Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 123 of 381 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2441 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mai,am verificat si mi-au luat banii doar o data, cu toate ca pe card mai aveam sa ma taxeze pt amandoua.Orcum, l-am scos la vanzare, deci banii,daca e sa mii ia, ii recuperez, fara vreo 10 Ron, deci nu e paguba.Nu stiu daca au cum sa verifice, ma indoiesc,cu posta pe care o avem....
    Pana la urma ori ies in paguba cu 10 Ron, ori am dat pe L.A. Noire doar 10 Ron sigilat.

2. #2442 SP
    Member Wagram's Avatar
    De ce nu �l trimiţi �napoi ?

3. #2443 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    De ce nu �l trimiţi �napoi ?
    Pentru ca vinde jocul cu 170 RON si are profit de 160 RON

4. #2444 SP
    Member Wagram's Avatar
    Răspunsul ăsta l-am intuit şi eu.

Reformulez: nu ţi s-ar părea corect să-l trimiţi �napoi, din moment ce nu l-ai plătit ?

5. #2445 SP
    Member theste99's Avatar
    Cu alte cuvinte, sa piarda timp si bani pentru ce ? Intrarea garantata in paradis ?

In caz ca nu stii, Zavvi nu au sediu in romania, deci nu e chiar asa usor cu trimisul inpaoi

6. #2446 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Răspunsul ăsta l-am intuit şi eu.

Reformulez: nu ţi s-ar părea corect să-l trimiţi �napoi, din moment ce nu l-ai plătit ?
    Ii cu 2 taisuri chestia cu corectu'. Si io am un sentiment de asta ca tot timpu' tre sa fiu corect da' daca ma gandesc mai bine multi nu merita. Din ce au zis mai sus altii au luat si tepe cu zavvi iar eu m-am ars cu metro. Au pus pretul gresit pe un TV - vreo 4 mil mai putin, m-au rugat sa-l duc inapoi, l-am dus ca deh, sa fim corecti si ei ma tin acolo 2-3 ore si ma plimba prin magazin de parca eram acolo la cersit. Ar mai fi o varianta. Daca-l vinzi la acelasi pret ca pe site sa le zici ca ti-o trimis 2 si sa iti mai taxeze un joc.

7. #2447 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    In mod normal pentru ca le returnezi jocul ar trebui sa iti dea un voucher de 10 lire. Cam asa promit ei.
    Dar hai sa va mai povestesc odata cum sta treaba cu Hut:

1. Dau comanda: Crackdown 2 + Fable 3 Collectors
    2. Imi ia banii pe amandoua.
    3. Imi da dispatch doar la Crackdown 2.
    4. Vin 12 bucati de Crackdown 2.
    5. Le dau mail inapoi zic ca au venit 12, le zic sa-mi trimita Fable 3 pentru ca l-am platit (facea cam cat 7 bucati de Crackdown 2)
    6. Imi raspund ca imi trimit ei plicuri in care sa le trimit Crackdown inapoi.
    7. Trece o saptamana. Plicurile nu vin. Fable 3 nu pleaca de la ei desi era platit.
    8. Trece inca o saptamana. La fel.
    9. Inca o saptamana si ii amenint ca ii reclam pt ca mi-au luat banii pe Fable 3 si nu l-au trimis.
    10. Imi trimit Fable 3 DAR ma taxeaza din nou pentru el.
    11. Le dau mesaj. Le zic sa-mi dea banii inapoi.
    12. Cica o sa verifice.
    13. Trec 4 zile, imi da mail altu ca cica o sa verifice si inchide claim-ul.
    14. Am luat celelalte 11 Crackdown 2 si le-am vandut, ele faceau cam 50 RON/bucata, eu le-am dat cu 40 si mi-am recuperat cei 260 RON de pe Fable 3 si nah, am scos si profit. Intentia mea a fost buna de fiecare data si chiar nu am vrut sa zic: "este frateeee.. m-am scos cu fraierii sa moara dusmanii"... dar daca n-ai cu cine sa fii cinstit, n-ai.

