Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 381 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1581 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Sunt la a 3a comanda pe shopto. Azi am vrut sa iau un controller ps3. Am bagat ca de obicei paypal. Eroare, detalii incorecte cica. Incerc a doua oara. Nimic. A 3a oara incerc sa platesc direct cu cardul. Eroare detalii. Pff.

Am dat cancel si am scos din basket controlleru.

Ma duc la banca. Banuiam ceva. 60 de dolari (comanda era de 36 de lire) sunt blocati de catre shopto.

Am trimis email. Astept raspuns. A mai patit-o asa un prieten acu vreo saptamana. Astept de acu raspuns de la ei si cred ca banii ii vor returna (sper) in 45 de zile.

Tip: feriti-va de shopto o perioada

2. #1582 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Mie mi-a functionat perfect ShopTo saptamana trecuta cu 2 comenzi. Nu mi-a dat nicio eroare, totul a decurs normal. Am facut plata prin Paypal de fiecare data.

andy - Banii sunt blocati sau au fost luati de pe card? Sunt doua notiuni diferite.. Daca sunt blocati, se deblocheaza la cererea lor sau de la sine, in 30 zile. Daca au fost luati de pe card de ShopTo, ii returneaza, dar in account-ul de pe site (ShopTo) (gen te obliga sa cumperi tot de la ei de banii aia )

3. #1583 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mai are cineva un cod de discount pentru zavvi? Vreau sa dau o comanda de vreo 9-10 jocuri si mi-ar fi de ajutor cred. Multumesc.

4. #1584 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ti-am trimis eu unul pe PM, Junnkie.

5. #1585 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Junnkie, verifică PM

6. #1586 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Vad ca si-au revenit astia de pe zavvi, am comandat m multe jocuri lunea trecuta de mega monday, au fost trimise marti si astazi au ajuns. Am reusit sa folosesc si codul ala de discount de 10% desi zicea ca e valabil doar pana pe 31 oct.
    Mi-as m cumpara si saptamana asta, dar no money.

7. #1587 SP
    Junior Member cozmajox's Avatar
    Am o problema cu cei de la zavvi, am facut comanda pe data de 4 si a doua zi am anulat-o este vorba despre black ops si nici acum nu mi-au trmis banii, normal mi se pare sa ii trimita dupa o zi doua. A mai patit careva ceva de genul asta mai am vre-o sansa sa ii recuperez?
    Multumesc.

8. #1588 SP
    Multumesc celor care mi-au trimis codurile de discount! Am facut o comanda de 9 jocuri pe zavvi, dealtfel prima a mea de acest gen. Sper sa fie totul ok. Multumesc inca o data!

9. #1589 SP
    Member maniac360's Avatar
    Pe zavvi transportul pentru pachete mai voluminoase, gen ps3 move sau boxset-uri bluray, este tot 1lira?

10. #1590 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Este tot 1 lira

11. #1591 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by andy View Post

Tip: feriti-va de shopto o perioada
    Mai intai ai putea sa spui ce card foloseai.

12. #1592 SP
    Nu are legatura cu tipul de card folosit.Dupa ceva sapaturi am aflat ca suntem multi romani care au probleme la achizitionarea produselor pe Shopto.
    Sper sa rezolve cat mai curand problemele astea,le-am si spus ca e jenant ce se intampla
    Am mentionat si de posibilitatea de a cumpara maxim 1 produs .Sper sa o schimbe.La zavii cumperi frate,bani sa ai.

P.S

Sper sa nu considere ca roman=frauda si hot si datele astea pe care trebuie sa le introducem de vreo 3 ori cand vrem sa facem o comanda sa fie vreo masura suplimentara de securitate din partea lor

13. #1593 SP
    In cat timp trimit cei de la zavvi banii inapoi?

14. #1594 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    La mine a durat cam o saptamana din momentul in care le-am trimis cererea.

15. #1595 SP
    La mine a durat cam o saptamana din momentul in care le-am trimis cererea.

Sper sa nu ma lase cu ochii in soare.

Multumesc.

16. #1596 SP
    Am dat o comanda pe zavvi pe data de 8. Aveti idee cam cat dureaza pana proceseaza astia o comanda? Cand intru pe comanda imi arata inca "processing" iar in dreptul fiecarui joc "awaiting stock pick". Asa mult dureaza de obicei sau e ceva normal? Multumesc.

17. #1597 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Mai intai ai putea sa spui ce card foloseai.
    acelasi card. am card visa de la bcr. am incercat cu paypal si tot dadea aceeasi eroare de date incorecte si m-a mancat si am bagat cardul. mentionez ca platisem in octobrie cu paypalul de 2 ori fara probleme in 2 comenzi.

de luni (azi e miercuri) nu am primit nici un raspuns la emailurile trimise de catre mine in legatura cu aceasta problema de la shopto.

la banca mi s-a spus ca banii sunt blocati si are legatura cu shopto.net.

18. #1598 SP
    Junnkie

E ceva normal ,la mine a durat chiar 1-3 zile pana au onorat o comanda si tot "awaiting stock pick" scria.

Andy

Sigur ai folosit pasii astia?

Logat pe site te-ai dus la "Contact Center" sectiunea Billing & Payment Enquiry si ai detaliat acolo situatia.
    Daca asa ai procedat si nu ai primit raspuns,poti sa zici ca e ciudat.Poate sunt asaltati de solicitari si nu mai raspund asa prompt.

19. #1599 SP
    @chynagods: din experienta ta, ce probleme pot intampina cu cei de la zavvi? E o comanda de 103 lire si nu as vrea sa am surprize cu ei. Va intreb pe voi pentru ca e prima mea comanda de genul asta si nu prea stiu la ce sa ma astept. Multumesc!

20. #1600 SP
    Stai linistit ca se rezolva.In ciuda la ce se spune despre zavvi sa sti ca sunt seriosi.Asa e,mai apar probleme cu termenul de livrare,scrie ca e disponibil un produs in 3 zile si ti-l trimit dupa 6 zile,etc.Sunt estimari ,nu sunt batute in cuie.Eu am dat comanda la un produs unde scria ca va mai fi disponibil intr-o luna si l-au trimis dupa 5 zile.
    Singura faza e ca o sa primesti 10 plicuri daca ai comandat 10 jocuri (nu le trimit pe toate in colet).Daca nu trebuiesc primite pe semnatura,postasul ar trebui sa le puna la cutia postala.Dar sincer ma indoiesc ca asa va proceda,va pune aviz.Cel mai bine vorbesti cu postasul ca "MEREU" sa-ti puna aviz.Asa esti sigur ca nu tentezi un vecin mai prietenos,avand in vedere ca nu prea suntem acasa cand trece el dimineata.

P.S

Ce va recomand este sa aveti un card doar pentru cumparaturi online,gen Visa Electron de la ING si atasat serviciul Home Bank ca sa puteti verifica online situatia banutilor vostri.Cu ajutorul Token-ului ING nu va mai doare capul.Este foarte util
    Se poate intampla sa va taxeze de 2 ori pentru 1 joc si daca nu te uiti online sa vezi,ma indoiesc ca cei de la zavvi se prind ca te-au "ars".
    Daca faceti cumparaturi cu cardul de salariu atunci ma scuzati dar va meritati soarta.Orice site poate fi spart si datele furate.Cand vreti sa cumparati ceva alimentati cardul de cumparaturi cu suma necesara si asa nu va pot trage banii de 2 ori pentru un produs sau sa va fure careva,din moment ce banii nu vor sta mult in cont.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 381 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast