Sa ne tii la curent daca rezolvi ceva cu ANPC-ul.
Printable View
Sa ne tii la curent daca rezolvi ceva cu ANPC-ul.
Ar fi frumos a fie asa, sa vina din depozit, dar nu asa functioneaza Altex.ro.
Altex online e defapt o baza de date a tututot magazinelor, in depozit nu au decat precomenzile si produsele care nu au apucat inca sa plece spre magazine. Va puteti uita de trimiteri de unde sosesc produsele. Odata am comandat 4 produse si mi-au venit asa: doua din Cluj, unul Buzau si unul din Constanta.
Chestia asta o stiu si de la angajatii unui magazin, unde ma duc destul de des.
Parerea mea e ca Leni a dat comanda iar un operator a selectat o bucata din magazinul x sa fie trimisa spre el. Mai departe, ori a luat un angajat consola, ori intre timp s-a vandut(imi vine greu sa cred, la lansarea Ps4 am rezervat in alt magazin, nu cel pe care-l frecventez, o bucata insa cei de acolo m-au luat cu abureala cum ca nu au avut niciodata pe stoc, ca e o eroare, desi stiu o persoana care a vazut in dimineata zilei consolele). Cand spun ca s-a vandut, ma refer strict la magazinul x, nu neaparat din tot lantul.
Ideea e ca sistemul celor de la Altex e unul special, dar nu in sensul bun, care lasa loc unor erori de genul celei de mai sus.
Cand ai rezervat o bucata de PS4 in magazin prin intermediul site-ului Altex ai primit si al doilea mail sau un telefon de la ei? Ca daca ai primit numai primul mail, care se trimite la cateva secunde de la comanda, ala nu se pune ca produsul e rezervat pentru tine. E rezervat pentru tine o data cu primirea celui de-al doilea mail sau a unui telefon din partea lor (la care tu confirmi ca vrei produsul).
Prima data vei primi un email ca acesta:
" Iti multumim pentru rezervarea plasata pe site-ul Altex pentru magazinul Altex Bucuresti Promenada!
Numar rezervare: 600191489
1. SMTDUALSIMP5QDB - Smartphone Dual Sim ALLVIEW P5 Quad, 4.5", 8MP, 4GB (2GB aplicatii + 2GB disponibili), Micro SD, Bluetooth, Wi-Fi, Android 4.1, negru - 1 buc - 749,90 lei
In cel mai scurt timp veti primi un mesaj de confirmare a disponibilitatii produsului, apoi va asteptam in magazin pentru ridicarea produsului rezervat in urmatoarele 24h.
Pentru nelamuriri sau detalii suplimentare, ne puteti contacta:
Pe email : [email protected]
Telefon : 08010ALTEX - (0801025839), disponibil in toata tara (tarif local), apelabil din reteaua Romtelecom si *ALTEX - (*25839) – Orange, Vodafone si Cosmote (tarif in retea)
O zi buna,
Echipa Altex"
Daca produsul e pe stoc si e rezervat pentru tine, vei primi un al doilea mail ca acesta:
"Buna ziua,
Produsul este disponibil si va fi rezervat 24 de ore.
Multumim
Altex Grand Arena"
Sau o confirmare telefonica.
E clar ca la tine era confirmata comanda si gata de livrare.
PS: ii raspunsesem lui @AngelOfPain.
Neatza, nu are sens sa iti raspund. Citeste prima oara ce am scris!
Fiind un thread despre un ghid al cumparatorului consolist, prin exemplele mele sper ca am lamurit lumea cum e cu comenzile online cu rezervare in magazin la Altex. :evil:
PS_1: Am citit ce-ai spus. Ai rezervat un PS4 in magazin si ti-au spus ca nu-l au pe stoc (nu ai precizat daca la telefon sau la fata locului in magazin). Si nu ai mai precizat daca initial ti-a fost confirmata rezervarea. Ai dat cazul trunchiat.
PS_2: Ai reusit sa iei banii de la Altex pe consola PS4 defecta?
Chestia de care zicea Alexandru cu rezervarea e alta anomalie, probabil nu toate magazinele trimit si probabil unele produse la oferta sunt in numar limitat online, desi fizic exista in stoc.
Ps1: Prima oara mi-au confirmat si cei din magazin, dupa care m-au sunat sa imi spuna ca a fost o eroare.
Ps2: Da, i-am recuperat dupa 23 de zile.
Mie mi-au spus cei de la un magazin Altex (parca in Liberty Center) ca pe site-ul lor apar in stoc produsele care sunt de la peste 3 bucati in sus. Daca sunt sub 3 bucati pe stoc, nu apar decat fizic in magazine.
^ Acest aspect poate este valabil doar pentru magazinul precizat de tine. Eu am luat un joc din Altex Iasi (rezervat pe site) si pe urma am dat un ochi iar pe site si jocul nu mai era disponibil (deci apare si pe site chiar daca au o bucata). Ca pe urma sa caut Skyrim Legendary Edition pe site (nu era disponibil) si cand am fost in magazin erau 2 bucati :|.
Pai vezi? 2 bucati in magazin, zero pe site sau deloc.
Nu are cum sa fie valabil numai intr-un anumit magazin, ci in toata reteaua Altex. Daca ala m-a pacalit asta este.
In magazin este consola si in Iasi deci daca voiau sa indrepte greseala lor aveau cum , dar nu vor . Indiferent ce e Altex online, offline , hotline ... tot pe aceeasi firma lucreaza , tot acolo se duc banii n-are rost sa le mai caute cineva alibiuri pentru ca ei habar nu au ce insemna client si cum poate genera el venituri viitoare. Eu am crezut ca s-au terminat si chiar nu au de un sa-ti dea o consola , odata ce nu mai este deloc pe site , dar lor li se falfaie de tine , asta-i concluzia ...
daca spui ca ai vazut-o in Iasi in magazin...concluzia e clara...si-au onorat comenzile preferential...din motive pe care sa nu le discutam fiindca nu are rost...si le-ar fi stat putere sa rezolve situatia aparuta amiabil, trimitand ulterior cu scuzele de rigoare produsul...dar se pare ca vorba ta, ii doar in c** (cot :P)
Buna tuturor..Sunt nou pe acest forum.M-ar interesa sa cumpar o consola si am gasit un site interesant..Se numeste GAMESTORE.HU...As putea avea incredere in el?Ati mai cumparat de pe acest site?Multumesc anticipat
Da, suntem cativa pe forum care au luat jocuri de la ei si personal eu pot spune ca sunt mai mult decat ok :)
Exista vreo sansa sa imi iau teapa?Adica sa cumpar de la ei si sa nu mearga consola?
Teapa nu ai cum sa-ti iei, poate doar sa ai incredibil de mult ghinion, sa fie consola defecta din fabricatie. Oamenii aia nu sunt Gogu, de pe okazii, sa-ti vanda tie consola "noua, doar desfacuta pentru proba". Sunt o firma serioasa, toata consolele lor sunt sigilate, cu garantie de la producator.
Hai sa traiesti ! :)