sa nu intrebi la colete, ci dincolo la scrisori. ca vin cu regim de "scrisoare externa"
Printable View
sa nu intrebi la colete, ci dincolo la scrisori. ca vin cu regim de "scrisoare externa"
Uau, ieri mi-au luat banii cei de la amazon. Data livrării era 25.01.2010. �n seara asta, am găsit �n poştă o foaie să mă duc la poştă după o scrisoare. M-am dus şi, ce să vezi, erau jocurile! :D O bulină albă amazon.co.uk.
Salutare,
Sunt putin mai nou , atat pe acest forum, cat si in lumea consolistilor :D . Am consola doar de luna trecuta. Inainte de a posta prea mult pe aici, am citit foarte multe thread-uri , in principiu ce ma intereseaza, am facut si cateva cumparaturi de la webpredator si de la altii, dar am descoperit in acest thread alte modalitati de achizitii direct din uk.
Pe foarte scurt, cine ma poate ajuta cu informatii referitor la comenzi de pe thehut.com , de exemplu.
Din ce am inteles eu , imi fac cont, comand ce doresc , platesc cu cardul si urmeaza sa-mi vina acasa coletul ? Pana aici am zis bine ? Transportul am vazut ca scrie pe site ca e gratis in UK, dar in Romania cat costa transportul ?
Daca sunt ceva informatii, sau anumite lucruri care ar trebui sa le fac sau sa nu le fac, cand vreau sa dau comanda pe thehut.com.
Sa inteleg ca vine acasa coletul ? As prefera sa ma duc eu la posta dupa el.
Scuzati post-ul prea lung :-B
shippingul se vede pe fiecare site cand iti faci cont. exemplul tau cu thehut este 0.99 per item.
de obicei vin acasa ca sunt plicuri, dar depinde de posta de care apartii (pot face aviz sa mergi sa ridici)
as vrea sa imi cumpar si eu Rock Band de aici Rock Band - Game Only (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/513EHMg192L.@@AMEPARAM@@513EHMg192L doar ca nu prea am inteles care este cel vandut de amazon, deci daca vreau sa il cumpar jocul costa 14,47(acesta fiind si vandut de amazon) ? Si transportul cat este pt un joc? thx
primul merge de la new
Order Summary
Items: �14.65
Postage & Packing: �9.50
Order Total: �24.15
Order Totals includes VAT.
multumesc pentru raspuns, cam mult transportul arunc o privire si pe ebay.co.uk poate gasesc mai avantajos
tot cam pe acolo iesi cu transporutl si de pe ebay in general
incearca pe shopto/thehut/zavvi
pe ebay nu o sa iesi cu shipp la banii aia in veci. intre 0.99-4 maxim cam acolo se iese
Am comandat azi de pe ebay.uk Ghost Recon Advanced Warfighter, la un pret bun. Sper sa ajunga cu bine, dar, vorba lui Monky, cu transportul ieftin nu stii niciodata, merita riscul, suma nu e mare, m-am mirat ca jocul e nou, probabil l-au tinut in stoc. Ramane sa astept, pana ce se intoarce RD la Londra.
de pe ebay conteaza foarte mult de la ce user cumperi, daca e un user ok nu cred ca vor fi probleme.
nu ai ce risca. claim - item not received = money back ;) in caz de ceva
de pe ebay cum primiti jocurile, direct in cutia postala sau sunt trimise ca si colet si primesti avizul in cutia postala? si daca ai licitat pentru un produs si vrei sa renunti banuiesc ca nu se poate nu? thx.
se poate renunta la bid.
se vede pe pagina produsului unde ai licitat
Did you know?
You could still end up as the winning bidder if higher bids are retracted or cancelled. Continue to check the status of this item until it ends.
eBay automatically bids on your behalf up to your maximum bid. If the item ends for less than your maximum, that's all you'll have to pay. See example .
National Console Support, Inc. | Home Page =D>
Un site super interesant (o alternativă play-asia).
Am mai incercat eu un site de pe la chinezi si n-am primit nimic. Noroc cu Paypal.
Astia imi par FOARTE scumpi comparativ cu Play-Asia.
Da asta datorita mie , eu ti-am am spus site-ul ala , ma bucur ca ti-ai recuperat bani .
ar mai fi YESASIA: Online Shopping for Japanese, Korean, and Chinese Movies, TV Dramas, Music, Games, Books, Comics, Toys, Electronics, and more! - Free Shipping - North America Site daca iara luati teapa sa nu dati vina pe mine :D