Asteptam sa ne sune man, la pastele cailor :))), sa ni se spuna ca nu mai au disponibil nici un produs :free::lol:
Printable View
Asteptam sa ne sune man, la pastele cailor :))), sa ni se spuna ca nu mai au disponibil nici un produs :free::lol:
Imi puteti spune va rog daca e posibil sa activez un cod de XBOX LIVE GOLD, cumparat de pe amazon.com, pe un gamertag creat in EU?
Daca codul este pemtru EU .. DA
Daca codul este pentru alta regiune .. nu
Mi-am primit si eu Kinectul azi. Direct de pe raft ca sa nu ma trezesc cu el folosit acasa. Si desigilat in fata mea. (Ma rog, nu chiar)
Tot au fost neprofesionisti, dar am primit ce am vrut pana la urma.
Ai fost sunat sau ai sunat tu? Eu tot incerc sa sun, sa aflu de unde pot ridica mw3, si nu-mi raspunde nimeni...
Eu am primit mailul de confirmare a comenzii. Nu primul mail de inregistrare a comenzii. Asta a fost alt mail. Apoi, direct in magazin, mi-am primit Kinectul si inca un joc :)
Da, asta am primit si eu acum de dimineata, la mw3, mailul de confirmare, dupa ce ieri primisem comanda anulata. Dar acum nu am idee unde pot gasi jocul, am tot sunat la numarul din factura, dar nu raspunde nimeni.
Si eu am primit mailul de confirmare (vineri seara), dar nimic...
Pai am primit doua.
Pai du-te in magazin si ia-ti produsul atunci. La mine asa a fost.
Eu sunt cel mai fericit om de pe planeta. Black Friday a fost o mega-zi (ce urat suna) pentru mine.
Am stat la coada la Flanco vreo ora (erau doua case si se formasera doua cozi imense),dar mi'am luat X360 nou nout la 600 RON. Chiar si tata a profitat de reduceri si si'a luat un Galaxy S3 de la eMag. Mi'a parut rau ca nu am fost pe faza si anu' trecut,poate prindeam ceva ce imi trebuia la pret redus.
Sunt in Flanco Unirii, mai au o bucata ps3 12gb, la 699 la vanzare.
Am fost la diverta masii, sa-mi ridic jocul, si surprise surprise: nu-l au (comanda confirmata cu ridicare de aici din magazin) lol.
---------- Post added 25-11-2012 at 12:55 PM ----------
Daca e cineva dornic de ps3, pot vorbi sa-l rezerve pana ajungeti.
Am dat o tura pana in diverta sa vad poate imi ridic comanda, ca primisem mail cu confirmare.
Am intrebat la casa, de la casa a trimis pe altcineva sa-ntrebe prin spate de comanda, vine la mine si-mi zice daca am fost sunat de reprezentantul magazinului ca abia dupa pot sa vin sa o ridic. Am mai dat o tura prin magazin si ma uitam ca prostu' la rafturile pline de ACB, si eu trebuie sa astept telefon :))
Te trimit la plimbare pentru ca ei nu au comanda ta in baza de date. Am incercat eu.
Garantia de producator sa i-o dea lu' masa, atata timp cat desfasoara activitati comerciale pe teritoriul Romaniei trebuie sa se supuna legilor in vigoare aici!
Prin vara am fost cu un amic sa isi cumpere un PS3 de la Altex, toate bune si frumoase, a cumparat omul consola se duce acasa si observa ca are certificat de garantie pe un an de zile, se intoarce la magazin si le semnaleaza faptul ca trebuia garantie de 2 ani conform legilor in vigoare, primeste un raspuns de la o angajata cum ca la ei asa vine garantia direct de la producator. Le spune ca se va duce la OPC sa le semnaleze lucrul acesta si scoate telefonul din buzunar sa sune la ei, hop rasare unu de langa vanzatoare, mai tarziu s-a prezentat cum ca ar fi nu stiu ce sef de magazin, si ii spune ca a fost o neintelegere apoi ii completeaza un alt certificat de garantie pe 2 ani. Deci da ... garantie de producator pe draq.