Prima precomandă de la ShopTo care deși a venit la același interval, 5 zile calendaristice, nu a ajuns �n ziua lansării.
Printable View
Prima precomandă de la ShopTo care deși a venit la același interval, 5 zile calendaristice, nu a ajuns �n ziua lansării.
Cel mai bun site pt. carduri us este bestbuy.ca (pentru ca pe un card de 20$ dai 20$, 50$ tot 50$ - deci fara comisioane. Pentru europa se gasesc mai usor (google).
Poti arunca o privire si pe Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
Imi pierdusem parola de la emailul cu care m-am inregistrat pe shopto, iar cont-ul era inchis deoarece nu l-am mai accesat din 2011. I-am sunat pe cei de la Shopto, mi-au schimbat email-ul imediat ! Respect ShopTo ! :applause:
Primesti mail doar la despatch si atat.
Yeah, stiu. Dar la MGS4 a fost prima data cand n-am primit.
De pe gamseek.co.uk cumpara cineva ? Tocmai am plasat o comanda. Aveti idee care e timpul de livrare ?
Daca are cineva un cod de la zavvi de 10% si ar fi dispus sa-l doneze pe PM, i-as fi recunoscator. Multumesc anticipat!
Apropo, mai nou avem thread special pentru astfel de cerințe :spongebob:
Mie mi-a venit astăzi MGS4, după 17 zile de c�nd a fost trimis. Ţie ţi l-au trimis pe 12, deci peste două zile ar trebui să ajungă şi la tine.
Lunea trecută am făcut comandă de MJ: The Experience şi mi-a ajuns ieri, Brink mi-a ajuns chiar �n 5 zile, dar cu MGS 4 se pare că am avut acelaşi noroc ca şi cu Red Dead Redemption GOTY, aproape trei săptăm�ni. :)
Yup. L-am gasit si eu de dimineata in cutia postala. :)
What did i tell you?? :)
Tudyniuz, se pare ca lucrez la zavvi. :)
atat! daca v-a zis v-a zis! B-) e clar ca esti mana-n mana cu posta :p
Salutare,vreau sa comand o curea de pe amazon.com si am văzut ca trimit si in Ro, puteți sa-mi spuneti cat ar fi transportul si dacă se mai adaugă vreo taxa ceva?
Multumesc anticipat!
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004ZD...2925286&sr=8-7
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu amazon.com ci cele din europa trimit in romania, adica amazon.co.uk,amazon.fr,amazon.de!
Transportul nu este ieftin, dar nici scump avand in vedere ca se trimite prin curier si ajunge destul de repede (experienta personala)!
Pentru a vedea cat te costa exact, fa-ti cont pe amazon, pune produsul/produsele in cos, si mergi pana la confirmarea comenzii. Acolo unde iti cere sa confirmi iti arata factura si exact cat de costa cu totul pana acasa la tine. Daca iti convine dai confirm, daca nu dai cancel.
Pentru a iesi mai ieftin ar fi o varianta sa apelezi la aria bazar de pe acest forum, la Robertdinu, ii dai linkul de pe amazon.co.uk si iti zice cat te costa exact si cand vei primi pachetul.
Multumesc pentru informații !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut, poti sa imi spui si mie cand imi ajung
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition expediat pe 08.03
si Mass Effect 3: N7 Collector's Edition expediat pe 06.03?
Asta in contextul in care intre timp mi-au ajuns alte 10 produse comandate ulterior datelor sus-mentionate.