De la ozone. Figurina a ajuns în trei zile.
Dacă sunt din Bulgaria, eu zic că e bine pentru noi, pentru că se supun legislației UE. Personal, nu-mi fac griji. Am comandat deja vreo 10 filme de la ei cu plata ramburs. Chiar sunt curios.
LE: Mi-a sosit coletul. Ambalat frumos în gen Emag. Cu Urgent Cargus, vineri am comandat, azi a sosit. 15 lei rambursul.
^ Giurgiu.
De acord cu Dante. Mutati undeva discutia, incat sa afle cat mai multi de magazinele astea noi.
Daca doriti sa vedem eficienta 1-1 a acestor magazine (JRC, Ozone, Gamers RO, etc), putem sa ne adunam 3-6 persoane de aici si sa facem un experiment, sa dam comanda la Ghost of Tsushima la o data/ora exact sabilita fiecare de la cate un magazin separat si sa vedem in ce ordine le primim.
Daca sunteti de acord, eu dau la JRC.
Eu înțeleg că a plătit ramburs, iar transportul a fost 15 lei. Asta văd și pe site-ul lor.
https://www.ozone.ro/help/article-19/
Toate produsele oferite de Ozone.ro pot fi livrate în orice punct al tării, la prețul de 15 RON.
Da, probabil doar exprimarea a fost mai ciudata si ai dreptate. Eram curios daca trebuie achitat transportul neaparat ramburs, sau se poate achita si odata cu comanda, in cazul in care voi vrea sa achit integral o comanda in avans.
Ok. Ma bag si eu cu precomanda la gamers.roJust say when.
Hai, inca cineva la Ozone si sa dam comanda. Dupa ce confirma cineva la Ozone stabilim ora si data.
PS: Eu platesc la precomanda direct, nu ramburs.
Eu nu fac precomenzi achitate in avans. Deci plata la destinatie.
Daca nu se gaseste nimeni care sa faca precomanda la ozone, facem doar noi la astea 2 si vedem care e mai ok![]()
Sigur ca da, dar 100% va mai fi cineva care doreste. Voi posta mai tarziu dupa munca si pe threadul jocului poate urmaresc acolo.
LE: Haha la JRC e cu 40 RON mai scump. N-are nimic, de dragul experimentului, ma sacrific.
Apropo de precomenzi, ma bate gandul sa (imi) fac cadou copilului din mine un LOU2. Precomanda (pret si conditii/continut) cam cat tine de obicei? Pana la lansarea jocului, sau cu cateva zile inainte maresc pretul? Il voi lua online de pe PSN UK.
Preturile raman astea de acum (se va ieftini later on), dar nu vor mai fi bonusuri de precomanda (in cazul in care exista momentan).
---------- Post added 26-05-2020 at 16:38 ----------
O sa postezi si aici pentru ca tot era discutie despre ei.
Tocmai m-a sunat o tantica de la Ozone ca sa se asigure ca stiu ca e vorba de o precomanda pentru un joc care se lanseaza pe 28 August si ca au o regula in cazul precomenzilor si in momentul in care primesc ei marfa de la distribuitor, contacteaza toate persoanele care au precomanda pentru a se asigura ca inca mai doresc produsul, asa ca vor reveni cu un telefon in jurul datei respective.
Asta inseamna ca daca primesc marfa cu 3-5 zile inainte, ne contacteaza si trimit comanda. Posibil sa ajunga mai devreme sau mai tarziu - mi-a zis 3-5 zile "in transport". Vedem cum se descurca cu precomanda asta si daca voi mai face altele sau nu.
Also, sunt curios daca dau vreun bonus (insigna, afis, stickers, orice) cum mai practica alte magazine asemanatoare, sau nu.
Tot cu ozone.ro(hai ca pana la urma le face recenzie )- apropo au sediu central in Sofia.
Am intrat pe live chat cu aceeasi doamna banuiesc, de la care am primit raspuns :comanda se afla la curier si cel mai probabil vineri ajunge...
Am mai cerut info cum ar fi un awb dar nu am primit decat: Va multumesc pt intelegere
Nush poate trimit din Bulgaria, habar nu am , nu mi au raspuns.
Astept, comanda e ramburs din 20.05 , de aia nu m am agitat cu ea.
Cine nu crede, sa fie sanatos.
^^ Pai si bine frate, de ce nu ai anulat comanda luni sau ieri? Ceva nu se leaga deloc in ceea ce afirmi. Daca se afla la curier, ai fi avut deja AWB-ul trimis pe mail, garantat.
Numai tu stii ce ai de castigat cu afirmatiile astea alarmiste.
Ai reusit sa discuti cu ei la telefon?
Te rog sa o lasi mai usor cu atacurile astea la persoana si pana la proba contrarie, mladin86 are dreptate si e dreptul lui sa-si descrie situatia aici, mai ales in contextul in care se discuta despre magazinul respectiv.
Am distutat prin live chat si mi a spus ca ajunge vineri ... am cerut awb nu mi a dat... si mi a multumit pt intelegere
Daca nu ajunge pana vineri revin cu tel. Dar parerea mea e ca nu e trimis catre mine , de asta nu mi a dat awb, ca nu au...
Dc sa sun eu sa anulez o comanda prin ramburs? de care am nevoie? vb prost si aiurea KurtKnispel
Sa ma sune ei sa ma informeze ca nu pot onora comanda din motivul x
Am vrut doar sa impartasesc experienta cu ei, pt ca sunt noi si au oferte bune, dar trebuie sa vedem cum stau si la celelalte capitole , de ex livrarea produselor .
Daca si altcineva vrea sa comande sau precomande la ei sa stie la ce sa se astepte de asta scriu aici sa fac un bine unui alt coleg
Eu nu am avut probleme cu ei. Am cumpărat o figurina și au spus ca ajunge pe 11 sau 12. Pe data de 12 mi-a venit prin curier.
Comanda despre care vb
---------- Post added 27-05-2020 at 13:14 ----------
Pt necredinciosi si scuze nu puteam sa pun 2 poze odata, sau nu stiu cum
---------- Post added 27-05-2020 at 13:15 ----------
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks