posta nu lucreaza vinerea, ca intreba careva, exact ca the arsonist gandesc si eu
"E normal pentru mine (ca, cumparator) sa caut oferta cea mai buna. Inca nu am destui de multi bani incat sa zic "cumpar din RO chiar daca pretul e semnificativ mai mare, dar nu imi pasa, pentru ca asa vreau eu sa sustin industria romaneasca". Eu cand cumpar ma gandesc la banii mei si la ce imi ramane dupa ce cumpar jocul ala. Nu am ajuns inca la stadiul in care sa ma gandesc (si sa imi permit) sa dau bani mai multi doar ca "sa fie bine si la noi"."
am destul de putini bani pt jocuri, imi cumpar doar cand apuc vreo promotie, dar asta nu e o problema deoarece nici cu timpul nu stau foarte bine. mie doar mi se pare aberant de mari preturile unor jocuri de acum 2-3 ani din magazinele noastre...
De unde as putea cumpăra un dualshock 3 albastru, rosu sau verde, la un preţ acceptabil si bine�nţeles original?
Hi hu ha, mi au anulat comanda de la Diverta, chiar daca statusul comenzii era : In curs de livrare. Well, moving on.
la care dintre produse ?suna-i si vezi care-i treaba..
LE: Atunci e clara treaba..tipul de la magazin mi-a spus ca cele care sunt in curs de livrare sunt la curier...
la cum se prezinta noiile Dualshock nu prea sunt diferente intre fake-uri si originale..ambele sunt de o calitate indoielnica..\
Modern Warfare 3. Dar sincer, nu vreau sa imi bat capul cu ei. Am fost in magazin, am sunat, am primit mail in care spuneau clar ca voi primi comanda... Probabil si au dat seama la ce pret il dau si s au gandit sa anuleze comenzile, altfel nu mi pot explica.
Mi-a ajuns Portal 2 - 30 lei (PS3) de la altex, asta dupa ce la prima comanda imi spusese ca jocul nu este in stoc si din cauza unei erori site-ul mi-a permis sa fac comanda cu toate ca jocul nu era in stoc.
Am facut din nou comanda la acelasi joc, in aceeasi zi, mai mult din curiozitate si am primit mail ca, comanda a fost confirmata si jocul urmeaza a fi trimis iar azi chiar am primit jocul.
De ce oare prima data mi s-a spus ca nu mai e in stoc iar la a doua comanda il aveau in stoc, nu stiu! Poate a doua oara mi-a procesat comanda un tip mai cumsecade decat cel de la prima comanda![]()
Si pe mine m au sunat in legatura cu Move Starter Edition si WOW editia de colectie - Nu mai avem in stoc ...
Pe site scria clar in curs de livrare ..
Iar cei de la Altex nu mi au trimis inca Dead Space 2 editia de colectie , Vreau sa i sun dar cica s ocupati
Pe langa asta nu merge nici sa ma conectez la contul meu pe altex .
Am "trezit" degeaba PS3 ul .
1. Merita Jocul The Fight Light s out + inca 1 controller move ( 2 in total ) ?
2. Voi de unde va cumparati jocurile de Ps3 , de la ce magazine ( din ro preferabil , stiu ca mai exista si thehut , zavvi , userii care aduc de pe site urile din uk )
Nu ti-am zis ca trebuie sa si pastrezi jocul oferit. Poti sa-l vinzi cum vine, sigilat, si sigur esti mai bine daca ti-ai lua doar controlerul de altundeva.
Oricum e decizia ta! Ebay-ul e full de DS3uri (originale si replici). Pt. vgp garantez ca pe cel rosu il am de la ei, dar l-am luat cu GOW Origins. Acum mi se pare si mai tare ca e cu toata saga.
presupun ca jocurile sunt zona 1, asadar, pt dlc-uri implica cont us... oricum, oferta e buna.
Ds - jocurile sunt zona 1 si-ti trebuie cont de PSN US, dar avand in vedere ca dlcurule sunt mai ieftine segnificatic in US fata de EU, e chiar un avantaj. PSN cards de US se pot lua de pe bestbuy fara comisioane infecte. Card de 20$ costa tot 20, nu ca pe siteurile de bisnita care se vor "de profil"
da..am primit Cataclysmul de la diverta..totul e sigilat..mai putin jocul..deci e posibil ca aia sa fi folosit codul..beware daca mai luati produse la promotii de la ei
Da,, cei de la Altex sunt destul de neseriosi! Sambata trecuta am comandat si eu 2 jocuri, Motorstorm Apocalypse si Bayoneta. Am primit mesaj de confirmare pentru ambele jocuri. Acum doua zile am sunat la Altex si mi-au zis ca Bayoneta va ajunge joi si Motorstorm nici macar nu il aveau pe stoc.
Am asteptat Bayoneta joi si astazi, dar nu a ajuns. Am sunat azi si mi-au ca luni sau marti ar ajunge. Despre Motorstom nu au putut sa-mi dea nici o informatie. Este ultima oara cand mai dau comada online de la Altex. Ieri am dat comanda si de la Media Galaxy un joc. Sa vedem ce se va intampla si cu asta.....
Stai linistit, eu am comandat 5 jocuri, au confirmat comanda si am primit un joc. M-am uitat apoi in cont si vad ca apare comandat livrata integral. Asta a fost marti. Am crezut ca vor veni si urmatoarele intr-un alt pachet, am tot asteptat, nimic... Azi m-au sunat si mi-au zis ca nu mai au in stoc jocurile. Ciudat ca m-au sunat fix azi, eu stiam ca e zi libera.
Legat de neseriozitatea Altex, am comandat trei jocuri la preț redus (s�mbătă) și le-au livrat pe toate (luni), deci cred că ține de noroc, n-am avut p�nă acum experiențe neplăcute cu ei și sper să răm�nă așa![]()
Dupa cateva zile de asteptare am primit in sfarsit semne ca se intampla ceva cu comanda mea.
Flanco mi-a trimis mail ca expedierea comenzii a fost facuta.
TNT - curierul lor - mi-a trimis mail ca pachetul este in tranzit si mi-a furnizat un AWB, precum si un link unde pot verifica parcursul expeditiei in baza AWB-ului.
Nu mica mi-a fost mirarea ca facand click pe linkul respectiv sa fiu directionat catre o pagina a TNT in care trackingul era cel de mai jos. Cititi si va distrati.
Chennai e in India - Chennai - Wikipedia, the free encyclopedia WTF???
In urma unui telefon la Flanco, agentul mi-a spus ca daca am primit un mail in engleza cu niste linkuri sa nu fac click pe ele deoarece e o incercare de frauda.
Dupa cum vedeti, site-ul incearca sa ma convinga sa accept niste cookie-uri.
Dupa parerea mea, Flanco nu numai ca nu isi informeaza clientii cu parere la comenzile lor platite in avans, ci si le expune datele personale pentru a fi folosite in incercari de frauda.
Intelegeti ce vreti.
Bookmarks