Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 381 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 324 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4461 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Asteptam sa ne sune man, la pastele cailor ), sa ni se spuna ca nu mai au disponibil nici un produs

2. #4462 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    Imi puteti spune va rog daca e posibil sa activez un cod de XBOX LIVE GOLD, cumparat de pe amazon.com, pe un gamertag creat in EU?

3. #4463 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca codul este pemtru EU .. DA
    Daca codul este pentru alta regiune .. nu

4. #4464 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Daca codul este pemtru EU .. DA
    Daca codul este pentru alta regiune .. nu
    ms

5. #4465 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-am primit si eu Kinectul azi. Direct de pe raft ca sa nu ma trezesc cu el folosit acasa. Si desigilat in fata mea. (Ma rog, nu chiar)

Tot au fost neprofesionisti, dar am primit ce am vrut pana la urma.

6. #4466 SP
    iry
    Ai fost sunat sau ai sunat tu? Eu tot incerc sa sun, sa aflu de unde pot ridica mw3, si nu-mi raspunde nimeni...

7. #4467 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am primit mailul de confirmare a comenzii. Nu primul mail de inregistrare a comenzii. Asta a fost alt mail. Apoi, direct in magazin, mi-am primit Kinectul si inca un joc

8. #4468 SP
    iry
    Da, asta am primit si eu acum de dimineata, la mw3, mailul de confirmare, dupa ce ieri primisem comanda anulata. Dar acum nu am idee unde pot gasi jocul, am tot sunat la numarul din factura, dar nu raspunde nimeni.

9. #4469 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Si eu am primit mailul de confirmare (vineri seara), dar nimic...

10. #4470 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tocmai asta am explicat. Asteapta-l si pe al doilea. Cand l-ai primit si pe ala, poti merge sa iti ridici comanda.

Quote Originally Posted by iry View Post
    Da, asta am primit si eu acum de dimineata, la mw3, mailul de confirmare, dupa ce ieri primisem comanda anulata. Dar acum nu am idee unde pot gasi jocul, am tot sunat la numarul din factura, dar nu raspunde nimeni.
    Pai daca ai ales sa il ridici personal din magazin, te duci in magazinul pe care l-ai ales.

11. #4471 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Pai am primit doua.

12. #4472 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai du-te in magazin si ia-ti produsul atunci. La mine asa a fost.

13. #4473 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Eu sunt cel mai fericit om de pe planeta. Black Friday a fost o mega-zi (ce urat suna) pentru mine.

Am stat la coada la Flanco vreo ora (erau doua case si se formasera doua cozi imense),dar mi'am luat X360 nou nout la 600 RON. Chiar si tata a profitat de reduceri si si'a luat un Galaxy S3 de la eMag. Mi'a parut rau ca nu am fost pe faza si anu' trecut,poate prindeam ceva ce imi trebuia la pret redus.

14. #4474 SP
    iry
    Sunt in Flanco Unirii, mai au o bucata ps3 12gb, la 699 la vanzare.
    Am fost la diverta masii, sa-mi ridic jocul, si surprise surprise: nu-l au (comanda confirmata cu ridicare de aici din magazin) lol.

---------- Post added 25-11-2012 at 12:55 PM ----------

Daca e cineva dornic de ps3, pot vorbi sa-l rezerve pana ajungeti.

15. #4475 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am dat o tura pana in diverta sa vad poate imi ridic comanda, ca primisem mail cu confirmare.

Am intrebat la casa, de la casa a trimis pe altcineva sa-ntrebe prin spate de comanda, vine la mine si-mi zice daca am fost sunat de reprezentantul magazinului ca abia dupa pot sa vin sa o ridic. Am mai dat o tura prin magazin si ma uitam ca prostu' la rafturile pline de ACB, si eu trebuie sa astept telefon

16. #4476 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Am dat o tura pana in diverta sa vad poate imi ridic comanda, ca primisem mail cu confirmare.

Am intrebat la casa, de la casa a trimis pe altcineva sa-ntrebe prin spate de comanda, vine la mine si-mi zice daca am fost sunat de reprezentantul magazinului ca abia dupa pot sa vin sa o ridic. Am mai dat o tura prin magazin si ma uitam ca prostu' la rafturile pline de ACB, si eu trebuie sa astept telefon
    Da, asa au sistemul. Din pacate, e unul de *****, atat pentru ei cat si pentru cumparatori.

17. #4477 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by iry View Post
    Daca e cineva dornic de ps3, pot vorbi sa-l rezerve pana ajungeti.
    Uite ca sunt si oameni cu mult bun simt in Romania, nu cum măn�ncă unii rahat pe un thread de pe acest forum. Respect!

18. #4478 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post

Si ce fac dacă le spuneti "da, am fost sunat si mi s-a spus sa vin aici"?

19. #4479 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Te trimit la plimbare pentru ca ei nu au comanda ta in baza de date. Am incercat eu.

20. #4480 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    MEDIA GALAXY | Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray

Nu stiu de ce a apărut asa de tarziu pe site la preţul asta(atentie altex, media galaxy ofera garanţie de producător, doar un an)
    Garantia de producator sa i-o dea lu' masa, atata timp cat desfasoara activitati comerciale pe teritoriul Romaniei trebuie sa se supuna legilor in vigoare aici!

Prin vara am fost cu un amic sa isi cumpere un PS3 de la Altex, toate bune si frumoase, a cumparat omul consola se duce acasa si observa ca are certificat de garantie pe un an de zile, se intoarce la magazin si le semnaleaza faptul ca trebuia garantie de 2 ani conform legilor in vigoare, primeste un raspuns de la o angajata cum ca la ei asa vine garantia direct de la producator. Le spune ca se va duce la OPC sa le semnaleze lucrul acesta si scoate telefonul din buzunar sa sune la ei, hop rasare unu de langa vanzatoare, mai tarziu s-a prezentat cum ca ar fi nu stiu ce sef de magazin, si ii spune ca a fost o neintelegere apoi ii completeaza un alt certificat de garantie pe 2 ani. Deci da ... garantie de producator pe draq.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.