Confirm si eu pentru cei care au intarzieri mai mari la zavvi ca, pentru un pachet venit din Suedia, timpul de livrare a fost de aproape 1 luna de zile. (-5,6 zile)
Nu e chiar extraordianar, dar pentru jocurile cu preturi foarte bune "se" merita.
Astept si eu Bleach de aproape 3 saptamabi. Sper sa vina pana la urma dc nu oricum il au in stoc![]()
Un cod de 10% la zavvi? Cele postate in threadul dedicat au fost deja folosite fara a se anunta cineva in prealabil (evident). Astept pe PM.
Thanks!
Nu stiu ce se intampla de la o vreme cu Zavvi,acum o luna am dat o comanda de 3 albume dintre care am primit doar 2,am dat o comanda acum 2 zile ,estimated despatch time scria ca trebuia sa fie ieri,nici pana acum nu l-au trimis ...
inseamna ca eu sunt noroco cu HUT, acum 5 zile am dat comanda si de atunci este in acelasi status "Awaiting Stock Pick - Processing"
Sper ca pana pe 31 sa vina, e un cadou pt cineva![]()
Am primit un mail de la zavvi prin care isi cereau scuze pentru intarzieri, dar isi schimba depozitul.
Eu de o luna astept un Bleach, mi-au trimis altul intre timp si un Captain Morgane de 2 saptamani de la zavvi si FEAR 3 de la thehut de 3 saptamani. Cred ca au inceput sa lucreze cu prietenii nostri de la vest de Oradea si serviciile lor sunt de top...
Nu se mai poate sti cu precizie... Ultimele 3 comenzi au fost livrate in Romania de GLS Courier. Partea buna este ca au tracking si ei, partea proasta este cum ajungi in contact cu curierul din zona ta pentru livrare. O alta parte proasta este ca timpul s-a lungit considerabil. Prin posta ajungeau in 3 - 5 zile. Acum, 7 - 10 zile. Poti avea surpriza sa comanzi cu transport de 3 Gbp si sa-ti ajunga la fel de repede cu precedentul 1st class (3 - 5 zile), dar n-ai nicio garantie vis-a-vis de livrarea efectiva.
Si care il bagi la curier?
E vreunu' din astea?
ShopTo Delivery Number SDNJ35889 & Order Number SORJ50948
Cum sa beneficiati de o reducere de �5 la orice joc pe TheHut.com:
1. Asigurati-va ca nu aveti nici un ban pe cardul cu care vreti sa efectuati plata
2. Adaugati in cos unul din produsele din urmatoarea lista: Duck and Cover Boxers | TheHut.com
3. Apoi adaugati jocul dorit (pare sa mearga si cu accesorii)
4. Plasati comanda
5. Anulati produsul ales din lista de mai sus (Account - Account Summary - in dreptul comenzii apasati Cancel - bifati Attempt to cancel a specific part of the order - apasati pe plus in dreptul produsului nedorit - selectati motivul anularii: No longer required - Request Cancellation)
6. Dupa cateva ore acea parte a comenzii va fi anulata
7. Depuneti banii necesari pe card, iar pretul platit va fi cel redus (este posibil sa fie nevoie sa apasati pe butonul Resolve din dreptul comenzii in Account Summary pentru a reincerca efectuarea platii)
Daca doriti sa cumparati mai multe jocuri cu aceasta reducere repetati pasii 1-6 de cate ori este nevoie inainte de a trece la pasul 7.
Ar fi bine sa va grabiti sa plasati comenzile pentru ca nu stiu cat va mai dura aceasta promotie/eroare.![]()
Bookmarks