suna la banca, eu nu am asteptat dupa extras si am sunat in jumatate de ora dupa ce mi-am facut contul la banca. ti-l dau si prin telefon.
Salut, mi-am facut si eu acum multa vreme un cont paypal si am tot uitat de chestia cu acel cod de activare.
Oare dupa aceasta lunga perioada (cateva luni bune) mai pot sa aflu acel cod daca ma duc la banca? (mentionez ca folosesc ING bank)
Am sunat la banca si in cateva minutele s-a rezolvat.Grey, in mailu care l-am primit ziceau ca-mi trimit si codul dupa cateva zile, asta daca nu am acces la home bank sau la extrasul de cont.
Eu tin minte ca mi-au spus clar ca acel cod il pot vedea doar de la banca (extras de cont sau internet banking), oricum, e bine ca s-a rezolvat. Vezi sa nu spargi toti banii pe ebay acum, tentatia e mare![]()
Atenţie că "mail" acela nu �nseamnă e-mail, ci corespondenţa care vine cu poşta. N-aţi auzit niciodată prin filme expresia "your check is in the mail"?
Eu am patit o destul de urat cu paypal ul acum cateva luni. Am bagat codul gresit de prea multe ori si mi au blocat cardul. Am tot vorbit cu ei si a ramas sa le dau un fax cu "credit card statement and a copy of your photo I.D". Nici in ziua de azi nu am mai trimis faxul acela...
Who-hoo .. 3 jocuri de 360 la 36 RON bucata.. si un Mario 64 DS
Intrebare: Eu am ales doar produsele livrabile din stoc in 24h. A incercat cineva cu produsele livrabile in 5-10 zile? Ca daca merg si alea mai intra o comanda
---------- Post added 01-09-2009 at 12:01 AM ---------- Previous post was 31-08-2009 at 10:43 PM ----------
Tocmai am testat... nu merge.
PRODUSELE TREBUIE SA FIE IN STOCK 24H. Pacat.. majoritatea celor de DS nu sunt asa.
Voiam sa astept pana la Ce ne-am cumparat Azi.. dar fie
Blue Dragon
Rainbow Six Vegas
Condemned 2
Si evident.. Mario 64 DS.. care a costat cat 2 din ele![]()
Eu maine ma duc sa imi bag niste banuti pe card si iau Monster Madness si Resistance Retribution, 130 ron cu tot cu transport, nu e rau zic eu.
salut, vreau sa imi cumpar din nou xbox360, arcade-jasper, aceasta consola are memorie interna sau card? dupa ce imi dau seama ca e jasper? dar daca si pro si elite sunt jasper nu refuz.
astept sfaturi.
Bookmarks