Esti cumva ontopic si nu-mi dau eu seama?
Printable View
La fel au facut si amazon.co.uk cu God of War Collection si Dark Souls 2 CE (la un moment dat, la pre-order pentru cateva zile au fost cu vreo 20 de lire mai ieftine decat pretul initial de lansare; eu am prins Dark Souls 2 CE la preorder amazon cu 61 de lire - acum 2-3 zile l-am vazut la 80 si acum e out of stock). Nu stiu ce e asa de ciudat? Astfel isi maximizeaza comenzile si-si asigura un numar minim de produse pe care le vor vinde garantat. Cei care vor cu adevarat un joc dau pre-order nu asteapta day one, cei care il vor mai ieftin sigur nu ar trebui sa se astepte ca la lansare va avea un pret mai mic decat la pre-order. Dar la o luna, oricum pretul se va reduce considerabil.
Am mai vorbit de subiectul asta pe un thread: ca sa sustina preturile de dumping, banuiesc ca forta de munca nu prea e calificata (trainingul nu prea e un focus la altex sau au schimbat de curand ERPul) si mai dau rateuri in sistem cand introduc preturile.
---------- Post added 10-03-2014 at 18:53 ----------
Sau, acum mi-a mai venit o idee: poate vor sa-si tina ridicat numarul de vizitatori pe site si de asta se joaca cu preturile destul de frecvent.
Esti amabil cand spui ca forta de munca nu prea e calificata :) eu as zice ca bate bine in necalificata sau cel mult cu o calificare obtinuta la locul la munca , adica pe nervii si banii clientului. Exceptii sunt , bineinteles , dar proportia ar trebui sa fie invers.
---------- Post added 10-03-2014 at 19:00 ----------
Eu exact la asta m-am gandit , vor sa te faca sa stai cat mai mult si sa vizitezi cat mai des site-ul. Daca asta si-au propus cred ca au reusit dar daca si-au propus altceva nu cred ca au rezultate , pretul de dumping te scoate din rahat pe moment dar pe durata lunga ... Profit zero si firmele functioneaza pe profit nu pe cash-flow, exceptie fiind cand prinzi un pont ce iti acopera pierderea profitului preconizat initial .
Sincer prefer preturi mici si competitive cu cele din UK... se califica ei pana la urma... Si gata cu offtopic-ul.
---------- Post added 10-03-2014 at 19:05 ----------
Nu doar profit. Daca ai stocuri mari si nu rulezi, iti ocupi spatiul in depozite inutil, spatiu ce costa bani... discutia e lunga oricum.
De unde imi recomandati sa cumpar FF X/X-2 Remastered pentru a beneficia de acel Special Edition (sau Limited...nu mai stiu cum se numea)? Si de preferat sa ajunga inainte de 21 martie (ma gandesc sa il cumpar pt Vita pentru ca urmeaza sa calatoresc o vreme). Multumesc anticipat :)
---------- Post added 10-03-2014 at 21:33 ----------
Scratch that.. il vreau pt PS3. Ma gandeam ca sunt aceleasi pre order bonuses... da la Vita pe langa ca dai mai multi bani decat la versiunea de PS3 (cel putin pe majoritatea site-urilor), primesti doar TREI art cards in loc de art book-ul de 24 pagini si toate cele. Cum sa faci asa ceva? Ce foame de bani dom`le. Si daca nu e pentru Vita atunci nici nu ma grabesc. Ii dau pre-order si o sa il vad dupa ce ma intorc din Anglia. Dar acum intrebarea e: de unde? :)
Daca tot te duci in anglia ia-l de acolo.cele mai bune preturi la jocuri.sau daca e si varianta digitala ia-l de pe psn us
Azi am primit mesaj de la altex.ro:
Aveam precomanda pentru Dark Souls 2 CE de 6 luni. Miercuri mi-au trimis mesaj sa-mi spuna ca e pe stoc. Mi se pare si "normal" sa imi anuleze acum comanda. Chiar am incercat sa ii sustin, sa nu cumpar doar "pomenile" de 10-20 de lei, dar nu am cu cine. Oamenii de acolo sunt pur si simplu prea prosti. In ultima luna mi-au trimis un joc standard in locul unei CE, un joc desigilat si acum mi-au anulat o precomanda de 6 luni. Toate intr-o luna! Bravo lor pentru pomeni (cat o sa mai dureze si alea), dar cand vine vorba de jocurile serioase, sunt chiar jalnici.Quote:
Salut! Comanda ta nu este confirmata pentru ca jocul nu mai este in stoc. Din pacate nu avem o data sigura pentru stoc.
