Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 381 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast
Results 541 to 560 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #541 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    am trecut azi pe la Altex si am vazut destul de multe jocuri la pret bun: Halo 3 , Burnout Paradise , Lost Planet , Crash Mind Over Mutant la 99lei si Mirror's Edge , James Bond , Mercenaries 2 , Fifa 09 la 149 lei ; iar la Diverta era GTA 4 pe Xbox la 159 lei

2. #542 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    am trecut azi pe la Altex si am vazut destul de multe jocuri la pret bun: Halo 3 , Burnout Paradise , Lost Planet , Crash Mind Over Mutant la 99lei si Mirror's Edge , James Bond , Mercenaries 2 , Fifa 09 la 149 lei ; iar la Diverta era GTA 4 pe Xbox la 159 lei
    si eu am fost azi la altex in Brasov(incinta Carrefour) si am vazut:SF4 220 lei (ps3),turning point 99lei(ps3) , fifa 09 149(xbox 360)..cam atat imi aduc aminte..incet-incet ne adaptam si noi preturilor de afara

3. #543 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    one more

pentru cumparaturi din japonia am gasit un site (tot din japonia) care face cumparaturile pentru voi, dupa care vi le trimite prin EMS. comisionul este de 30% din suma totala (costul produselor plus shippingul local in Japonia) iar dupa ce la-ti aplicat se mai adauga costul postei din Japonia in tara in care se trimite coletul. din ce spun ei pe site, cel mai bine e sa ii contactezi, sa le spui exact ce si cit vrei si unde trebuie trimis coletul (Romania in cazul nostru), iar ei iti vor spune suma finala de plata. plata se face cu PayPal. here u go

Quick and Professional shopping service-concert tickets,sumo tickets,baseball tickets

si ca sa ii citez "Anything will do. Anything!" asa ca acum puteti cumpara ORICE din Japonia.

4. #544 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Wooooooo! NTSC-J 360!

M�ine le dau mail să vedem prețul

5. #545 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Stie cineva vreun site din Japonia ieftin care eventual sa aiba si Guitar Hero?

6. #546 SP
    nu stiu exact ce vrei tu pentru ca sunt o groaza de versiuni insa cauta guitar hero pe amazon.co.jp

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

nu va grabiti. second Japanese import/export agency

How to use

RonanN1, now u get to choose

PS damn, la ce descoperiri m-a dus pasiunea pentru keyboards...

7. #547 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Stiti pe undeva PS3 varianta 160 gb? Si un link va rog.
    Sau alte promotii in legatura cu PS3 care "v-au sarit" in ochi.
    Merci

8. #548 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Consola PlayStation 3 160GB Uncharted Bundle [Multi-System] - 2199RON
    la un scurt search

sincer nu merita diferenta fata de cel cu 80. daca iei un hdd separat... iesi mai bine.

cheers

9. #549 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Enorma diferenta de pret.
    Un magazin de incredere prin Bucuresti sau Ploiesti de unde sa cumpar un PS3 varianta 80 gb la un pret bun?
    Ma intereseaza sa fie seriosi,sa nu am probleme la garantie.
    3 ani garantie a-ti vazut pe undeva pentru PS3?
    Merci
    De astia ce ziceti?
    http://www.ideall.ro/magazin/Console...51--p8437.aspx

10. #550 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    3 ani nu o sa vezi la ps3 man. pretul de acolo e bun, ar fi bine sa le dai un tel sa ii intrebi unde au garantia.

11. #551 SP
    quick update. si FDJP si J-Goods par destul de seriosi. va recomand sa cititi fff bine FAQul fiecaruia. procedura e simpla. ii contactati cu datele despre produsele dorite, cantitatea, locatia in care sa fie trimise, URL de unde sa fie achizitionate produsele, etc (pentru asta trebuie sa cititi FAQ). in 24 de ore ei va raspund si va spun cit va costa. aici o diferenta. la FDJP, pentru produse care insumeaza sub 10,000 yeni comisionul lor minim este de 3,000. Pentru produse peste 10,000 este 30%. La J-Goods, comisionul este mai mic in sensul ca pentru un produs care costa 3,990 yeni mi-au dat un comision de 1,800 yeni.

