Contacteaza-i.
Printable View
Contacteaza-i.
Daca are cineva un cod de discount pt. zavvi i-as fi recunoscator pentru ca vreau sa dau o comanda de vreo 60 de lire si mi-ar prinde bine discountul.
Dau la schimb un cod de la thehut.
Merci anticipat,
L.
Vezi Luckos ca s-a facut thread special, poate ai mai multe sanse acolo :)
Merci de pont am postat si acolo dar nu prea cred ca e vizitat pt. ca nu are sticky. Eu as limita accesul la aceste coduri doar userilor platitori de pe forum... ca oricum parteneriatul cu gameshop s-a dus...
My 2 cents.
Teoretic ar fi o idee buna da' nu poti obliga pe cineva sa dea codu' cui vrei tu :p
pot sa imi comand de pe zavvi/hut o pereche de casti? trimit asa ceva in RO?
poate cineva sa ma ajute cu un cod de reducere zavvi/hut? :%% la o comanda de 65� :D
EDIT: am postat in threadul corespunzator, sorry de spam aici
Salut as Avea o intrebare . As Vrea Sa-mi fac si eu un card pt zavvi si thehut in special si am gasit o oferta buna la bt si as vrea Sa stiu daca e valabil pt magazinele respective specific ca e visa electron..
Da, asa e si al meu.
Cat dureaza transportul de pe ShopTo daca dau comanda inainte de 5?
Se misca repejor Zavvi mai nou,a ajuns Batman AC in doar 5 zile. :evil:
Mie a cam inceput sa mi se ia de zavvi. Am facut comanda marti la Splinter Cell Trology pe PS3 si la Demon's Souls. Splinter Cell Trilogy era vreo 25 lire si il aveau pe stoc asa ca mi l-au trimis imediat. La Demon's Souls scria ca-l trimit a doua zi (04.04). Astazi am intrat sa vad care este situatia comenzii mele si vad ca Splinter Cell Trilogy a fost ieftinit cu 10 lire (i mean.. cmoonnn sunt 10 lire), iar Demon's Souls nici macar nu l-au trimis..
In final m-am ales cu o teapa de 10 lire si cu un joc care o sa vina probabil peste 2 saptamani. Good job!
Dap. Uite, asa arata comanda:
Aveti noroc cei ce locuiti in Bucuresti.
Dureaza sa-mi ajunga coletul din Bucuresti pana in Cluj aproape la fel de mult cat din UK pana in Romania.
Posta romana...
Pai nu costa �26 amandoua daca le-ai luat cu multibuy?
Sau daca nu le trimit de-odata nu se aplica promotia?
Multi dintre voi oferiti informatii eronate/incomplete din necunostinta sau ... prostie.
Hazer, nici macar un print screen nu ai fost in stare sa faci. Ai decupat sa nu vedem ca totalul era de 25 de lire.
Asa ca nu conteaza ca Splinter Cell a fost 24.95 si celalat 13.95. Totalul este de 25 + 0,99 transportul pt comanda.
Impartirea cuantumului se face proportional (daca cele 2 jocuri ar fi avut fiecare un pret afisat egal de 13.95 ti-ar fi luat de pe card 12,5 lire la momentul in care ti-ar fi expediat primul joc - Splinter Cell si inca 12,5 lire la momentul expedierii Demon's Souls).
Dar daca pretul difera (precum cazul de fata) ti-au luat de pe card la expedierea Splinter Cell 15,98 lire, urmand ca la expedierea Demon's Souls sa-ti mai ia inca 8,97 lire. Total 25.
Suma luata de pe card pt respectivul produs este cea din mail-ul primit la expedierea produsului si nu cea de la order history.
Yeah, my bad.. acum am vazut totalul. Intr-adevar, am facut print screen si am taiat totalul ca sa nu vezi tu si sa ma descoperi ca sunt un attention whore. :/ Nope.. defapt am folosit snipping tool pentru ca este mai usor si-ti salveaza direct ce ai selectat.
Ok then, nu mi-am luat teapa de 10 lire, dar jocul tot nu mi l-au trimis la timp.
Ce anume inseamna la timp? Pe site la ei scrie ca pentru EU poate sa dureze pana la 30 de zile lucratoare. Oamenii pe forum zic ca in max 2 sapt iti ajunge, in cazul in care nu ai ghinion si e trimis de pe o insula non-UE si atunci te duci la vama. Eu personal am patit o singura data asa si am peste 30 de iteme care au fost luate exclusiv de pe zavvi.
Eu zic ca la 1 lira taxa transport per comanda, se misca destul de bine. Daca vrei instant poti sa le iei din magazin :)