Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 130 of 381 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2581 SP
    Member Iulian's Avatar
    Comanda plasata Luni (20.06) pentru 2 produse, dimineata, Zavvi.com
    Awaiting stock pick 20-22.
    Awaiting dispatch 22-24. (banii au fost mancati pe 22, respectiv 23 pentru fiecare produs)
    Primul colet dispatched pe 23, celalalt 24.
    Concluzia? asteptat Luni-Vineri pentru trimiterea unor produse ce trebuiau sa plece cel tarziu Miercuri.

Ultimele comenzi au fost expediate in maxim 2 zile. Sper sa-si rezolve problemele.
    Attached Images Attached Images 12.jpg

2. #2582 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Mare atentie la zavvi/the hut care nu-si updateaza informatiile pentru comenzi.
    Poate sa va arate inca awaiting despatch si comanda sa fie deja trimisa in ziua in care v-au luat banii
    Eu m-am mai lovit de o problema cu the hut,desi am completat pe site-ul lor toate informatiile pentru livrare:
    Pe coletul meu scria destinatar,tara,oras,strada fara bloc si scara
    Din cauza asta am fost norocos ca am primit avizul,postasul il lasase la scara urmatoare,noroc cu un vecin.
    Asteptam eu mult si bine
    P.S
    Anulati comenzile numai dupa ce verificati sa nu va fi luat banii

3. #2583 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Eu am facut o comanda saptamana trecuta (miercuri-joi) si mi-au luat banii vineri. Am crezut ca atunci au trimis deja pachetul dar statusul era tot "Awating Dispatch". Astazi insa, am primit un mail prin care eram anuntat ca trimisesera pachetul.

4. #2584 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Pana la urma s a rezolvat. Au dat despatch la comanda acum cateva ore . Sper sa nu am probleme cu postasul meu brand-new, care s a dovedit a fi un cretin in ultima luna, el aducand avizele cand vroia muschii lui si avand o lene atat de mare incat nu putea sa urce 16 trepte (etajul 1) pentru a mi da banii/coletul in mana.

Romania :X.

5. #2585 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A cumparat cineva de pe sendit.com ? Am gasit niste preturi bune si vroiam sa stiu cum e cu livrarea, cat costa transportul si cam in cat timp ajung pachetele. Trimit si ei ca Zavvi&Co fiecare item pe rand sau toate deodata?

6. #2586 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Pana la urma s a rezolvat. Au dat despatch la comanda acum cateva ore . Sper sa nu am probleme cu postasul meu brand-new, care s a dovedit a fi un cretin in ultima luna, el aducand avizele cand vroia muschii lui si avand o lene atat de mare incat nu putea sa urce 16 trepte (etajul 1) pentru a mi da banii/coletul in mana.

Romania :X.
    si la mine e acelasi tip de postas. imi lasa aviz cand i se scoala lui si chiar daca as fi avut un lucru cat de mic de primit, tot nu ar fi urcat pana la usa sa mi-l aduca. prefera sa puna aviz (evident nu mereu). in ultimul timp insa vad ca a inceput sa fie mai constiincios pentru ca am facut reclamatie la posta

7. #2587 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie DVD-urile mi le lasa in casuta postala. El vine pe la 11, asa ca daca sunt acasa dimineata, pe la 11 jumate - 12 dau o razie pe la cutie.. Aviz mi-a lasat doar cand am primit pachet (joc + tricou).

8. #2588 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    A cumparat cineva de pe sendit.com ? Am gasit niste preturi bune si vroiam sa stiu cum e cu livrarea, cat costa transportul si cam in cat timp ajung pachetele. Trimit si ei ca Zavvi&Co fiecare item pe rand sau toate deodata?
    Vezi că SendIt face parte din concernul TheHut. Mai mult, cel mai probabil că Zavvi, SendIt, TheHut trimit toate din aceleaşi n depozite răsp�ndite prin Europa.
    LE: Nu am precizat explicit �n post-ul iniţial, dar cam rezultă că trimit şi ei fragmentat, fiecare item individual.

9. #2589 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    Mi-a venit Kinect-ul comandat pe ebay.co.uk luat de la zavvi_outlet. A fost platit pe 13 a plecat pe 22 de la ei si a ajuns la mine pe 27.
    Comandat Kung fu panda 2 de la zavvi.com platit pe 13 si nu a plecat nici acum . Din cate mi s-a mai spus si aici sunt probleme cu kung fu panda 2 dar as vrea sa stiu daca il are cineva fizic (original nu copie). Totusi le-am dat mesaj saptamana trecuta si mi-au spus ca pleaca in 5 zile dar tot nu a plecat. le-am scris ieri si nu mi-au mai raspuns. ce sa fac sa anulez comanda?

10. #2590 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ltcol, boga era sarcastic cand a zis ca sunt probleme cu Panda 2. Eu zic sa anulezi comanda si sa cumperi de la Shopto de ex ( daca nu ti'au luat banii ).

11. #2591 SP
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Ltcol, boga era sarcastic cand a zis ca sunt probleme cu Panda 2. Eu zic sa anulezi comanda si sa cumperi de la Shopto de ex ( daca nu ti'au luat banii ).
    mi-au luat banii imediat.

12. #2592 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Am comandat ceva de pe ebay.co.uk si desi scria item location UK dupa 2 saptamani trecute mi-am dat seama ca nu are cum si am dat un email. Se pare ca itemul a plecat dintr-un warehouse din Shanghai, China.

Are cineva idee cam dupa cat timp sa ma pot astepta la colet?

13. #2593 SP
    Junior Member chivualex's Avatar
    O sa platesti taxe daca este trimis din China.
    Cam 2 saptamani cred ca o sa dureze daca prin posta si o sa fii nevoit sa-l ridici de la un oficiu postal unde au vama.