ce vreau eu are sub 500gr si costa 3,990 yeni (insa e ceva ff fragil deci trebe extra care la pachet), so pretul obtinut de la J-Goods este 3990+1800(comision)+1800(EMS)+321 PayPal fee (adica 3.7%+40)= 7911 yeni

pretul total este cam dublu in cazul meu insa pentru produse mai scumpe dar usoare (gen games) pretul e ok (probabil ca se mai adauga si vama, nu stiu, aici chiar as dori sa ma lamureasca cineva care a cumparat din asia). inca o chestie, tre sa fiti PayPal Verified Member (la status sa apara verified).

anyway, daca apelez pina la urma la unii sau la altii o sa postez aici rezultatul.

12. #552 SP
    Senior Member huber's Avatar
    deci astazi pot sa confirm ca thehut.com este o firma serioasa mi-am primit pt a doua-oara bani inapoi de la ei la jocuri care nu au ajuns , daca nu ar avea probleme cu tranportul ar fi ceva super bine.

13. #553 SP
    inca un pretendent la shoppingul din Japonia si din cite vad are comisioane mai bune ca FDJP iar siteul arata mai profi.

Shopping from Japan - Crescent Trading

14. #554 SP
    Member slabunator's Avatar
    nu prea vad alt thread in care as putea posta ceasta intrebare. ce se intampla daca cineva trimite un joc intr-un plic de scrisoare, tu titlul de "scrisoare"??? asa mi-a trimis cineva, nu l-am primit evident, dar nici scrisoarea nu se mai gaseste. banuiesc ca ar trebui sa ajunga inapoi la expeditor?

15. #555 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    inca un pretendent la shoppingul din Japonia si din cite vad are comisioane mai bune ca FDJP iar siteul arata mai profi.

Shopping from Japan - Crescent Trading
    Profi pe naiba, sectiunile Shipping si Payment sunt "under construction".

16. #556 SP
    Taw, ce dreak mai, te comporti ca aia care dau fumul doar in sus (si ignora plebea). mai coboara privirea, mai uita-te in stinga si in dreapta si o sa vezi ca sunt extrem de detalialte sectiunile respective. da, in meniul de sus nu merg, nu stiu, poate e un bug, dar in meniul din dreapta sunt fff multe informatii si la sectiunea shipping si la cea de payment. site-ul este fff bine pus la punct (comparativ cu FDJP cel putin). poti sa iti calculezi singur cam cit ar fi pretul total, insa cel mai sigur e sa le dai mail. eu nu i-am contactat pe ei, doar pe FDJP si pe J-Goods iar dintre cei 2, J-Goods e superior (ca promptitudine si pret). pina la urma insa voi rezolva pe plan local problema pentru ca nu vreau sa dau 80USD pe o bucata de plastic insa pentru chestii care sunt disponibile numai acolo, agentiile astea de export ca sa le zic asa, sunt ffff ok si fff seriose (comentarii despre ele am gasit in diverse locatii si erau numai comentarii pozitive).

anyway, eu am aflat de ei de pe geekhack.org, un forum dedicat pasionatilor de tastaturi pentru ca cele mai bune tastaturi se fac si se comercializeaza in japonia (Topre, PFU Happy Hacking, Diatec Filco), iar multe din magazinele lor online nu trimit decit local. mai exista siteuri americane cu produse de import gen geekstuff4u, smartimports sau benippon insa nici unul nu trimite in RO.

17. #557 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Super oferte pe thehut.com

Tocmai mi-au confirmat despatchul pt Bioshock (PS3): 8.73 + 0.99 (transportul pana in RO) lire... eu zic ca se merita!

Check it here:

TheHut.com: PS3 Offers

Spor,

L.

18. #558 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Pacat ca majoritatea se "pierd" pe drum.

19. #559 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post

Tocmai mi-au confirmat despatchul pt Bioshock (PS3): 8.73 + 0.99 (transportul pana in RO) lire... eu zic ca se merita!

Check it here:

TheHut.com: PS3 Offers

Spor,

L.
    sa ne anunti si pe noi te rog daca iti ajunge

20. #560 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Si mie mi a fost confirmat dispatch ul. Acum astept si sper.
    E prima oara cand comand ceva de pe TheHut. Sper sa nu ma dezamageasca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 381 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast