Khan ce parere ai despre amazon.com ? vin jocurile care este pretul pe transport ? etc /.
Printable View
Khan ce parere ai despre amazon.com ? vin jocurile care este pretul pe transport ? etc /.
amazon.com nu trimite in romania
niciun amazon nu trimite in Ro. cel putin nu games/movies
cum sa nu eu ma-m inregistrat la amazon.com si avea si romania dar nu trimitea toate produsele dar jocuri dVD-uri Cd-uri trimit 100% dar nu stiu cat este transportul pentru jocuri am vorbit cu persoane care si-au luat DVD de pe amazon dar nu prea mi-au dat prea multe detali referitoare la comezi si de asta am intrebat
Sa ne spui si noua cand iti cumperi jocuri de pe amazon :)
Pe langa faptul ca scrii ingrozitor mai spui si neadevaruri. Daca toata lumea iti spune ca amazon nu trimite in Romania de ce insisti? Precum a comis-o cineva pe forum cu ca are un prieten cu PS3 modat.
12 ani :D
sper ca s-a lamurit colegu cu Amazon.com doar carti si filme poti lua de la ei.
Tocmai am facut si eu prima comanda la videogameplus.ca - un Soul Calibur 4 Limited Edition B-) Sa speram ca vine asa de repede cum a fost laudat.
Sa ne spui cand ajunge :) Cat a facut si costul total. Este PAL nu ?
nu e PAL, fiind din Canada e NTSC dar e Region Free (videogameplus.ca probabil au clienti multi din restu lumii intrucat au si sectiune speciala 'Region Free' in meniu).
Fiind editia speciala m-a costat ceva mai mult shipping-ul pentru ca are greutate mai mare (pachetul contine si tricou) si m-a ajuns la 15 CAD adica aproximativ 35 RON.
Bine ca ai mentionat de limited ca habar n-aveam ca exista :) am facut si eu comanda 94$ cu tot cu shipping, am mai cumparat de pe vgp.ca, dureaza cam 3 sapt.
da... culmea e ca la un search pe google nu gasesti editia limitata... si am fost surprins sa o gasesc acolo.
din cate vad contine si un card de acces la tournaments de Soul Calibur IV - probabil de aia e restricted la o bucata / cumparator.
Posibil, oricum parca la lansare nu aparuse limited parca.
tekken cum naiba 3 sapt? eu iau mereu de la ei si mi-au venit intre 4 si 6 zile maxim. si asta cu weekend inclus.
Asta e un site care imi place :D Mersi khan&BoDoPSX :P
Depinde, la multe produse ajungi la shipping cost destul de mare si posibil sa trimita prioritar. La un singur joc e altfel, oricum nu se compara cu play-asia unde iesi mai ieftin cu transport si cupoane.
La PlayAsia la jocurile pe care le-am vrut eu nu exista varianta PAL.
Da, au numai NTSC.
Xbox360� Regional Compatibility Guide
Use this :)
Vreau sa imi fac precomanda la urmatoarele jocuri:
Fable 2
Fallout 3
Fifa 09
Ce site-uri imi recomandati?