pack consola 500 gb cu gt6 si last of us
Printable View
Ar trebui sa ma ingrijorez daca o comanda facuta la ShopTo facuta pe 25 nu a ajuns pana acum? :-s
Am o intrebare de pe play-asia cam in cat timp ajunge un colet? :D
Am si eu o intrebare. Stiu ca poate nu este threadul potrivit insa nu prea stiu unde sa postez si am crezut ca voi ma puteti ajuta. Cam cat este comisionul (in medie, stiu ca difera in functie de banca) pentru a trimite bani in USA? Am un prieten care va pleca in curand acolo in USA si as vrea sa-i trimit bani ca sa-mi cumpere ceva joculete de pe acolo :D. btw ma gandesc la sume destul de mici.
poti sa o faci cu western union sau money gram. dar sa nu te astepti la cine stie ce preturi la jocurile vechi, poate doar promotii si tine minte ca daca sunt zona 1 se conecteaza la serverele de zona 1, cel putin asa cred, deci vei juca numai cu oameni din us
Dap Moneygram este cam cel mai ieftin din cate stiu ... 6 euro comision pt sume de pana la 50 euro ( parca asa era acum 1 an de zile )
Daca are card de romania cat e acolo, pune-i pe cardul respectiv banii si poate plati cu cardul.
Amandoi avem card la Transilvania..deci pot sa merg la banca si sa ii depun bani in cont iar el sa plateasca acolo direct cu cardul? Nu se percep alte comisioane?
Cand ii depui tu banii nu te va costa nimic, el probabil va plati ceva comision cand plateste acolo, dar e mai putin decat ar fi cu western union sau altele. Conteaza insa si ce tip de card are amicul tau.
Nu știu cum este cu America, însă eu am plătit, vara asta, motorina atât în Bulgaria cât și în Grecia și hotelul în Grecia cu card românesc fără alte comisioane în afară de cursul leu-leva-euro care nu era al BNRului.
salutare. ma intrebam daca rezerv un produs la Altex, te baga cineva in seama? Nu sunt sigur daca au pe stoc in magazin si vreau sa-l rezerv pe site si sa merg sa-l ridic. A mai facut cineva asa ceva? Se merita?
"se" !!
Eu am facut vreo 5 rezervari in magazin pana acum, toate cu succes. am fost contactat atat pe mail cat si telefon pt confirmare, m-am dus am ridicat si aia a fost. in aceeasi zi.
Se merita , ti-l pun deoparte timp de 24 h . Te poti astepta si la surprize , sistemul nu e perfect :)
Iti apare pe site daca au in stoc la magazinul din orasul tau. Eu am rezervat de 4-5 ori jocuri, m-am dus la magazin, am zis ca am o rezervare facuta la jocul 'xxx'. Daca au doar o bucata, este pusa deopartepentru tine (cel putin asa au facut de unde am luat eu). Este posibil sa te si sune sa confirmi rezervarea si cand te duci sa ridici produsul. Si o chestie care cel putin mie mi se pare dubioasa, de vreo 3 ori mi-a cerut buletinul /:) pentru nu stiu ce factura. Desigur ca nu le-am oferit prilejul sa ma admire in buletin :scary:.
si reducerile sunt la fel? sa nu ma trezesc ca pe site e la reducere si in magazin e la pret normal :))
pai tocmai aia e faza, ca reducerile in proportie de 90% sunt doar pe site, rezervi pe site si iei jocul la pret redus, daca vine cineva si il ia din magazin odata cu tine el plateste pretul ne-redus
ah, deci asta e smecheria. ok atunci. sa speram ca o sa fie asa. mersi pentru raspunsuri.
Editiile de colectie la jocuri sunt la fel pe toate platformele ?
Adica ce contine Assassin's Creed IV - Black Flag Buccaneer Edition pe Ps3 contine si pe PC asa e la toate ?!