La banii aia gasesti elite cu hdd de 120 si Halo 3 + ODST. Nu mi se pare o afacere rentabila Pro-ul ala.
La banii aia gasesti elite cu hdd de 120 si Halo 3 + ODST. Nu mi se pare o afacere rentabila Pro-ul ala.
PS3 Slim sau PS3 Phat Infamous Bunddle ambele la 1299 lei fiecare,eu tind mai mult spre phat,nu's curios de capacitatea marita a hdd'ului nici de design nu's curios![]()
daca nu e o greseala eu zic ca e super bun pretul 1 042.91 RON ,dar ma indoiesc sa coste atat de putin
99% e o greseala. Pretul e mai mic decat cel recomandat de producator, cea ce in Romania nu vezi prea des
observ ca au si cu nfs shift. deci sunt mai multe budle-uri si la acelasi pret. se poate sa fie chiar o oferta. merita o incercare, macar sa vorbeasca cineva cu ei sa afle si sa comunice aici. bafta!
Nu au pus bine pretul.era PS3 Slim + NFS Shift 10 mil si un pic,iar acum este 15 mil si ceva...
World of Goo - in cazul acesta oferta e doar pentru PC, dar jocul este si pentru Wii daca intereseaza pe cineva.
http://2dboy.com/games.php
Intrebare foarte off-topic. Mi-am achizitionat de curand un 42LH7020. TV-ul are DVB-T tuner [mpeg4]. Habar n-am cum sa-l fac sa prind si eu PROTV HD sau ce alte canale mai emit HD pe la noi. Nu ca m-as uita foarte mult dar daca tot am aceasta functie sunt curios ce tre sa fac sa prind posturile astea. Am observat ca el imi detecteaza POSTUL doar ca de multe ori imi da NO SIGNAL. Am televiziune clasica de la RDS. Alteori imi prinde, se vede ok pt cateva secunde, pe urma sacadeaza si se duce pe no-signal. Sunt convins ca sacadarile sunt din cauza semnalului prost.
Mentionez ca functioneaza impecabil mkv-uri de 1080p cu player-ul incorporat de pe un HDD extern sau USB Stick sau de pe PC prin HDMI sau oricare consola XBOX360 sau PS3, deci sunt convins ca nu e pb ca nu merge vreo functie a lui.
Mi-a spus cineva ca-mi trebuie o antena? ce fel de antena? daca folosesc acea antena cum voi mai folosi mufa de cablu normal [cea prin care primesc semnal TV de la RDS] pt ca nu are decat 1 singura intrare pt cablu TV.
Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu explicatii si scuze de postat in categoria care nu trebuie!
@digitalhater:
Dacă corelezi asta:
cu asta:Originally Posted by examiner.com
rezultă că rata maximă de transfer pe cablu coaxial scade proporţional cu lungimea acestuia, de unde şi imaginile de scurtă durată de care vorbeai.Originally Posted by Rory Boyce
Pentru a recepţiona respectivele canale HD 720p vei avea nevoie probabil de un set top box cu ieşire component sau HDMI de la furnizorul CATV, care nu ştiu dacă este disponibil la RDS. Ştiu că UPC are o ofertă �n unele locaţii (unde s-a �nlocuit cablul coaxial cu fibră optică), vezi acest topic.
Intreb si eu pe cei care au precomandat jocuri pe thehut.com: au ajuns preorder-urile in ziua lansarii? Sau a trebuit sa mai asteptai?
Multumesc pentru raspunsuri.
Eu am pre-comandat, anul trecut, SoulCalibur IV și nu mi-a ajuns jocul nici �n ziua de azi (l-am luat de la noi la suprapreț p�nă la urmă...~ 340 de lei). Am luat legătura cu ei, mi-au trimis un contract prin poștă (culmea că ăla a ajuns �n două zile) l-am semnat pe propria răspundere...l-am scanat și cică mi-au mai trimis odată jocul...e tot pe drum. Treaba lor...pentru mine sunt pa.
Am atașat contractul...dacă te interesează (ce scris am- de om instabil
- dar nu-mi pasă):
Bookmarks