Si poze nu primim?:wife:Ne-am cam lenevit Darki:ohno:lol
Printable View
Si poze nu primim?:wife:Ne-am cam lenevit Darki:ohno:lol
Nu l-am cumparat eu - l-a cumparat paunionut - poate daca posteaza el ...
As putea pune eu foto cu jocul ( si factura daca este necesar ) numai sa imi spuneti daca ar fi pe acest thread aici sau aici : http://www.consolegames.ro/forum/f60...-cumparat-azi/
de cand dragos aduce zona 1? wierd :D
Citeste aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...pe-shopto-net/
Acum accepta si PayPal, deci nu ar trebui sa mai fie probleme.
Da, dar pre-order tot nu poti sa faci cu PayPal...
mersi...de acu o sa stiu sa ma feresc..mi-am sters datele de la ei de pe site...si de voi lua ceva de la ei o sa folosesc paypal
Salut tuturor,
De curand am intrat si eu in clubul detionatorilor de consola PS3 si m-am hotarat sa incep o colectie de jocuri aferente acesteia, dar nu vreau sa le cumpar din Romania (sunt satul de preturi exorbitante si de bisnitari).
Tin sa precizez ca pt. cumparaturi voi folosi un card Mastercard Mondo.
Mai exista alte site-uri gen Amazon (UK),ShopTo,TheHut, de unde pot achizitona jocuri PS3 ?
User-ul webpredator, de aici, de pe forum, iti poate aduce tot ce vrei, la preturi mai mici decat in magazine. Mai bine vorbesti cu el inainte.
care ma poate ajuta printr-un pm cum detali legate despre cumpararea de pe:Gamestop.com - Buy PS3, PS2, PSP, Wii, DS, Xbox 360, Used, PC Games and Consoles
cum se procedeaza,detali de livrare si ce mai trebuie ms anticipat
nu poti cumpara :D nu de aici cel putin ;)
Thehut suge masiv din nou. Am comandat Eat Lead de PS3 si am primit versiunea de Xbox, de data asta chiar e ultima comanda pe care o dau la ei.
Mail si return. Transportul pentru return o sa te coste 10 RON si la cat ai dat pe joc nu cred ca se merita.
Mai bine mi-l vinzi mie (la acelasi pret cat e pe thehut.com evident :) )
Vorba lu' BoDo, naspa sau nu, la ce preturi au nu am cum sa ma abtin sa nu comand de la ei (similar pentru ShopTo).
Mi-au dat si teapa cu 2 lire :)), pe PS3 e 7 si pe 360 e 5, of of...
hut ca hut, dar zavvi face oferte si mai convenabile ;))
ps: da-le mail sa iti dea diferenta man :D
Sau mai bine mi-l vinzi mie cu pretul de PS3 de pe The Hut :D (asa ca sa fac o oferta mai mare decat Khan >:) )
:wife:
Urasc luna Ianuarie cand sunt jocuri ieftine dar nu sunt bani sa le cumperi. Cea mai nenorocita luna din an. Si cand te gandesti ca apar si Mass Effect 2, Bayonetta si Dark Siders. :wall: