Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 232 of 381 FirstFirst ... 132 182 222 230 231 232 233 234 242 282 332 ... LastLast
Results 4,621 to 4,640 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4621 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    am comanda cu dispach de aproape o luna de pe zavvi.
    nu au raspuns la nicio intrebare pana acum... le-am dat dispute pe paypal, poate acum au bunavointa sa raspunda.

halal transport!

2. #4622 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ar trebui sa reactioneze acum.
    astept si eu 3 pachete de la ei. Unul are si tracking sper s a nu am surprize...ar fi pacat sa fim descurajati prin prisma transportului defectuos

3. #4623 SP
    Junior Member nana's Avatar
    Quote Originally Posted by nana View Post
    Salut colegi forumisti,
    Eu am comandat de pe zavvi niste jocuri si am platit prin paypal ! Problema e ca la status order am primit "Payment Problem" iar in contul de paypal imi apare in dreptul requestului de plata catre zavvi "Pending" ! Va asigur ca finante sunt in contul de paypal am depusi vre-o 200$!
    Este vre-o problema cu platile prin paypal catre acest site ?!
    Intradevar daca am schimbat din dolari in lire in contul de paypal si am repus din nou comanda totul a functionat ok !

4. #4624 SP
    Junior Member joe white's Avatar
    cine are oferta pentru PS3 : Socom 4 US Navy (move) si Cabela's Big Game Hunter 2012 (move) si accesoriu Sony Rifle Attachment (pusca ptr controler si move) ?

5. #4625 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Mai spamezi mult cu postul asta?

6. #4626 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Mai spamezi mult cu postul asta?
    Poi vad ca posteaza mai peste tot

7. #4627 SP
    Member b615dub's Avatar
    Scuzati ca reiau discutia asta dar am descoperit ceva amuzant ca in 5 secunde comanda a fost OK->Curs de livrare->Anulata

Confirmat 24 Nov 2012 15:24:50
    OK furnizor 26 Nov 2012 14:00:02
    In curs de livrare 26 Nov 2012 14:00:04
    Anulata 26 Nov 2012 14:00:07

8. #4628 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Nu esti singurul .

9. #4629 SP
    continuam cu zavvi...
    dupa ce zile intregi nu mi-au dat niciun raspuns la o comanda care nu a venit niciodata, dupa ce le-am dat dispute pe paypal se indura si raspund:

Hi Andrei,

Thanks for getting in touch to let us know you haven't received your order.

I'm really sorry this hasn't been delivered to you yet. Because it was despatched 12/11/2012 I would have expected it to have been with you by now.

I'll investigate this with the delivery service but in the meantime I'm more than happy to arrange a replacement for you.

I've checked the availability and I expect it to be despatched to you in 24 hours. We'll send you an e-mail as soon as it's sent so that you know it's on the way.

If there's anything else we can do please don't hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,
    Korrina

Zavvi.com Customer Service Team

daca luam direct cu cardul cred ca si acum mai trageam de ei pentru un raspuns!

10. #4630 SP
    exact, asta incercam si eu sa explic cuiva pe aici...care e treaba cu paypal si de ce prefer sa platesc un pic de comision sau o conversie mai slaba.

11. #4631 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Incepem numaratoarea inversa pana cand vor da iarasi bann la Romanica. Mie mi-a ajuns tot pana acum cam in 10-15 zile LUCRATOARE.
    D'Ajuta!

12. #4632 SP
    zavii sau hut?

13. #4633 SP
    Zavvi sau hut ce?

Daca te referi de la cine am primit comenzile: de la zavvi. De la thehut astept maxpayne 3 ce si un tricou . Dar sunt despatch de pe 5 Dec. deci stau lin. Cu putin noroc inainte de Revelion le primesc

Quote Originally Posted by adibose View Post
    zavii sau hut?

14. #4634 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Incepem numaratoarea inversa pana cand vor da iarasi bann la Romanica.
    De ce crezi asta? Ce s-a �nt�mplat?

@adibose zavvi, the hut, sendit sunt cam acelaşi lucru, zavvi e membru the hut group si daca nu ma �nşel si cei de la sendit

LE la mine comenzile de pe the hut au ajuns in cel mult 7 zile, iar de la zavvi nu a depăşit 2 saptamani...

15. #4635 SP
    Asa cred si eu, ca sunt acelasi lucru, poate la mine a fost doar o intamplare sa vina mai repede de la thehut decat zavvi.

16. #4636 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    De ce crezi asta? Ce s-a �nt�mplat?
    Pai in curand probabil o sa inceapa romanasii sa sara in sus ca nu le ajung comenzile cu shipping gratis intr-o saptamana si evident zavvi vor trebui sa dea refund. Intre timp jocul ajunge in a3a sau a4a saptamana gratie postelor din RO/HU si tu manager intr-o companie care stie ca-si livreaza produsele dar ai pierderi din vina tertilor (posta) si ponderea de comenzi/plangeri e cea mai ridicata intr-o tara din care nu primesti comenzi semnificative ce decizie ai lua? (retorical question)...

