Da, mi au sosit si mie 13 pachete, in aceeasi zi, respectiv azi. Sa ajung acasa in week end si o sa le fac inspectia.
Da, mi au sosit si mie 13 pachete, in aceeasi zi, respectiv azi. Sa ajung acasa in week end si o sa le fac inspectia.
Am primit mail de la diverta, kinect la 250 de lei si playstation move starter pack la 70 de lei. Mi-am comandat starter packul, sa vedem daca se tin de cuvant. Accesorii Move starter pack PS3 ASE4070017 BF Diverta Online - Diverta Online
Da merge asa am facut eu. Am comandat online cu livrare in showroom.
Wow, ce pret la Kinect. Am facut si eu comanda. Oare merge facuta comanda online si sa ridici din magazin produsul? Ca sa nu astepti pana ti-l livreaza?
http://www.mediagalaxy.ro/consola-so...m-12gb-blu-ray
Nu stiu de ce a apărut asa de tarziu pe site la preţul asta(atentie altex, media galaxy ofera garanţie de producător, doar un an)
Se tin de cuvant. Eu fac de ceva timp comenzi la ei si de fiecare data au onorat comanda! Dar iti recomand sa suni tu pe la ei...pt ca fetitele alea cam uita sa te anunte c�nd ți-a ajuns produsul (sunt ocupate sa-si actualizeze pagina de facebook). In rest nu ai probleme cu ei...
LE: cei de la gameshop ce reduceri au făcut? Ceva notabil?
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Ce jeguri sunt la Diverta. Am facut o comanda, am primit mail cu factura, iar azi in magazin au zis ca ei nu o au in sistem si nu imi pot da produsul. Ca ei nu au ce face.
Mda, nici eu nu am prea mare incredere in Diverta. Am primit factura si mail de confirmare iar azi cand m am dus la ei, mi au zis ca o sa ma sune, nu stiu de ce, dar am impresia ca nu o sa ma sune.
Am facut si eu comanda ieri la diverta. Azi am fost in magazin sa intreb daca pot sa ridic produsele si tipa de acolo m-a intrebat "V-au sunat ?". I-am zis ca nu si mi-a raspuns ca intai sa astept sa ma sune si apoi sa vin in magazin sa ridic produsele. Sa vedem luni daca misca ceva ...
Exact la fel si la mine. I-am spus ca daca tot am venit pana aici si au si produsele pe care le-am comandat, la ce mai e nevoie sa isi consume creditul pe telefoane ?Au zis ca nu,nu trebuie sa ma sune neaparat. Ok ... sa vedem daca se tin de cuvant.
Am crezut ca reducerile au fost conforme cu ce era pe site insa m-a lamurit tipa de acolo mai apoi. Meh.
foarte ciudat! eu toate comenzile pe care le`am facut la diverta le`am primit! fie ca a fost vorba de jocuri, fie carti. toate comenzile le`am facut online si mereu m`am izbit de situatia in care pe net aveau un pret iar in magazin alt pret, dar cand mi`a venit produsul...a venit cu pretul de pe site...si nu au fost probleme
Bookmarks