14. #2594 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Cam o luna dureaza sa ajunga pachetele din China.

15. #2595 SP
    Revin cu www.zavvi.com

dupa cum v-am mai zis mi-am comandat la ei kung fu panda 2. Mi-au luat banii imediat (acum 16 zile) si nu mi-au dispus trimiterea jocului. Le-am dat mesaje peste mesaje si raspundeau tarziu si evaziv ca in cateva zile max 5 vor trimite jocul spre mine. Astazi dimineata le-am mai dat un mesaj ca imi vreau banii inapoi. A venit raspunsul in maxim 3 ore. Iata mai jos

Hi .....,
    Thank you for your message.
    I am really sorry for the confusion.
    We have experienced an error with this order and have charged you.
    Your refund request has been received and has been passed to the relevant team.
    This will be actioned as promptly as possible.
    You will receive an e-mail to confirm once your refund has been processed.
    We will also cancel this.
    Sorry for any inconvenience.
    Kindest regards,
    Sam

culmea este ca jocul este la vanzare si pe stoc. diferenta este de vreo 2 lire maxim. ce sa le mai zic? iam facut neseriosi si profitori (le-am zis ca s-au folosit de banii mei). acum astept noul raspuns de la ei.

oricum aviz amatorilor de zavvi.com. Este prima si ultima oara cand am facut comanda la ei. Va recomand www.shopto.net nu am avut probleme niciodata cu ei. In mxim 5 zile lucratoare mi-au venit toate jocurile si daca au fost precomenzi in ziua lansarii a fost aici.

va doresc
    spor la cumparaturi

16. #2596 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ltcol View Post
    Revin cu www.zavvi.com

dupa cum v-am mai zis mi-am comandat la ei kung fu panda 2. Mi-au luat banii imediat (acum 16 zile) si nu mi-au dispus trimiterea jocului. Le-am dat mesaje peste mesaje si raspundeau tarziu si evaziv ca in cateva zile max 5 vor trimite jocul spre mine. Astazi dimineata le-am mai dat un mesaj ca imi vreau banii inapoi. A venit raspunsul in maxim 3 ore. Iata mai jos

Hi .....,
    Thank you for your message.
    I am really sorry for the confusion.
    We have experienced an error with this order and have charged you.
    Your refund request has been received and has been passed to the relevant team.
    This will be actioned as promptly as possible.
    You will receive an e-mail to confirm once your refund has been processed.
    We will also cancel this.
    Sorry for any inconvenience.
    Kindest regards,
    Sam

culmea este ca jocul este la vanzare si pe stoc. diferenta este de vreo 2 lire maxim. ce sa le mai zic? iam facut neseriosi si profitori (le-am zis ca s-au folosit de banii mei). acum astept noul raspuns de la ei.

oricum aviz amatorilor de zavvi.com. Este prima si ultima oara cand am facut comanda la ei. Va recomand www.shopto.net nu am avut probleme niciodata cu ei. In mxim 5 zile lucratoare mi-au venit toate jocurile si daca au fost precomenzi in ziua lansarii a fost aici.

va doresc
    spor la cumparaturi
    Nu cred ca a meritat sa ii jignesti pentru ca oricum nu le pasa stai linistit... si eu actionam la fel (nu cu zavvi) din cauza nervilor cand nu imi primeam colete sau le primeam cu intarziere, nu rezolvi nimic eventual iti descarci doar nervii pe ei

17. #2597 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cat era transportul la shopto ?

18. #2598 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    3,5 Lire

19. #2599 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Toata lumea poate confirma faptul ca zavvi sunt mai putin profesionisti decat ShopTo, dar asta nu inseamna in niciun caz ca ar trebui evitati complet. Intr-adevar, mai sunt si cazuri cand o dau in bara, dar datile cand isi fac treaba ok sunt mult mai numeroase. Am mai zis chestia asta, dar simt nevoia sa o repet.

Mergeti pe zavvi pentru promotii si pentru jocuri pe care nu le vreti neaparat intr-un timp foarte scurt si pe ShopTo pentru preorders si jocuri pe care simtiti o nevoie acuta sa le jucati cat mai rapid. In rest, Ltcol sper ca in cele din urma sa reuesti sa te joci continuarea aventurilor ursului panda gras

20. #2600 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cum dracu sa merg pe ShopTo pentru preorders cand ultimele 3 nu mi-au venit.
    Intr-adevar am avut o problema cu Hut, dar am mers cu ei in continuare.. si nu au mai fost probleme.

Cred ca inainte ca cineva sa "recomande" sa nu mai cumperi dintr-o parte sau alta ar trebui sa-si ia teapa de 2-3 ori inainte sa se pronunte. Nu poti sa blamezi serviciile lor din cauza unei singure comenzi.
    Din 5 comenzi date de mine la ShopTo 3 nu au venit. Si culmea e ca alea 3 nu au venit in Bucuresti, restul de 2 fiind in provincie si pana acolo au facut 3 zile. LOL.
    Din peste 20 de comenzi la Zavvi/Hut cu una singura am avut probleme.

Veniti cu astfel de informatii si cred ca e esential in a recomanda un site sau altul.

Oricum, cred ca e destul de clar pentru toti ca la oferta si preturile pe care le au nu ai cum sa nu mai dai comenzi dintr-un loc sau altul. Si GameShop a dat-o in bara de cateva ori dar asta nu m-a oprit sa mai iau de la ei. Si avand in vedere ca ultimele 2 comenzi le-am cumparat in ziua lansarii... cred ca bine am facut ca nu am strambat din nas la primul semn ca lucrurile sunt naspa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 381 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast