Sa intelegem ca e nevoie des? Ca din ce scrieti fiecare a cumparat un produs nu 10-15.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sa intelegem ca e nevoie des? Ca din ce scrieti fiecare a cumparat un produs nu 10-15.
Sent from my iPad using Tapatalk
Daca citesti la ei pe site, ai sa vezi la ce numar sa suni pentru a discuta cu cineva in limba romana sau le dai e-mail:
Colegii nostri va stau la dispozitie!
Telefon: +36/706049990 (in timpul saptamanii intre 10-17h, in limba romana)
E-mail: [email protected] (in limba romana)
E-mail despre datele produselor: [email protected]
Am sunat eu cand mi-am anulat comanda la Uncharted 4 Collectors, am vbit cu o tipa draguta, limba romana, totul a decurs ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
intri pe zavvi, iti faci cont, pui produsul in cos, bagi adresa (ai grija sa pui si nr de telefon neaparat), executi plata (merge si prin paypal), astepti tracking numberul, urmaresti livrarea, primesti produsul, te bucuri.
https://www.lexshop.ro/oferte-specia...ex-comics.html
daca sunteti interesati de benzi desenate. 30% reducere la tot tiparit de LEX
Stie cineva cat de incredere este situl asta? https://uk.webuy.com/
As vrea sa cumpar un pistol house of the dead overkill de la ei dar nu am mai auzit de ei pana acum.
Ar trebui sa fie ok, am cumparat jocuri de la cex.nl, fiind acelasi magazin teoretic, as zice ca e ok.
"Buna ziua,
Stimata doamna/stimate domn!
Va multumim frumos pentru precomanda.
Din pacate pretul afisat la produsul respectiv a fost eronata, pretul final de produs inca nu stim cu siguranta, deoarece nu am primit inca pret de intrare de la furnizor.
Emailul de confirmare ce ati primit nu este considerat factura, deci in felul acesta puteti sa anulati sau sa mentineti precomanda dvs, ce ati plasat.
In momentul cand aflam pretul corect, va informam. Daca veti dori sa mentineti comanda si asa,sau doriti sa anulati va rog sa ne anuntati prin email.
Ne cerem scuze de problema aparuta.
Va multumim anticipat pentru intelgere!"
Limba romana, vai, saraca limba romana!
Asa am primit si eu de la ei cu The Last Guardian. Cat despre limbaj: sunt unguri. Lumea i-a laudat mereu la precomenzi, asa ca daca pretul e ok eu zic sa nu va faceti griji![]()
Eu stiu ca la gamerland iti trimite produsul din precomanda cu pretul pe care il are el in momentul cand il baga pe stoc.
Daca arunci cand apare o sa fie 500 lei, cu atat ti-l trimit.
Doar la Altex am vazut ca nu il schimba. Pana si la emag am inteles ca au trimis controllerul de xbox elite cu 600 ron la precomanda facuta la 500 ron.
Hello. A cumparat cineva Xbox de pe Microsoft Store UK? M-ar interesa ce se intampla cu garantia. Daca trebuie trimis inapoi in Uk sau este un service autorizat in apropiere.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
E diferenta mare de pret, incluzand si transportul pana in RO, de nu iei de la Altex cu 950 ron, simplu, sau eMag cu 1300 ron, Xbox One S + Fifa 17 + 1 luna EA access ?
Bookmarks