Am preorder la Rocksmith. Daca ShopTo mi-a dat dispatch pe 26 si e deja platit, cand ar trebui sa ajunga?
Printable View
Am preorder la Rocksmith. Daca ShopTo mi-a dat dispatch pe 26 si e deja platit, cand ar trebui sa ajunga?
Şi-a făcut cineva preorder pentru Wii U? Care ar fi cea mai avantajoasă variantă de achiziţionare?
A auzit cineva dacă va fi adusă �n Rom�nia de un retailer serios la preţul normal de 300/350 euro şi nu 20 de milioane c�t au apărut pe net?
Deci cum e cu transportul de pe zavvi.es pana la urma ?
Pentru cei care au cumparat cartele valorice PSN US, se poate sa recomandati un site de incredere?
Am cumpărat de pe CardsCodes - Xbox Live Gold,Playstation Network Cards,WoW,Aion,Star Trek Online,Nintendo Points de c�teva ori, n-am avut niciodată probleme cu ei.
Pot sa-ti recomand bestbuy.com cu incredere. Pt cartele de 10, 20 sau 50 platesti fix 10, 20 respectiv 50 $. Fara alte taxe ascunse. Pt mine e cel mai ok pt contul de Store US.
Dc vrei pt Store UK situatia se schimba si pe ebay.uk gasesti niste deal-uri chiar foarte bune!
Imi cer scuze daca s-a mai intrebat pana acuma, site cineva daca "http://www.365games.co.uk" sunt de incredere, daca merita cumparat de la ei si cam in cat timp ajung coletele?
Are cineva vreun cod pt orice site din uk? Vreau sa iau mai multe jocuri si o reducere ar prinde bine.
@tray le gasesti aici http://www.consolegames.ro/forum/f90...tml#post869158
De ce nu incerci Altex? au reduceri substantiale
Multumesc, dar nu se mai postase din 17 sept.
Nu incerc altex pt ca nu au ce imi trebuie mie (jocuri pt 3ds) si pt ca locuiesc in uk
Ma scuzati! :p
Codurile de reducere funcţionează si pe zavvi.es?
eu am facut proba cu unul de UK in ES si n-a mers....
---------- Post added 09-10-2012 at 01:25 PM ----------
ceva reduceri la CORA, 30% la toate jocurile de PS3 pan al 31 Oct. acum nu stiu ce preturi fantoma au..dar daca aveti drum, aruncati un ochi
oferta
da asa este, cardul il faci pe loc, iar tichetul este un bon valoric pe care il poti cheltui pe orice produs din CORA. Eu am mai luat produse de la ei prin promotia asta si cheltuiam ticketul tot in Cora pe alte produse pe care le vroiam. iei un joc de 100 lei, si-ti dau ticket de 30 lei cu care iti iei cola bere si cicolata pt consum la noul joc :p
PS: chiar am trecut pe acolo astazi (In Cora Pantelimon) si nu prea aveau chestii misto, Assassins II la 96 ron ...asta mi-a sarit in ochi.