Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 228 of 381 FirstFirst ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 278 328 ... LastLast
Results 4,541 to 4,560 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4541 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Tocmai ce mi-a trimis ShopTo Far Cry 3 Insane Edition. Teoretic ar trebui sa ajunga vineri. Acum, vineri stiu ca e liber. Posta Romana functioneaza vineri cu program redus sau deloc?
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    dilema zilei ....
    Well?

2. #4542 SP
    Member eneea's Avatar
    posta nu lucreaza vinerea, ca intreba careva, exact ca the arsonist gandesc si eu

"E normal pentru mine (ca, cumparator) sa caut oferta cea mai buna. Inca nu am destui de multi bani incat sa zic "cumpar din RO chiar daca pretul e semnificativ mai mare, dar nu imi pasa, pentru ca asa vreau eu sa sustin industria romaneasca". Eu cand cumpar ma gandesc la banii mei si la ce imi ramane dupa ce cumpar jocul ala. Nu am ajuns inca la stadiul in care sa ma gandesc (si sa imi permit) sa dau bani mai multi doar ca "sa fie bine si la noi"."

am destul de putini bani pt jocuri, imi cumpar doar cand apuc vreo promotie, dar asta nu e o problema deoarece nici cu timpul nu stau foarte bine. mie doar mi se pare aberant de mari preturile unor jocuri de acum 2-3 ani din magazinele noastre...

3. #4543 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

De unde as putea cumpăra un dualshock 3 albastru, rosu sau verde, la un preţ acceptabil si bine�nţeles original?

4. #4544 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Hi hu ha, mi au anulat comanda de la Diverta, chiar daca statusul comenzii era : In curs de livrare. Well, moving on.

5. #4545 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    la care dintre produse ?suna-i si vezi care-i treaba..

LE: Atunci e clara treaba..tipul de la magazin mi-a spus ca cele care sunt in curs de livrare sunt la curier...

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    De unde as putea cumpăra un dualshock 3 albastru, rosu sau verde, la un preţ acceptabil si bine�nţeles original?
    la cum se prezinta noiile Dualshock nu prea sunt diferente intre fake-uri si originale..ambele sunt de o calitate indoielnica..\

6. #4546 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Modern Warfare 3. Dar sincer, nu vreau sa imi bat capul cu ei. Am fost in magazin, am sunat, am primit mail in care spuneau clar ca voi primi comanda... Probabil si au dat seama la ce pret il dau si s au gandit sa anuleze comenzile, altfel nu mi pot explica.

7. #4547 SP
    Member freezy's Avatar
    Mi-a ajuns Portal 2 - 30 lei (PS3) de la altex, asta dupa ce la prima comanda imi spusese ca jocul nu este in stoc si din cauza unei erori site-ul mi-a permis sa fac comanda cu toate ca jocul nu era in stoc.

Am facut din nou comanda la acelasi joc, in aceeasi zi, mai mult din curiozitate si am primit mail ca, comanda a fost confirmata si jocul urmeaza a fi trimis iar azi chiar am primit jocul.

De ce oare prima data mi s-a spus ca nu mai e in stoc iar la a doua comanda il aveau in stoc, nu stiu! Poate a doua oara mi-a procesat comanda un tip mai cumsecade decat cel de la prima comanda

8. #4548 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Si pe mine m au sunat in legatura cu Move Starter Edition si WOW editia de colectie - Nu mai avem in stoc ...
    Pe site scria clar in curs de livrare ..

Iar cei de la Altex nu mi au trimis inca Dead Space 2 editia de colectie , Vreau sa i sun dar cica s ocupati
    Pe langa asta nu merge nici sa ma conectez la contul meu pe altex .
    Am "trezit" degeaba PS3 ul .

1. Merita Jocul The Fight Light s out + inca 1 controller move ( 2 in total ) ?
    2. Voi de unde va cumparati jocurile de Ps3 , de la ce magazine ( din ro preferabil , stiu ca mai exista si thehut , zavvi , userii care aduc de pe site urile din uk )

9. #4549 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

De la videogameplus.ca!
    Cel mai avantajos e cel rosu + god of war saga la 60$ plus transport 7$.
    Albastru il aveau la 60$ + Uncharted2&3
    Verde nu stiu sigur, dar poate la Killzone3, cel camuflat!
    Cheers!
    PS. Ia-le ca gift ca sa nu te sece vama.

10. #4550 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by LucKos View Post
    De la videogameplus.ca!
    Cel mai avantajos e cel rosu + god of war saga la 60$ plus transport 7$.
    Albastru il aveau la 60$ + Uncharted2&3
    Verde nu stiu sigur, dar poate la Killzone3, cel camuflat!
    Cheers!
    PS. Ia-le ca gift ca sa nu te sece vama.
    Am gasit ce mi-ai recomandat, dar din păcate nu am ce face cu jocurile, le am in format digital, singurul cat de cat interesant e cel cu ratchet and clank, dar controllerul e negru

11. #4551 SP
    Nu ti-am zis ca trebuie sa si pastrezi jocul oferit. Poti sa-l vinzi cum vine, sigilat, si sigur esti mai bine daca ti-ai lua doar controlerul de altundeva.
    Oricum e decizia ta! Ebay-ul e full de DS3uri (originale si replici). Pt. vgp garantez ca pe cel rosu il am de la ei, dar l-am luat cu GOW Origins. Acum mi se pare si mai tare ca e cu toata saga.

Am gasit ce mi-ai recomandat, dar din păcate nu am ce face cu jocurile, le am in format digital, singurul cat de cat interesant e cel cu ratchet and clank, dar controllerul e negru

12. #4552 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    presupun ca jocurile sunt zona 1, asadar, pt dlc-uri implica cont us... oricum, oferta e buna.