8. #2448 SP
    Junior Member Dan.Andrew's Avatar
    Salut! Vin si eu cu o noua intrebare : am vazut ca de obicei 'baietzi veseli' vand jocuri si accesorii de PS3. Acum intebarea , stiti pe cineva care vinde PS3 (nou , adica Slim , ca Fat nou nu am mai vazut si nu vreau) mai ieftin SAU tot mai bine ies din afara? Am gasit un pachet super pe ShopTo cu un PS3 Slim 320gb + Killzone 2 + Uncharted 2(ambele platinum, nu ma intereseaza ) la vreo 1000 lei. Acum problema este ca , ca sa ies in avantaj implica sa mai fac cumparaturi de vreo 500 lei cel putin deoarece transportul este in jur de 40lire.
    Va rog frumos daca stiti pe cineva care vinde asa ceva SAU un site mai ieftin DE INCREDERE (ShopTo a fost cel mai ieftin pe care l-am gasit)

Multumesc!

9. #2449 SP
    Member Wagram's Avatar
    Khan, pe tine te �nţeleg că ai fost �ndreptăţit să procedezi aşa. �n fond, intenţiile tale au fost bune şi ai fost corect, �nsă nu ţi s-a dat de ales.

Poate că nu e �ntotdeauna rentabil să fii corect, dar eu, unul, mă simt mai bine. �n două r�nduri am găsit portofele (cu bani, carduri şi acte) şi de fiecare dată m-a costat o grămadă telefonul sun�nd numerele de pe cărţile de vizită găsite �n ele, pentru a lua legătura cu persoana respectivă. Chiar acum vreo două săptăm�ni am pierdut vreo două ore căut�nd o adresă, ca să-i duc geanta unei tipe. Aş fi putut foarte bine să-i golesc portofelul şi să mă doară undeva, dar nu m-a lăsat inima. Pentru mine a meritat. Sunt convins că, dacă mi-aş pierde eu portofelul, n-ar fi nici 1% şanse să facă cineva ce-am făcut eu. Dar nu de la alţii am pretenţii, ci de la mine, c�t de c�t.

�n fine, fiecare face cum crede de cuviinţă.

10. #2450 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Nu compara ce faci pt. un om cu ce ai face pt. o companie. Eu zic ca e mare diferenta.

11. #2451 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dan.Andrew View Post
    Salut! Vin si eu cu o noua intrebare : am vazut ca de obicei 'baietzi veseli' vand jocuri si accesorii de PS3. Acum intebarea , stiti pe cineva care vinde PS3 (nou , adica Slim , ca Fat nou nu am mai vazut si nu vreau) mai ieftin SAU tot mai bine ies din afara? Am gasit un pachet super pe ShopTo cu un PS3 Slim 320gb + Killzone 2 + Uncharted 2(ambele platinum, nu ma intereseaza ) la vreo 1000 lei. Acum problema este ca , ca sa ies in avantaj implica sa mai fac cumparaturi de vreo 500 lei cel putin deoarece transportul este in jur de 40lire.
    Va rog frumos daca stiti pe cineva care vinde asa ceva SAU un site mai ieftin DE INCREDERE (ShopTo a fost cel mai ieftin pe care l-am gasit)

Multumesc!
    uite un site de incredere: Consola SONY PS3 Slim, 120GB, Blu-ray | ALTEX
    Iti iei ps3 cu 1250 roni, direct din magazin, si in plus ai si garantie.

12. #2452 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Khan, pe tine te �nţeleg că ai fost �ndreptăţit să procedezi aşa. �n fond, intenţiile tale au fost bune şi ai fost corect, �nsă nu ţi s-a dat de ales.

