Mi-am dat seama la tine, ma refeream la restul care spuneau ca au platit taxe.
Nu scrie nimic de cod, incearca sa vezi poate iti apare discount-ul automat la final, fara cod.
A facut cineva precomanda de pe TheHut la vreun joc. Ma tenteaza sa fac la GoW2 mai ales ca fac reducere de 5 lire. Pe site scrie ca in 3-5 zile vine.
LE: Acum am observat: 15 zile in afara UK-ului.
as vrea si eu daca are cineva asa ceva in plus,un dvd bezel pt 360 cromat...
platesc,numai sa gasesc...
merci
Si mie in patru zile pentru cele 5 comenzi pe care le-am avut pana acum la ei. Mika nu te lua dupa masurile de siguranta pe care si le iau ei. Tot timpul va ajunge mai repede
Sunt curios daca am norocul lui BoDoPSX si imi ajunge Fallout 3 maine, cu o zi inainte de lansare
L.E. A mai comandat cineva de pe dvdcrave.com folosind posta normala? Au trecut 9 zile de cand am primit mail de shipped pentru Fable 2 si inca nu a ajuns![]()
khan din australia mai devreme de 10 zile nu mi-a ajuns nimic. nu am luat de la ei Mo poate sa iti confirme cat face de la ei.
Mo a luat prin UPS si evident a ajuns mai repede dar e si mai scump. Mersi. Eu credeam ca e 5-6 zile si nu stiam de ce dureaza atat.
Gata! M-am saturat de thehut, dupa ce am asteptat 2 saptamani sa imi ajunga un joc care era in stoc, astazi m-am enervat rau de tot. Am dat comanda la MGS Portable Ops de vre-o 10 zile lucratoare si astazi era tot in starea de "Waiting Stock Pick", am dat cancel si il iau de altundeva, nu mai iau veci de la ei.
cu o floare nu se face primavara...
eu n-am avut niciodata probleme.. dar un prieten care tot asa a asteptat.. a primit mail de la ei dupa approx. 10 zile cum spui si tu, in care si-au cerut scuze ca sunt niste probleme dar ii vor trimite jocul.
Stiu, fiecare cu norocul lui, dar eu m-am lecuit de ei, o sa incerc de acum incolo si altele sa vad daca am mai mult noroc.
Am facut o comanda joi pe thehut si am primit-o azi in provincie. In 3 zile lucratoare mi se pare super. Singura treaba e ca mi-a venit discul iesit din locasul lui din carcasa, dar nu are nimic.
Acum astept little big planet![]()
Am facut pre-order la GeoW2 de pe TheHut. O sa postez cand mi-a venit (jocul se lanseaza pe 7 luna asta).
Bookmarks