Nu vreau sa intram in discutii legate de customer care, ca ei zic in mailul de confirmare ca ajunge in 7-10 zile calendaristice! Chiar nu este cazul!!! Daca tot ei ar face livrarea as mai zice. Daca te-ar costa cel putin 3 lire shippingul as mai zice. Dar cand e zero si ai si pretentii sa-ti vina avion, sorry! Intr-adevar exista si exceptii cum e SirAndrew - desi cred ca ii va ajunge comanda si lui pe la sfarsitul saptamanii asteia, maxim urmatoarea pt. ca nu stiu ce a comandat. Mie mi-a venit MGS editia exclusiva zavvi cu tricou, steel si artbook intr-o luna - dar avea si 3kg setul si transportul fusese 1 lira.

Problema e la posta ungara si a noastra. Riscurile apar mai ales cand stai la bloc luand in considerare design-ul cutiilor postale (neprietenos) pe care le stim cu totii. D-aia ar trebui incentivat un pic postasul cu o suma modica de 2-3 RON once si dup-aia omul fie o sa-ti lase mandat fie ti-l aduce la usa (cum e cazul meu). Moralistii sa se abtina de la commenturi legat de spaga, etc. Nu mi-a cerut omul nimic, eu i-am dat ca sa fie mai atent/prompt si pot spune ca n-am probleme din acest pct de vedere. Bineinteles am si rabdare! Pe asta nu prea ai cum s-o cumperi/dezvolti. Dar nu mor 2-3 saptamani fara un joc pe care stiu ca am dat pe el 3 alune si mai e si sigilat.

Oricum in ritmul asta de plangeri, de-abia astept ce o sa urmeze cand vor da bann la Romanica again... Nici atunci nu o sa fie bine cand nu o sa mai poti da comanda deloc si nu mai ai ce sa mai astepti si de ce sa te plangi ca nu-ti ajunge intr-o saptamana...

17. #4637 SP
    Desi pe zavii si thehut se specifica in clar faptul ca livrarea poate dura si mai mult iar clientii sunt rugati sa contacteze seller-ul doar daca au trecut 21 de zile de la dispatch. Chiar daca ei estimeaza 7-10 zile lucratoare...ai nostri confrati se agita repede.
    Mie de la TheHut mi-a venit comanda dupa fix 21 de zile calendaristice, mai asteptam cam o saptamana pana sa le transmit problema...

Sa speram ca macar noi aici pe forum reusim sa ne educam unii pe altii cu privire la lucrurile astea care practic ne sunt facilitate.

Mai sunt si chestii cre nu ne convin din pricina transportului indelungat, ex: am comandat un joc, am platit pt el vreo 100 de lei iar dupa 3 saptamani a ajuns si la altex 100 lei... (si mie tot nu-mi venise), dar aia e...riscul meseriei

18. #4638 SP
    la mine facea aproape o luna de cand l-au trimis.
    sper intradevar sa fie o exceptie, dupa cum am mai si zis... pana acum mi-au ajuns comenzile foarte bine.

dar si faza ca trebuie sa tacem ca prostii doar pentru ca scrie pe noi Romania si sa fim multumiti ca macar ne baga in seama, mi se pare de porc rau de tot!

nu a zis nimeni sa fiti nesimtiti si sa ridicati colete fara sa semnati la posta si sa dupa aia sa le dati claim pe mail...
    ci doar sa se respecte niste termeni contractuali la care se angajeaza ca orice magazin online... sau macar sa-ti raspunda la mailuri.

dar vai, nu trebuie sa deschizi gura cumva la zavvi ca ne da ban!
    shhht, ciocu mic si joc de glezne... poate iti ajunge coletul, taci si asteapta 2 luni ca altfel nu ne mai fac astia onoarea sa le cumparam produsele!

lirele noastre put a prosti de Romanica... "nu e bune"!
    superba mentalitate, ce sa spun!

19. #4639 SP
    Nu stiu de unde ai tras concluzia cu jocul de glezne, etc. Ca doar nimeni nu le ia jocurile si se asteapta sa nu le primeasca.

Ideea este sa incepi sa faci valuri dupa ce trece termenul de 21 de zile calendaristice. Reactia ta este total justificata avand in vedere ca a trecut aproape o luna. Restul, flotari verbale...

Cheers!

20. #4640 SP
    Si tu ai dreptate, pana la urma atunci cand nu mai puteam comanda de la ei, existau alternative.
    Mi se pare absolut normal ca atunci cand cumperi, atat noi ca si cumparatori cat si ei ca vanzatori sa ne asumam niste riscuri. Ei faciliteaza transport zero pt Europa pt ca si-au asumat asta. Noi in schimb profitam de treaba asta cum o fac toti Europenii, pana la urma branza e pe bani, nu ne dau nou romanilor ceva pe dabogea.
    Regulamentar mi se pare sa ne respectam termenii si conditiile, noi asteptam 21 de zile, ei fac refund daca nu reusesc sa-ti onoreze oferta pe care tot ei si-au asumat-o.
    Nicidecum sa plecam capul ca nu ne dau nimic mai special decat o fac cu altii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.