Poate că nu e �ntotdeauna rentabil să fii corect, dar eu, unul, mă simt mai bine. �n două r�nduri am găsit portofele (cu bani, carduri şi acte) şi de fiecare dată m-a costat o grămadă telefonul sun�nd numerele de pe cărţile de vizită găsite �n ele, pentru a lua legătura cu persoana respectivă. Chiar acum vreo două săptăm�ni am pierdut vreo două ore căut�nd o adresă, ca să-i duc geanta unei tipe. Aş fi putut foarte bine să-i golesc portofelul şi să mă doară undeva, dar nu m-a lăsat inima. Pentru mine a meritat. Sunt convins că, dacă mi-aş pierde eu portofelul, n-ar fi nici 1% şanse să facă cineva ce-am făcut eu. Dar nu de la alţii am pretenţii, ci de la mine, c�t de c�t.

Una e sa ii dai banii inapoi unei persoane fizice si una unei persoane juridice, personal nu le-as returna nimic, din 3 comenzi la zawi 2 au venit cu carcasa sparta la mine...

13. #2453 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

Cred ca ai fi surprins sa vezi cati ar proceda ca tine. Problema la noi e ca tzaranii ies foarte mult in evidenta, prin mass-media si pe strada, incat nu te prea mai astepti sa dai si peste oameni cumsecade.
    Acum mai multi ani, inainte sa fie cardurile la moda si mergeai cu banii doldora dupa tine in concediu, s-a intamplat sa ne sune bunica-mea, ca a fost sunata de o chelnerita care a gasit borseta lui taica-miu la restaurantul unde fusesem mai devreme. Ca sa ajunga la telefonul lui taica-miu, sigur a trecut si pe langa toti banii din concediu, dar uite ca exista si oameni normali... Si eu as proceda la fel.

14. #2454 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Dan.Andrew View Post

Multumesc!
    eu iti recomand Flanco...au o optiune foarte buna de prelungire a garantiei cu 1 sau 2 ani..

15. #2455 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Aducea si Webpredator cu 1000 de lei parca

16. #2456 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Guys , are cineva un cod de reducere pe zavvi ? Pleaaase

17. #2457 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Guys, nu ma intelegeti gresit, as da oricand bani inapoi daca as gasi pe strada. Daca nu vroiam sa fiu corect, piratam jocurile,si nu mai faceam pre-comanda la ele.Dar ia spuneti, cine mai face pre-comanda ca mine la zavvi, sa vina la 2 sapt de la lansare?
    Cum sa il returnez? Dupa ce am despatch date de 13 May la Mafia 2 Director`s Cut si nici acum nu l-au trimis? Eu sa fiu corect si sa le dau un joc inapoi? Le-am cerut eu sa imi trimita doua? Sunt corect, dar ompaniile nu dau doi bani pe faptul ca le-am trimis eu un joc ianpoi.

18. #2458 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E norocul tau ca ti-a venit de doua ori. A zis cineva mai sus si a zis ceva foarte bine, e o diferenta intre a "fura" un om si a "fura" o companie.

19. #2459 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am incercat si eu sa cumpar ceva de pe Zavvi, am ales sa platesc cu PayPal, in cont apare ca tranzactia a fost completata, dar de la Zavvi am primit mail ca e o problema cu plata.. Bani sunt pe card, contul de PayPal e OK (am mai platit recent si pe ShopTo).. I s-a mai intamplat cuiva?

Jun 8, 2011 Order To Zavvi.com In Progress ... -�5.85 GBP
    Jun 9, 2011 Charge From Credit Card Completed Details L28.20 RON
    Jun 9, 2011 Currency Conversion Completed Details -L28.20 RON
    Jun 9, 2011 Currency Conversion Completed Details �5.85 GBP
    Jun 9, 2011 Express Checkout Payment Sent Completed Details -�5.85 GBP

Asta imi apare in PayPal, sa inteleg ca banii au fost trasi de pe card, insa nu au fost inca trimisi spre Zavvi?

20. #2460 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu am incercat de 3 ori sa comand de la ei, de 3 ori am vorbit cu unul de la ei, si de 2 ori cu unul de la Paypal. Am renuntat pana la urma, ca nici unul nu stia care e problema si doar imi aparea ca e o eroare cu plata. Din partea mea sa se duca invartindu-se...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 381 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast