Imi recomandati si mie un site bun de unde va cumparati PSN instant codes pentru UK? Prefer plata prin PayPal.
PC Game Supply - Game Cards, Xbox, Playstation, iTunes Online 100% Ai codul in 2 minute.
Eu prefer: Playstation Network Wallet Topups and Playstation Plus Subscriptions .
Iti dau 5% reducere daca le dai 'like' pe Facebook .
Prima data cand am comandat n-am primit codul chiar instant (a durat 2 ore) pentru ca au ei ceva verificari dar dupa aceea am mai comandat de 2 ori si totul a mers fara probleme.
Stiam de EF si, intr-adevar, par sa aiba un raport pret/oferta foarte bun. Dar nu stiu care e treaba cu Skrill ala![]()
Habar nu am, eu ultima data am platit prin paypal, nu mai au optiunea paypal? Vezi ca au chat live, poate iti explica ei
Ia cu incredere, mi-am reinnoit Liveul cu un an jumate, si am platit prin aia noua a lor, fara probleme. Recomand.
Cum as putea cumpara Trine pt. PS3? Prin magazinele online (thehut, amazon.co.uk, etc) nu-l gasesc si pare interesant, mai ales in offline co-op mode![]()
doar online cu game card, sa-ti incarci contul de psn. cu paypal nu poti plati pe psn iar ca sa platesti cu card de credit ai nevoie sa fie emis in UK/US
Salut ! Urmeaza sa achizitionez un ps3 cu ofw 4.31 este posibila modarea fara downgrade la 3.55? pm va rog !
Mda..i-am dat plata cu PayPal si s-a blocat inainte de final, la faza de verificare a datelor asociate cu contul de PayPal. Imi aparea in dreapta jos butonul de payment, totul era ok, dar nu puteam sa dau click pe elIn fine, o fi un semn ca mai bine ma feresc de PSN in sesiune.
^ Incearca alt browser.
Acum jocurile de la zavvi vin prin curier ?
Daca da, atunci cum a stiut curierul sa va contacteze? Pe bonul de comanda nu vad sa fie scris nr meu de telefon.
Ştie cineva în cât timp vin comenzile de pe 365games.co.uk şi dacă vin prin poştă sau un anume curier? Mulţumesc anticipat!
Bookmarks