P.S.: Pe acelasi subiect, cei de la gamestore.hu mi-au trimis azi un tricou, pentru fidelitate. It's the little things (nu pomenile), that matter.
pe mine nu ma mai mira nimic legat de altex :D
eu am comanda in derulare inca pt gt6 :)
https://imagizer.imageshack.us/v2/77...0/842/2zhm.png
ii inteleg acum... e departe jocul, cred ca l-au trimis pe vreunu pe jos sa-l caute... =D>
Altex se pare ca ne loveste iar!! :D
A mea precomanda la Watch Dogs Dedsec Edition PS4 a disparut....la fel si produsul de pe site :))...
eastbason la fel mi s-a intamplat si mie . Am ramas surprins . Asa ca m-am decis sa ii sun :) Am luat legatura cu cineva de la bucuresti si dupa nici 5 minute de povestit am inteles ceea ce mi s-a spus .
Comenzile le avem inca la ei ... au disparut din cauza schimbari datei de livrare a jocului dar in baza lor de date inca apare si nu va cauza nici o problema livrari jocului .
S-a facut un numar foarte mare de precomenzi si nu se asteptau sa se ajunga la asta .
Deci voi primi jocul la timpul lansari no problem :D ;)) ( Watch Dogs Dedsec Edition ) va veni :D .
Vad ca am patit-o multi cu Altex: si eu am dat pre-order la Dark Souls CE, mi-au spus ca e in stoc, data de lansare 14 martie bla bla... it`s still not here! Neseriosi.
Anyway am alta intrebare: si-a cumparat careva Persona 4 Golden pentru Vita? Vineri dimineata ma duc intr-o plimbare si o sa stau cel putin 12 ore pe drumuri asa ca nu m-ar deranja sa butonez unul dintre cele mai bune JRPG-uri care le-am jucat vreodata. Vad ca e un titlu ceva mai obscur si nu l-am gasit pe majoritatea site-urilor romanesti (poate mi-au scapat cateva). Daca stiti vre-un site care il are in stoc si sunt renumiti pentru livrarile rapide, va rog sa impartasiti aceste cunostinte :D. Daca nu, nu stiti un loc din Cluj unde s-ar putea vinde la un pret decent (Iuliuas/Polus Mall etc)? Multumesc anticipat!
A mai avut cineva probleme cu ShopTo legate de precomenzi? Am uitat de precomanda la Titanfall si desi le-am zis sa o opreasca inainte sa fie livrata, a 2-a zi au trimis coletul fara stres. Problema e ca nu a venit nici pana acum coletul. E ceva normal pt. ei? Oricum, ultima comanda de la nesimtitii aia, numai carcase sparte si suport 0.
Mai costa si cu 10 lei mai mult decat in RO... asa-mi trebuie daca uit comenzile vechi. Thanks!
Tudoran - l-am vazut ieri in Media Galaxy Baneasa Bucuresti - sper sa te ajute (pretul era destul de mic - daca nu ma insel 49 ron)
Naz - eu am renuntat de la lansarea Castlevania - cand mi-a venit carcasa sparta, hartia de la joc distrusa, le-am zis ca le trimit doar carcasa inapoi pentru replacement si au zis ca trebuie sa le trimit si jocul, evident eu aveam pre-order tocmai pentru a-l juca la lansare, nu vrei sa stii ca a durat cam 1 luna - sa se duca inapoi si sa imi ajunga exemplarul al 2lea care .. CULMEA a venit si el cu carcasa sparta / coperta distrusa - evident ca am cedat nervos si nu am mai vrut sa il trimit insa le-am trimis si a 2-a oara poze, pentru ca e CLAR ca au un sistem de package extrem de PROST. N-au mai zis nimic la sesizare ... insa m-au si pierdut de client - am trecut pe zavvi care inca nu m-a dezamagit (insa am avut si cu ei probleme, par insa a fi mult mai "atenti" la sesizari)
Da,eu am avut numai probleme la ultimele comenzi cu ei,intarzieri mari,comanda pe mai multe produse si trimis decat unul fara sa ma contacteze,comanda data joi trimisa miercurea viitoare,etc.mai sunt si client business.
Si eu am renuntat de ceva vreme la ShopTo. Am reincercat sa fac ceva cu ei in perioada lansarii PS4 si X1... cand dupa ce m-au mintit de la tech support, am zis ca nu mai calc pe-acolo. Si da, cred ca citesc mailurile la 2-3 zile or so... prin urmare cred ca e "normal" ce-ai patit tu naz. Sorry.
Am si eu o intrebare pt cei care au cumparat jocul Elder Scrolls V pt xbox 360 sau Ps3 din Romania - jocul vine cu harta inclusa ?
Stiu ca in mod normal jocul are o harta inclusa, dar sunt curios daca si versiunile din magazinele romanesti au harta. Multumesc
Am cumparat eu din Altex pentru PS3 varianta 'essentials' si nu are harta.