Recomand site-ul:
Recomand site-ul:
Am urmat pasii, am anulat comanda de chiloti si am ramas cu jocul, care initial costa 19.45 lire.
Acum statusul jocului este "Awaiting Stock Pick" - Cost 19.45
Statusul la chiloti este "Cancelled" Cost €38.98 (total)
Bani suficienti nu am pe card deocamdata, insa la Actions in "Account Summary" am decat View si Cancel, daca dau pe View imi arata comanda si am un "Cancel" din nou si un "Query" cu care pot adresa o intrebare staffului.
Mai jos in detaliile comenzii la Discount Codes, toate sunt pe 0 lire.
Ce ar trebui sa mai fac? pt ca daca as ramane cu discount-ul ala de 5 lire, ar trebui ca jocul sa coste 19.45-5=14.45...
Uite cum arata la mine:
Pretul jocului era de �17.85 si se aplica discountul de �5. Dupa cum poti vedea, la Discounts Used apare: �5 off any game when you buy Duck and Cover boxers - �5.00
De asemenea, in mailul de confirmare a comenzii ar trebui sa scrie in dreptul jocului pretul redus. In cazul meu:
Daca la tine acum la Discounts Used scrie �0 ar putea insemna ca au reparat eroarea si ca nu vei mai beneficia de pretul redus daca renunti la chiloti.
P.S.: Am mai facut si eu acum o comanda sa verific cum se comporta la mine.
In email am primit confirmarea OKinsa pe site din pacate nu imi arata discount-ul aplicat.
Mai astept sa vad ce se intampla, poate o sa se modifice ceva mai tarziu, nu am nimic de pierdut caci bani suficienti pe card nu am. am vreo 17 lire bani care ar ajunge pentru jocul cu discountdaca nu trage banii atunci e clar ca imi cereau pret intreg
Pai vezi ca ai facut o greseala. Ai comandat de 2 ori perechile de boxeri. Posibil d-aia sa se fi anulat de tot discountul. Ai putea incerca sa refaci comanda. Insa, ai grija, daca ai 17 lire pe card inseamna ca ar putea sa isi traga banii pentru chiloti.
De asemenea, Dark Souls cu reducerea aia ar insemna 10 lire, nu 17.![]()
n-am zis ca inseamna 17 lire ...ci 12.95 asa cum am primit confirmare si pe email.
oricum ceva nu merge
am mai facut o data si acelasi rezultat...
tu ai mai incercat?
uite comanda refacuta.
Cred ca stiu care e buba..la mine era in Euro iar al tine in Lire si cred ca au probleme cu "exprimarea" site-ului in Euro...
l-am mutat pe lire si incerc iar![]()
Grija pentru cei care vreti sa cumparati Diablo III CE , de pe Zavvy , il au doar in limba spaniola .
Am facut si eu pre-order la Max Payne 3 pe PC de pe ShopTo. Cam cu cate zile inainte de release date fac dispatch? Sunt doar curios.. am facut pre-order, am si platit si mai sunt 11 zile pana la release date.
Cu vreo 2-3 zile. Mie toate pre-orderele de la shopto mi-au ajuns ori cu o zi inainte, ori in ziua lansarii jocului.
Mie mereu mi-au facut dispatch marti sau miercuri, iar jocul a ajuns joi sau vineri. (vineri fiind lansarea)
Am incercat azi sa fac o comanda pe zavvi si au sters Romania din lista tarilor in care trimit.
Am incercat acelasi lucru si pe the hut, aceeasi problema.
Felicitarile mele pt cei care se laudau ca-i pot tepui pe cei de la THE HUT GROUP. Acum vom mai cumpara din parti jocuri.
We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.
Brazil
Argentina
Mexico
Pakistan
Romania
Ma indoiesc ca din cauza aia nu mai trimit.
Poate nu le mai este rentabil de cand si-au schimbat metoda de distributie.
Nu asta e problema, pt ca trimit si-n tarile din Africa, deci e destul de rentabil pt ei.
Nu mai trimit in Romania din cauza celor care au dat tepe.
nu cred International Delivery | TheHut.com Ai comandat poate un produs care depaseste o anumita greutate?
Bookmarks