Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 192 of 381 FirstFirst ... 92 142 182 190 191 192 193 194 202 242 292 ... LastLast
Results 3,821 to 3,840 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3821 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Recomand site-ul:

2. #3822 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Cum sa beneficiati de o reducere de �5 la orice joc pe TheHut.com:

1. Asigurati-va ca nu aveti nici un ban pe cardul cu care vreti sa efectuati plata
    2. Adaugati in cos unul din produsele din urmatoarea lista: Duck and Cover Boxers | TheHut.com
    3. Apoi adaugati jocul dorit (pare sa mearga si cu accesorii)
    4. Plasati comanda
    5. Anulati produsul ales din lista de mai sus (Account - Account Summary - in dreptul comenzii apasati Cancel - bifati Attempt to cancel a specific part of the order - apasati pe plus in dreptul produsului nedorit - selectati motivul anularii: No longer required - Request Cancellation)
    6. Dupa cateva ore acea parte a comenzii va fi anulata
    7. Depuneti banii necesari pe card, iar pretul platit va fi cel redus (este posibil sa fie nevoie sa apasati pe butonul Resolve din dreptul comenzii in Account Summary pentru a reincerca efectuarea platii)

Daca doriti sa cumparati mai multe jocuri cu aceasta reducere repetati pasii 1-6 de cate ori este nevoie inainte de a trece la pasul 7.

Ar fi bine sa va grabiti sa plasati comenzile pentru ca nu stiu cat va mai dura aceasta promotie/eroare.
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    @ReNeGaDe124 ai facut treaba asta si a mers?
    Eu incerc sa vad ce iese...
    Da, am incercat si a mers. Daca nu testam inainte nu as fi postat.

3. #3823 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Am urmat pasii, am anulat comanda de chiloti si am ramas cu jocul, care initial costa 19.45 lire.

Acum statusul jocului este "Awaiting Stock Pick" - Cost 19.45
    Statusul la chiloti este "Cancelled" Cost €38.98 (total)

Bani suficienti nu am pe card deocamdata, insa la Actions in "Account Summary" am decat View si Cancel, daca dau pe View imi arata comanda si am un "Cancel" din nou si un "Query" cu care pot adresa o intrebare staffului.

Mai jos in detaliile comenzii la Discount Codes, toate sunt pe 0 lire.

Ce ar trebui sa mai fac? pt ca daca as ramane cu discount-ul ala de 5 lire, ar trebui ca jocul sa coste 19.45-5=14.45...

4. #3824 SP
    Uite cum arata la mine:

Pretul jocului era de �17.85 si se aplica discountul de �5. Dupa cum poti vedea, la Discounts Used apare: �5 off any game when you buy Duck and Cover boxers - �5.00

De asemenea, in mailul de confirmare a comenzii ar trebui sa scrie in dreptul jocului pretul redus. In cazul meu:

Daca la tine acum la Discounts Used scrie �0 ar putea insemna ca au reparat eroarea si ca nu vei mai beneficia de pretul redus daca renunti la chiloti.

P.S.: Am mai facut si eu acum o comanda sa verific cum se comporta la mine.

5. #3825 SP
    In email am primit confirmarea OK insa pe site din pacate nu imi arata discount-ul aplicat.

Mai astept sa vad ce se intampla, poate o sa se modifice ceva mai tarziu, nu am nimic de pierdut caci bani suficienti pe card nu am. am vreo 17 lire bani care ar ajunge pentru jocul cu discount daca nu trage banii atunci e clar ca imi cereau pret intreg
    Attached Images Attached Images capture1.jpg capture2.jpg

6. #3826 SP
    Pai vezi ca ai facut o greseala. Ai comandat de 2 ori perechile de boxeri. Posibil d-aia sa se fi anulat de tot discountul. Ai putea incerca sa refaci comanda. Insa, ai grija, daca ai 17 lire pe card inseamna ca ar putea sa isi traga banii pentru chiloti.

De asemenea, Dark Souls cu reducerea aia ar insemna 10 lire, nu 17.

7. #3827 SP
    n-am zis ca inseamna 17 lire ...ci 12.95 asa cum am primit confirmare si pe email.
    oricum ceva nu merge

am mai facut o data si acelasi rezultat...
    tu ai mai incercat?

uite comanda refacuta.
    Attached Images Attached Images capture3.jpg capture4.jpg

8. #3828 SP
    Da, am incercat din nou si a functionat. Nu stiu care ar putea fi problema.

Lasa comanda asa pana revine Dark Souls in stoc si vezi atunci daca ti-l trimit sau nu la pretul redus. Daca o sa incerce sa-l trimita la pretul normal vei fi atentionat ca nu ai suficienti bani pe card.

9. #3829 SP
    Cred ca stiu care e buba..la mine era in Euro iar al tine in Lire si cred ca au probleme cu "exprimarea" site-ului in Euro...
    l-am mutat pe lire si incerc iar

10. #3830 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Grija pentru cei care vreti sa cumparati Diablo III CE , de pe Zavvy , il au doar in limba spaniola .

11. #3831 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Apropo de diablo3 de pe zavvi. L-a primit cineva pana acum? Eu marti am avut dispatch.

12. #3832 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am facut si eu pre-order la Max Payne 3 pe PC de pe ShopTo. Cam cu cate zile inainte de release date fac dispatch? Sunt doar curios.. am facut pre-order, am si platit si mai sunt 11 zile pana la release date.

13. #3833 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Cu vreo 2-3 zile. Mie toate pre-orderele de la shopto mi-au ajuns ori cu o zi inainte, ori in ziua lansarii jocului.

14. #3834 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie mereu mi-au facut dispatch marti sau miercuri, iar jocul a ajuns joi sau vineri. (vineri fiind lansarea)

15. #3835 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    Am incercat azi sa fac o comanda pe zavvi si au sters Romania din lista tarilor in care trimit.
    Am incercat acelasi lucru si pe the hut, aceeasi problema.
    Felicitarile mele pt cei care se laudau ca-i pot tepui pe cei de la THE HUT GROUP. Acum vom mai cumpara din parti jocuri.

16. #3836 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.

Brazil
    Argentina
    Mexico
    Pakistan
    Romania

Ma indoiesc ca din cauza aia nu mai trimit.
    Poate nu le mai este rentabil de cand si-au schimbat metoda de distributie.

17. #3837 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    Nu asta e problema, pt ca trimit si-n tarile din Africa, deci e destul de rentabil pt ei.
    Nu mai trimit in Romania din cauza celor care au dat tepe.

18. #3838 SP
    Member party_man's Avatar
    Quote Originally Posted by dragoszontara View Post
    Am incercat azi sa fac o comanda pe zavvi si au sters Romania din lista tarilor in care trimit.
    Am incercat acelasi lucru si pe the hut, aceeasi problema.
    Felicitarile mele pt cei care se laudau ca-i pot tepui pe cei de la THE HUT GROUP. Acum vom mai cumpara din parti jocuri.
    nu cred International Delivery | TheHut.com Ai comandat poate un produs care depaseste o anumita greutate?

19. #3839 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

20. #3840 SP
    Member party_man's Avatar
    na, ce sa zic vad ca e de pe 22.05 treaba...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.