum

6. #7026 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Toate bundle-urile Xbox One sunt cu joc digital ? Ca eu am vazut pe ebay si jocurile fizice, din bundle, la vanzare. La noi n-am vazut asa ceva.

Dar eu nu m-as risca, la PS4. Pentru un joc pe care mi-as lua 100-150 ron, sa risc sa pierd garantia...
    99% joc digital. Nu riști nimic Răzvan, acel joc este cadou în Bundle, nu este un accesoriu, nu cere nimeni software înapoi când e vorba de console. Unii angajați inventează reguli. Alții vând jocurile din Bundle separat chiar în magazinele Altex

7. #7027 SP
    Iti recomand sincer sa nu cumperi day one, din magazin, decat daca e ceva ce stii 100% ca este excelent. In caz contrar, mai asteapta cateva zile sau chiar 1-2 saptamani, pana mai scot patch-uri si cel mai important, cauta pe olx sau aici pe bazar jocurile sigilate. Le gasesti cu minim 50 ron mai ieftin, chiar si a doua zi.

Eu m-am ars cu cateva jocuri si acum prefer sa astept putin.

Ca exemplu, nu mi-am luat Until Dawn la lansare si nici din magazin. E 270 ron editia cu cutie metalica iar eu am dat 180 ron pe el saptamana trecuta (adica la 2 saptamani de la lansare).

8. #7028 SP
    In regula. Sa nu iau first day . De pe forum sa caut doar sigilate ? cum se procedeaza in majoritatea cazurilor ? Este riscant ? Cum se plateste ca sa fi in "safe side" , in ramburs nu ? Stiu ca se pot livra prin olx cu verificare cand ajung.
    In magazine se mai gasesc jocuri vechi care sa merite la maxim si sa fie si la oferta ? Imi poti da un exemplu ?

9. #7029 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cauta useri cu feedback mare, nu riști nimic. Pt ceilalți, ramburs cu verificare colet

10. #7030 SP
    Junior Member Yulba's Avatar
    Userii de pe forum au trader rating,aici este o comunitate si de obicei nu se dau "tepe".Eu iti recomand Gta V,dar poti viziona trailere pe YouTube in functie de genul jocurilor care iti plac.

11. #7031 SP
    Eu recomand jocuri noi, sigilate, ca sa nu ai probleme. Si la fel, recomand sa te vezi cu omu face to face, pentru tranzactie. Daca nu esti din Bucuresti si nu gasesti din localitate, zi-i sa trimita cu verificare colet, chiar daca te mai costa putin in plus la transport, dar macar stii ca nu dai banii pe cartofi.

Eu nu prea sunt genu care sa-mi iau jocuri SH, pentru ca sunt obsedat de anumite lucruri, dar Until Dawn l-am luat si am mai facut cateva exceptii cu jocuri de pe ebay. Ma bazez pe faptul ca, pana acum, n-am auzit de joc SH care sa nu mearga pentru ca era zgariat sau mai stiu yo ce. Si nici n-am avut probleme cu niciunu de pana acum.

12. #7032 SP
    Sa speram ca nu sunt astfel de oameni aici. Jocurile pe care am pus ochi sunt: God of war 3 si The last of us. Apoi as vrea sa incerc Destiny si Gta V. GTA V il am si pe pc pe steam dar imi merge la limita cu 20-28 de fps pe low si nu am reusit sa ma bucur de el de nici o culoare.

Mai am doua intrebari:
    1. In cat timp ajuge de obicei comenzile de la altex ?
    2. The last of us remastered il vad pe cdkeys la 15 usd = 58 de lei. Pe forum la 100 de lei. Ce varianta sa aleg ?

Razvan: Te referi la verificare colet. cel de pe olx cu 25 de lei,nu ?
    Eu sunt din Buzau....

13. #7033 SP
    Ma refer la verificare colet prin orice curier (nu apelez la asa ceva, dar am prieteni care-si cumpara si stiu ca si Fan Courier ofera acest serviciu). Din cate stiu, nu doar cei prin olx ofera asa ceva.

Cat de The Last of Us. Eu prefer jocurile in format fizic si pentru colectie si pentru imprumut catre prieteni sau vanzare, daca e cazul.
    Dar la urma urmei, alegi ce-ti este tie mai comod si mai convenabil dpdv financiar.

Dar sincer, mi se pare un pret destul de mare, 100 ron SH, cat timp a fost la 100-120 ron nou, in magazin.

14. #7034 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by Valentins89 View Post
    Sa speram ca nu sunt astfel de oameni aici. Jocurile pe care am pus ochi sunt: God of war 3 si The last of us. Apoi as vrea sa incerc Destiny si Gta V. GTA V il am si pe pc pe steam dar imi merge la limita cu 20-28 de fps pe low si nu am reusit sa ma bucur de el de nici o culoare.

Mai am doua intrebari:
    1. In cat timp ajuge de obicei comenzile de la altex ?
    2. The last of us remastered il vad pe cdkeys la 15 usd = 58 de lei. Pe forum la 100 de lei. Ce varianta sa aleg ?
    Daca l-ai comandat in seara asta, joi ar trebui sa ajunga. Eu prefer jocuri in format fizic, pe disc.

15. #7035 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Imi pote confirma careva care si-a cumparat bundle-ul PS4 + Phantom Pain (cel clasic, nu limited) ce cod are consola? CUH-12xx sau CUH-11xx? Si cover-ul de HDD e mat sau glossy? Mersi.

16. #7036 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu va garantez ca cere.

Va spun sincer. Cand am fost cu Xbox One la garantie la Altex, aveau o bifa, pe formularul de garantie, pentru joc (in cazul in care a fost luat un bundle) si am intrebat-o special pe tipa de la receptie daca e obligatoriu si a zis ca DA, ca au primit "ordin" sa nu mai accepte consolele fara joc, daca a fost lua ca bundle, pentru ca ei le trimit la Microsoft (sau sony, dupa caz) in cutie cu absolut tot, pentru a-si recupera ei banii pe consola pe care ti-o schimba.
    Știu ca printre noi sunt și colegi care lucrează la altex. Poate intervin ei și ne lămuresc.

17. #7037 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Imi pote confirma careva care si-a cumparat bundle-ul PS4 + Phantom Pain (cel clasic, nu limited) ce cod are consola? CUH-12xx sau CUH-11xx? Si cover-ul de HDD e mat sau glossy? Mersi.
    Toate consolele care vin în Bundle sunt versiunea revizuită, mă refer la acele pachete care au fost lansate începând cu a doua jumătate a lunii august. Deci, ambele pachete cu MGS 5 sunt CUH-12xx Versiunea neagră are cover mat, versiunea LE are cover glossy

18. #7038 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Mersi. Cu urmatoarea ocazie / reducere Altex voi inlocui probabil actualul PS4 cu versiunea revizuita - aparent versiunea revizuita e mult mai silentioasa.

19. #7039 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Cea cu Until Down e versiunea revizuita... Se poate vedea foarte usor la altex ca scrie sus pe cutie.

20. #7040 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Va spun eu de unde se vede cel mai bine daca e modelul revizuit sau nu. Pe cutie unde e poza cu PS4, modelul vechi are logoul PS lucios, iar cel revizuit il are mat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 381 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 ... LastLast