zavii.co.uk trimite free in Romania? Daca da, in cat timp?
Zavvi | Games and Consoles for PS3, Xbox 360 and Wii U. Free Delivery ?
1-2 saptamani cu shippingul de 1 lira
Multa vreme au trimis, dupa care mi-au suspendat contul fiindca nu au mai trmis deloc. Acum, probabil ca tot nevrand sa trimta, au bagat un pret prohibitiv, adica 9 lire. Si-or fi luat multe tepe cu smecherasii nostri si s-or fi saturat![]()
International Delivery | Zavvi.com
Confirm ca ultima oara cand am vrut sa comand de la zavvi, m-au lovit cu un pret imens de livrare, cred ca nu mai trimit in plic, ca si scrisori, ci doar ca si colet cu ceva securitate si tracking, oh well, mai sunt si alte site-uri![]()
Sunt la a 10a comanda de pe zavvi cu o lira si totul a decurs excelent...chiar am scapat de jegurile de la posta romana.toate coletele au fost aduse la usa mea de un "nene"!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Eu am făcut doar o comandă prin metoda cu o liră şi n-am avut nicio problemă. A ajuns în vreo săptămână.
Stiti ceva de domnii: SONY PS VITA WI-FI + SOUL SACRIFFICE + 4GB ?
Mi-e frica sa nu dispara si sa raman fara garantie
Aveti vreo recomandare de unde merita luat un ps vita?
Oricum ai garantia Sony inclusa in pachet de 1 an. Daca dispar domnii, ramai doar cu garantia Sony.
Poti lua ps vita de la altex, domo, flanco sau emag.
Dar vezi ca poate domnii iti dau direct 2 ani garantie la Sony.
Vezi ca e terminat stocul la produsul tau.
Desi nu e un joc pentru console, o sa postez aici cu speranta ca nu o sa fiu off topic: unde gasesc la cel mai bun pret Guild Wars 2? Cel mai ieftin am gasit parca la Altex cu 150 de lei, dar tin minte ca pretul era acelasi si la scurt timp dupa ce s-a lansat... Iar foarte multe alte site-uri nici macar nu il au de vanzare. What gives?![]()
Guild Wars 2 PC - Jocuri PC Role Playing Game
Prietenul google+price.ro la nevoie se cunoasteNcSoft Guild Wars 2 (PC) Lista de preturi - cel mai mic pret desc
Sau RobertDinu + http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new
Cheers!
Salutare,
Revin cu o intrebare care din pacate pentru mine nu si-a gasit raspunsul aici si nu pot sa renunt in a gasi unul.
Vreau sa printez niste coperti custom pentru anumite jocuri de PS3 si as vrea sa stiu dc. stiti prin Bucuresti un centru de print care sa poata livra la aceeasi calitate ca si cele originale (hartie lucioasa cartonata, ink de calitate, plotare pe dimensiunea corecta etc.) si evident la un pret decent - max 10 RON per coperta.
Dau minim o bere celui care vine cu o recomandare care se si confirma viabila.
Cheers,
L.
iti pot recomanda un laborator cu care eu lucrez, www.profoto99.ro baietii pot face orice, ideea e sa mergi cu o coperta la ei sa le arati despre ce este vorba.
Eu iti recomand o firma unde mi-am colantat capota masinii / 2 geamuri ( gen parasolar ) / parasolar / parasolar ( luneta ) ... un cuvant este laitmotiv
Totalul a fost 90 ron ( cu montaj ) ... am mai primit o " capota " cu un defect de print ( dunga alba ) ... vanduta prin piata la 30 ron ... deci total real 60 ron
4culori.ro ( daca nu merge site-ul da-i direct pe google )
Bookmarks