Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 42 of 381 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #821 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Intreb si eu pe cei care au precomandat jocuri pe thehut.com: au ajuns preorder-urile in ziua lansarii? Sau a trebuit sa mai asteptai?

Multumesc pentru raspunsuri.
    World of Warcraft Wrath of the Lich King (5 bucati) mi-au ajuns a doua zi dupa lansare.

GTA IV Special Edition - la 2 zile dupa lansare.

Fallout 3 Collectors Edition - la 4 zile dupa lansare (mi l-au trimis din depozitul din Suedia).

In rest n-am mai luat de la ei de la lansare ca pentru 5 lei mai bine iei de la webpredator

2. #822 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, corect, la asta ma gandeam si eu...

Multumesc pentru raspunsuri !

3. #823 SP
    Junior Member MagisterLudi's Avatar
    Salutare

Sunt nou pe aici si intr-un timp foarte scurt voi intra si eu in clubul consolistilor. Mai precis, in cel al posesorilor de Xbox 360. Am lansat o precomanda pe site-ul GameShop pentru acest pachet: Pagina Produsului Intrebarea ar fi: este chipset Jasper sau chipset Falcon? Am sunat la GameShop si don'soara mi-a spus ca aceste console de fabricatie noua (e sigur ca aceste pachete contin console de fabricatie noua?) sunt toate dotate cu Jasper. Pe de alta parte, de unde pot afla cu certitudine despre care chipset este vorba? Don'soara mi-a spus ca in principiu vin cu Jasper, dar ca nu poate sa garanteze 100% si ca nici nu are cum sa isi dea seama. Are cineva informatii precise?

Cu multumirile de rigoare.

4. #824 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    poti vedea singur in momentul in care il vei primi acasa. (se poate returna fara probleme)

sau mai simplu incearca sa il rogi pe Razvan aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tati-sugestii/ daca te poate ajuta cu o verificare inainte de livrarea comenzii.

cheers

5. #825 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Jasper 110%!
    E bundle cu Forza 3 deci... logic Jasper

6. #826 SP
    Manager paul's Avatar
    For one week only (offer ending November 1, 2009), Map Packs 1, 2, and 3 will be Half-Off in both the XBL Marketplace and the PlaystationStore*. So if you are missing one, we hope this makes it a bit easier to complete your collection!
    *(PS3 Owners: sale only available in North America)

With this, we’re announcing some important playlist changes you’ll want to take note of:

Hardcore HQ: The addition of Hardcore Headquarters to the Hardcore playlists has taken effect, by popular demand.

Team Flags: In the MAP PACK category, the old “Team Objective” playlist has been removed, and replaced with two playlists; Team Flags being one of them (CTF, Domination, and War).

Team Objectives: Also in the MAP PACK category, the counterpart to Team Flags is this new playlist, Team Objectives (S&D, HQ, and Sabotage).

Also, all 3 map packs are now in the MAP PACK rotation. So if you want to play only new content, but are tired of the same 3 maps, this will hopefully be a happy medium for you =).
    Finally, we’ve turned on Double-XP for all platforms which will also end Monday, November 1st. So hit that prestige button one more time while the XP is cheap!

To your last breath!
    Call of Duty, World at War

7. #827 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mai sunt probleme cu ShopTo? Sa ma risc sa cumpar ceva de la ei fara PayPal?

8. #828 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Sa nu faci greseala asta in niciun caz. Baga PayPal, e mult mai sigur.

9. #829 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Am cumparat eu saptamana trecuta de la ei cu card ING si nu au fost nici un fel de probleme cu banca/posta.

10. #830 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Problemele apar tarziu cu ei nu imediat. Mie mi s-a suspendat cardul pentru tranzactii ilicite la vreo 7-8 luni dupa ce facusem comanda la ei.

Peste tot pe unde ai PayPal e recomandat sa-l folosesti. Exceptie fac poate situatiile cum a fost cea de la Play-Asia.com in care primeai 25% reducere daca plateai cu Visa

11. #831 SP
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Am cumparat eu saptamana trecuta de la ei cu card ING si nu au fost nici un fel de probleme cu banca/posta.
    Sa ne anunti cand vei avea o tranzactie de vreo 300 de euro pe un site suedez care vinde bilete de orice fel, evident fara acordul tau.
    Eu nu mai bag cardul la Shopto in veci, de cand am avut inchise 2 carduri, ultimul folosit doar pe site-ul respectiv, si unui prieten de-al meu i-a fost facuta "surpriza" de mai sus.

12. #832 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sa ne anunti cand vei avea o tranzactie de vreo 300 de euro pe un site suedez care vinde bilete de orice fel, evident fara acordul tau.
    Eu nu mai bag cardul la Shopto in veci, de cand am avut inchise 2 carduri, ultimul folosit doar pe site-ul respectiv, si unui prieten de-al meu i-a fost facuta "surpriza" de mai sus.
    La al 2-lea card aveai 3D Secure/ Verified by Visa?
    Am vazut ca acum intr-adevar nu mai stocheaza datele cardului pe site, trebuie sa le introduc la fiecare tranzactie...

13. #833 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    La al 2-lea card aveai 3D Secure/ Verified by Visa?
    Culmea este ca la primul nu aveam si, dupa ce a fost inchis, la al doilea am decis sa-i fac 3D Secure. N-a ajutat la nimic.

14. #834 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Aha, multumesc... Ideea este ca totusi, chiar daca l-au blocat/ inchis pentru siguranta, nu s-au facut tranzactii cu el. Intreb pentru ca eu am facut deja tranzactii cu ei, ultima oara sapt. trecuta

15. #835 SP
    Daca vrei sa fii 100% sigur, te duci la banca si inchizi cardul respectiv si emiti altul.

16. #836 SP
    Junior Member Nekron's Avatar
    Pana acum nu am avut probleme la nici o comanda pusa pe thehut.com.Am facut de exemplu preorder la Uncharted 2 si a ajuns o zi mai tarziu dupa data lansarii.

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu am pre-comandat, anul trecut, SoulCalibur IV și nu mi-a ajuns jocul nici �n ziua de azi (l-am luat de la noi la suprapreț p�nă la urmă...~ 340 de lei). Am luat legătura cu ei, mi-au trimis un contract prin poștă (culmea că ăla a ajuns �n două zile) l-am semnat pe propria răspundere...l-am scanat și cică mi-au mai trimis odată jocul...e tot pe drum. Treaba lor...pentru mine sunt pa.

Am atașat contractul...dacă te interesează (ce scris am - de om instabil - dar nu-mi pasă):

17. #837 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cat este transportul la the hut?

18. #838 SP
    0.99GBP per item

19. #839 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Cei de pe the hut mai au probleme cu coletele (mai dispar/nu ajung)?

20. #840 SP
    nu tine de ei, ci de posta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 381 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast