Sper sa nu faca figuri zavvi cu Brink-ul. El apare pe 13.. eu ma astept sa-mi ajunga comanda lunea viitoare. Marti cel tarziu.
Printable View
Sper sa nu faca figuri zavvi cu Brink-ul. El apare pe 13.. eu ma astept sa-mi ajunga comanda lunea viitoare. Marti cel tarziu.
visa electron.
Nu zavvi face figuri ci posta romana. Jocurile ajung repede in RO. Dureaza tranferul in tara
Si eu tot Visa am si la fel facea. Visa au chestia ai speciala, in care trebuie sa iti scrii CNPul si parola data de la banca. Pana nu am sunat banca nu am reusit sa ma inregistrez.
Sper sa te ajute.
3d secure adica.. mersi
Toate precomenzile pe care le-am facut eu pe Zavvi au ajuns la peste 2 saptamani de la expediere (asta din cauza ca trimit din depozitele din Franta, Olanda, Cehia cu transport terestru). Insa cu jocurile din stoc nu am avut niciodata probleme, ajungand in sub 7 zile (pentru ca vin cu avionul din UK sau Guernsey).
Este foarte probabil si L.A. Noire-ul sa intarzie la fel, din pacate. :(
Pai si nu mai bine le trimitem noi cate un mail prin care sa ii rugam sa nu ne mai trimita jocuri decat din depozitele din Marea Britanie.
Poate daca o sa fim mai multi care trimitem or sa se sesizeze. In plus avem de-a face cu englezi nu cu romanasi care ti-o arunca pe aia cu "Nu se poate, pentru ca d'aia."
Am facut mai jos un model de cerere, am rugamintea sa-l trimiteti si voi intr-un query, de preferabil in cel cu o precomanda (eu o sa-l pun in precomanda cu LA Noire), iar la your buyer va introduceti si voi numele.
Quote:
Hello dear Zavvi,
In the last months, I have noticed that games (especially pre-orders) dispatched to me from depots in France, The Netherlands or The Czech Republic arrive to my home in approximately 2 weeks or maybe more, and that games dispatched from United Kingdom arrive in 5 to 7 working days, sometimes less.
For future, if possible, I would like you to take in account sending the games to Romania only from United Kingdom, so that we could receive the pre-orders close to the launching date and not 2 weeks after.
Please make this happen, it is painful to see that games you have paid 10 pounds arrive in 5 days and games you have paid 30-35 pounds arrive in 2 weeks or more.
Also, this move would attract sympathy from other Romanian buyers and also more orders from our country.
Kindest regards,
Your buyer,
Cu cat mai multe cereri cu atat mai multe sanse de castig.
In primul rand, ai niste greseli in exprimarea in limba engleza. De exemplu "games you have paid 10 pounds for arrive in 5 days and games you have paid 30-35 pounds for arrive ", asta printre alte greseli de exprimare si punctuatie aiurea. In al doilea rand, mie mi se pare o prostie ideea ta. Daca s-ar face cum ai zice tu, multe jocuri nu ar mai ajunge in Romania pentru ca nu sunt in stoc in depozitele din UK. Dar cu o cerere ca a ta ma indoiesc sa te ia in serios ;)
Omul s-a exprimat �n engleză mult mai bine şi mai coerent dec�t o fac mulţi �n rom�nă, inclusiv pe forumul ăsta. Mesajul e inteligibil, tonul e politicos, iar intenţia e onorabilă. Să nu fim mai catolici dec�t papa. :)
Eu doar i-am atras atentia, fara niciun pic de rautate, asupra unor greseli facute de el. Ideea lui nu imi place si am argumentat de ce.
Stie cineva de ce imi apar acolo doar acele tari? Nu ar trebui sa pot selecta si Romania sau alta tara?:-w
@tudyniuz: pai doar jocuri
Pai da, Tudyniuz, comenzile tale au fost trimise doar din UK...:)
Oricum, vorbim aiurea, aia o sa dispatch jocul de unde il au, cred ca au tooluri care fac chestia asta automat oricum.Oricum ,comenzile de Romania sunt absolut neglijabile pt ei, nu ne ia nici dracu in seama...
:) eu killzone 3 l-am primit foarte repede. Despatched joi seara si primit marti in Brasov. Deci nu a fost asa greu. In schimb la anumite jocuri sunt idioti. Oricum se misca acceptabil avand in vedere preturile mult mai mici ca in magazinele romanesti.
ceva de genul asta am vb cu ei in nenumarate randuri (sa vezi ce frumos era acum 3 ani cand trimiteau din suedia...). din pacate nu au control si se trimit de unde exista stoc. la fel procedeaza si amazon numai ca la ei e mai simplu ori UK ori germania. mai ales de cand cu noul depozit din cehia si cu shippul free, costurile s-au redus. de aceea primim pe mail in loc de 3-5 zile cum scria inainte, 10-15 zile pt a primi comanda. mai nou am primit chiar si 2 jocuri intr-un plic. cand ei trimiteau numai separat ;)
cheers
Au trecut 10 zile de cand a fost trimis pachetul (zavvi), incep sa imi fac griji.
Nu-ţi face, mie ultima comandă mi-a ajuns după trei săptăm�ni, deşi p�nă atunci ajunseseră toate �n 7-8 zile. �ţi va veni �n cele din urmă.