Din cate vad apare doar pe lista. Cand incerc sa adaug o adresa noua la cont nu pot sa selectez Romania.
Din cate vad apare doar pe lista. Cand incerc sa adaug o adresa noua la cont nu pot sa selectez Romania.
Nu merge, am postat un mesaj oficial de la grupul TheHut precum "nu livreaza in RO" si daca apare in lista de pe site este o eroare![]()
De cateva zile incerc sa-mi platesc niste pre-comenzi, de pe shopto.net, si mereu primes mesajul asta:
...ce naiba? Si degeaba incerc sa vb. cu cei de la suport ca nu-s onlineSorry, there was an error processing your transaction with our payment provider.
Status:
INVALID
4028 : The related transaction cannot be found.
Voi aveti problema asta?
eu pana acum am avut problema asta imediat cand dadeam check out si selectam metoda de plata. Acum insa pot trece pasii respectivi, si daca merg pe paypal ma duce la paypal sa imi introduc datele, de aici mai departe nu stiu pentru ca nu am finalizat tranzactia.
Cum aleg optiunea paypal? Mie doar pay now si cancel pre order imi apare dupa care primesc eroare instant...
Ce ma dispera noua interfata...uai!plina de buguri
Dupa ce dau pay now ar trebui sa-mi apara?
pas 1 - checkout
pas 2 - (imi da 2 optiune, Pay with credit card sau pay with paypal)
pas 3 - aleg paypal si merg mai departe cu PayPal log in...
asa e la mine
Eu am platit cu PayPal Sleeping Dogs, mi-a confirmat totul interfata PayPal, ma intorc la Shopto, imi apare o comanda goala care dispare dupa cateva minute. Le scriu, imi raspund ca n-au suficiente fonduri si imi adauga un credit mai mic cu cateva lire in cont, spunandu-mi ca sistemul va lua restul.
A doua oara se intampla exact acelasi lucru, doar ca mi-au luat vreo 45 GBP pentru o comanda de 37,80 inclusiv shipping, iar acum imi raspund ca pentru ei problema nu exista iar la mine nu apare nimic, nicio comanda efectuata. Maine deschid debate cu PayPal, doar ca acea diferenta mi-au tras-o de pe card, aceea e probabil pierduta.
---------- Post added 22-08-2012 at 12:49 PM ----------
Ce incercam sa spun este ca prefer sa nu-mi permita comanda decat sa-mi blocheze echivalentul a 109 Euro in total, pe card, fara sa am nicio solutie la mai mult de 48 de ore de la semnalare.
Recent . am descoperit si eu C.E. de la Darksiders 2. (abia dupa ce am vazut pozele de la "Ce-am cumparat astazi " )
Mai este cineva interesat de aceasta editie ?
Asta ar fi cea mai buna oferta pe care am gasit-o , dupa un mic search pe ebay Darksiders 2: Collector.
99 Lire + 2 shipping.
Cred ca la pre-order pretul a fost de 79 lire ( nu sunt sigur )
Daca stiti si alte oferte mai bune , please let me know.
Astia de la Zavvi si TheHut nu au o adresa de mail normala?
Trebuie sa intru in contact cu ei urgent si nu pot pentru ca idiotii mi-au sters ambele conturi de cand nu mai trimit in Ro.
si mie mi-au sters/suspendat conturile, interesant e ca inca primesc pe mail reclame de la ei![]()
Da si eu primesc, dar am neaparat nevoie de mail-ul lor pentru ca mi-au cauzat niste probleme cu PayPal-ul si fara ei nu le pot rezolva.![]()
Pe TheHut scrie ca transportul ar trebui sa fie gratuit (Romania 3-5 Days Free 3-6 Days �9.99): International Delivery | TheHut.com. Pana acum, in lista aceea, in dreptul Romaniei scria N/A.
au zis ca...totusi sa nu faca discriminaresa fie si Romania in EU...ca doar na, o data cu revenirea lui Base, merge si THEHUT
dar ne-au dat sa ne linistim cu transportul
![]()
Bookmarks