Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 184 of 381 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 284 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3661 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Prima precomandă de la ShopTo care deși a venit la același interval, 5 zile calendaristice, nu a ajuns �n ziua lansării.

2. #3662 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Cel mai bun site pt. carduri us este bestbuy.ca (pentru ca pe un card de 20$ dai 20$, 50$ tot 50$ - deci fara comisioane. Pentru europa se gasesc mai usor (google).

3. #3663 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by Laddu View Post
    De unde mai cumparati PSN cards ?
    Poti arunca o privire si pe Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards

4. #3664 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Imi pierdusem parola de la emailul cu care m-am inregistrat pe shopto, iar cont-ul era inchis deoarece nu l-am mai accesat din 2011. I-am sunat pe cei de la Shopto, mi-au schimbat email-ul imediat ! Respect ShopTo ! :applause:

5. #3665 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Pfft. Astept sa-mi vina MGS4 de la zavvi.. mi l-au dispatch-uit pe 12.03 si nici pana acum n-a venit. Sa-mi fac oare griji? Am mai avut o comanda trimisa pe 05.03 si mi-a venit pe 12 (in fix o saptamana), iar acum vad ca la comanda asta dureaza mai mult..
    Nici astazi nu a venit. Astazi mi-am dat seama ca dupa ce mi l-au despatch-uit nu mi-au trimis mail in care sunt datele livrarii. Nu stiu ce relevanta are, dar mnoh..
    Mai astept cateva zile si trimit mail la zavvi.

6. #3666 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Primesti mail doar la despatch si atat.

7. #3667 SP
    Member Hazer's Avatar
    Yeah, stiu. Dar la MGS4 a fost prima data cand n-am primit.

8. #3668 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    De pe gamseek.co.uk cumpara cineva ? Tocmai am plasat o comanda. Aveti idee care e timpul de livrare ?

9. #3669 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Daca are cineva un cod de la zavvi de 10% si ar fi dispus sa-l doneze pe PM, i-as fi recunoscator. Multumesc anticipat!

10. #3670 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Apropo, mai nou avem thread special pentru astfel de cerințe

11. #3671 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Nici astazi nu a venit. Astazi mi-am dat seama ca dupa ce mi l-au despatch-uit nu mi-au trimis mail in care sunt datele livrarii. Nu stiu ce relevanta are, dar mnoh..
    Mai astept cateva zile si trimit mail la zavvi.
    Mie mi-a venit astăzi MGS4, după 17 zile de c�nd a fost trimis. Ţie ţi l-au trimis pe 12, deci peste două zile ar trebui să ajungă şi la tine.
    Lunea trecută am făcut comandă de MJ: The Experience şi mi-a ajuns ieri, Brink mi-a ajuns chiar �n 5 zile, dar cu MGS 4 se pare că am avut acelaşi noroc ca şi cu Red Dead Redemption GOTY, aproape trei săptăm�ni.

12. #3672 SP
    Member Hazer's Avatar
    Yup. L-am gasit si eu de dimineata in cutia postala.

13. #3673 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    What did i tell you??
    Tudyniuz, se pare ca lucrez la zavvi.

14. #3674 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    atat! daca v-a zis v-a zis! e clar ca esti mana-n mana cu posta

15. #3675 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    What did i tell you??
    Da, haha!
    De acum stiu. Ieri mi-au expediat RDR GOTY. Daca nu vine intr-o saptamana, e clar.. nu-mi mai fac probleme.

16. #3676 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    What did i tell you??

17. #3677 SP
    Junior Member emi24k2000's Avatar
    Salutare,vreau sa comand o curea de pe amazon.com si am văzut ca trimit si in Ro, puteți sa-mi spuneti cat ar fi transportul si dacă se mai adaugă vreo taxa ceva?
    Multumesc anticipat!

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004ZD...2925286&sr=8-7

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. #3678 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu amazon.com ci cele din europa trimit in romania, adica amazon.co.uk,amazon.fr,amazon.de!

Transportul nu este ieftin, dar nici scump avand in vedere ca se trimite prin curier si ajunge destul de repede (experienta personala)!

Pentru a vedea cat te costa exact, fa-ti cont pe amazon, pune produsul/produsele in cos, si mergi pana la confirmarea comenzii. Acolo unde iti cere sa confirmi iti arata factura si exact cat de costa cu totul pana acasa la tine. Daca iti convine dai confirm, daca nu dai cancel.

Pentru a iesi mai ieftin ar fi o varianta sa apelezi la aria bazar de pe acest forum, la Robertdinu, ii dai linkul de pe amazon.co.uk si iti zice cat te costa exact si cand vei primi pachetul.

19. #3679 SP
    Junior Member emi24k2000's Avatar
    Multumesc pentru informații !

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #3680 SP
    Member Aliosa's Avatar
    What did i tell you??
    Salut, poti sa imi spui si mie cand imi ajung
    Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition expediat pe 08.03
    si Mass Effect 3: N7 Collector's Edition expediat pe 06.03?
    Asta in contextul in care intre timp mi-au ajuns alte 10 produse comandate ulterior datelor sus-mentionate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.