13. #4553 SP

Ds - jocurile sunt zona 1 si-ti trebuie cont de PSN US, dar avand in vedere ca dlcurule sunt mai ieftine segnificatic in US fata de EU, e chiar un avantaj. PSN cards de US se pot lua de pe bestbuy fara comisioane infecte. Card de 20$ costa tot 20, nu ca pe siteurile de bisnita care se vor "de profil"

14. #4554 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..am primit Cataclysmul de la diverta..totul e sigilat..mai putin jocul..deci e posibil ca aia sa fi folosit codul ..beware daca mai luati produse la promotii de la ei

15. #4555 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Same here also, aceeasi treaba ca la paul, bine ca nu jucam wow )

16. #4556 SP
    Member felixanu's Avatar
    Da,, cei de la Altex sunt destul de neseriosi! Sambata trecuta am comandat si eu 2 jocuri, Motorstorm Apocalypse si Bayoneta. Am primit mesaj de confirmare pentru ambele jocuri. Acum doua zile am sunat la Altex si mi-au zis ca Bayoneta va ajunge joi si Motorstorm nici macar nu il aveau pe stoc.
    Am asteptat Bayoneta joi si astazi, dar nu a ajuns. Am sunat azi si mi-au ca luni sau marti ar ajunge. Despre Motorstom nu au putut sa-mi dea nici o informatie. Este ultima oara cand mai dau comada online de la Altex. Ieri am dat comanda si de la Media Galaxy un joc. Sa vedem ce se va intampla si cu asta.....

17. #4557 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Da,, cei de la Altex sunt destul de neseriosi! Sambata trecuta am comandat si eu 2 jocuri, Motorstorm Apocalypse si Bayoneta. Am primit mesaj de confirmare pentru ambele jocuri. Acum doua zile am sunat la Altex si mi-au zis ca Bayoneta va ajunge joi si Motorstorm nici macar nu il aveau pe stoc.
    Am asteptat Bayoneta joi si astazi, dar nu a ajuns. Am sunat azi si mi-au ca luni sau marti ar ajunge. Despre Motorstom nu au putut sa-mi dea nici o informatie. Este ultima oara cand mai dau comada online de la Altex. Ieri am dat comanda si de la Media Galaxy un joc. Sa vedem ce se va intampla si cu asta.....
    Stai linistit, eu am comandat 5 jocuri, au confirmat comanda si am primit un joc. M-am uitat apoi in cont si vad ca apare comandat livrata integral. Asta a fost marti. Am crezut ca vor veni si urmatoarele intr-un alt pachet, am tot asteptat, nimic... Azi m-au sunat si mi-au zis ca nu mai au in stoc jocurile. Ciudat ca m-au sunat fix azi, eu stiam ca e zi libera.

18. #4558 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Legat de neseriozitatea Altex, am comandat trei jocuri la preț redus (s�mbătă) și le-au livrat pe toate (luni), deci cred că ține de noroc, n-am avut p�nă acum experiențe neplăcute cu ei și sper să răm�nă așa

19. #4559 SP
    Member felixanu's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Legat de neseriozitatea Altex, am comandat trei jocuri la preț redus (s�mbătă) și le-au livrat pe toate (luni), deci cred că ține de noroc, n-am avut p�nă acum experiențe neplăcute cu ei și sper să răm�nă așa
    Ca sa vezi! Ai avut noroc. Da sa speram ca vor reglementa probelemele de acest gen. Ofertele la jocuri au fost si sunt destul de bune. Dar sa fie onorate!

20. #4560 SP
    Junior Member danielb's Avatar
    Quote Originally Posted by danielb View Post
    A mai comandat cineva la Flanco vineri? Mi-am cumparat un PS3 super slim si am primit mail cu numar de comanda dar pana acum nu si un mail de confirmare.

Cand incerc sa intru in cont pe site la ei imi spune ca adresa mea de email nu figureaza in baza lor de date deci, implicit, nu ma pot loga sa vad statutul comenzii.

Cand am comandat am si platit cu cardul deoarece nu sunt in tara si nu puteam sa platesc la livrare.
    Incep sa ma astept sa primesc un mail de anulare in loc de confirmare.

A mai avut cineva probleme cu ei dupa reducerile de vineri?
    Dupa cateva zile de asteptare am primit in sfarsit semne ca se intampla ceva cu comanda mea.
    Flanco mi-a trimis mail ca expedierea comenzii a fost facuta.
    TNT - curierul lor - mi-a trimis mail ca pachetul este in tranzit si mi-a furnizat un AWB, precum si un link unde pot verifica parcursul expeditiei in baza AWB-ului.
    Nu mica mi-a fost mirarea ca facand click pe linkul respectiv sa fiu directionat catre o pagina a TNT in care trackingul era cel de mai jos. Cititi si va distrati.
    Chennai e in India - Chennai - Wikipedia, the free encyclopedia WTF???

In urma unui telefon la Flanco, agentul mi-a spus ca daca am primit un mail in engleza cu niste linkuri sa nu fac click pe ele deoarece e o incercare de frauda.
    Dupa cum vedeti, site-ul incearca sa ma convinga sa accept niste cookie-uri.
    Dupa parerea mea, Flanco nu numai ca nu isi informeaza clientii cu parere la comenzile lor platite in avans, ci si le expune datele personale pentru a fi folosite in incercari de frauda.
    Intelegeti ce vreti.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2012-11-30-6.57.44-pm.png poza.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.