Banui ca da, ma gindessc ca promotiile sint nationale la ei.
Printable View
eu am visa electon la raiffaisen si a mers saptamna trecut cand am dat comanda ... la inceput am avut probleme cu cardul ca nu au vrut sa mi-l accepte dar sa rezolvat si acuma merge fara nici o problema.
Pe 18, shopto mi-au pus coletul la Royal mail.
N-a sosit, iar mesajul de pe trackingul rm e urmatorul:
"Information on your item is not yet available. If the International Signed For� item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."
Ati mai patit asta? V-a mai ajuns coletul sau royal mail l-au pierdut?
am si eu 1 de pe 19 un colector. nu au dat tracking ffs si nici nu a ajuns. am dat mail si au zis ca e plecat de atunci. mai am unu normal plecat de la ei pe 22 cu tracking si azi a ajuns la posta. sper ca nu e pierdut :(
Pai eu asta cred.
Se updata pe royal mail sau macar pe posta romana.
mi-au zis sa fac claimul pe site de la order. tocmai am trimis scanat formularul cu semnatura mea.
Si?
Asta am facut si eu, ieri. Pana acum nimic.
Ti-au dat banii inapoi?
e inca in procesare. eu am cerut resend pt ca vreau itemul. din pacate am vazut ca nu mai au pe site acel produs. in fine sper sa o rezolv.
am si eu 3 comenzi 2 la shopto una pe 29 si una pe 30 , iar una pe 29 la thehut si inca nu au ajuns are rost sa imi fac griji ? toate jocurile erau in stoc pe acele site-uri.
Comandat pe 23 de pe TheHut, ajuns azi :D. Xmas <:-P.
Or fi fost pe stoc dar gandeste-te ca nu s-a lucrat de sarbatori. In perioada asta delay-urile sunt la mare cautare.
Mie mi-a fost trimis ceva din state de pe 27 si mare minune ar fi sa-l primesc pana pe 15.
la thehut nu prea ma astept sa ajunga asa de repede in jur de 5-7 zile lucratoare,dar la shopto mi-au ajuns jocuri in 3-4 zile . si de aceea am intrebat dar cred caci o sa imi ajunga maine deoarece BodoPSX a dat comnda in jurul datei mele si i-au ajuns astazi iar eu cum sunt din provincie sper ca maine sa ajunga.
aha mersi mult.
am o intrebare unde pot vedea cate puncte I points am si cum pot sa le folosesc ? pe thehut.com
ipoints.co.uk :) si numai acolo le poti folosi :D
si ipoints.co.uk are delivery in Romania? Ca n-am avut rabdarea sa verific...
ipoints is a UK based loyalty programme and as such unfortunately we are unable to send rewards to outside of the UK.