Aici depinde si de postasul tau. Mie mi-au venit toate pachetele de pe amazon si zavvi, dar nu le-am pus sa vina in Bucuresti ca m-as fi riscat enorm, ci in provincie la parinti.
Printable View
Aici depinde si de postasul tau. Mie mi-au venit toate pachetele de pe amazon si zavvi, dar nu le-am pus sa vina in Bucuresti ca m-as fi riscat enorm, ci in provincie la parinti.
Mi-a venit si mie azi prima comanda de pe amazon.co.uk. Foarte profy baietii la ambalat n-am ce zice, a venit azi desi avea delivery estimate pe 16, dar ideea e ca pachetu mi l-a adus tot postasu. Nu trebuia sa imi aduca aviz si sa merg la posta dupa el sau am inteles io gresit?
Coletele din afara sunt aduse de postas la usa. Cel putin in Bacau asa este.
Jocurile vin ca scrisoare externa, de aceea ti le aduc la usa, nu vin ca si colet.
Exact
Jocurile vin ca "imprimat" mai exact..asta e denumirea..in plicuri cu bule
Mie postarita nu mi le aduce acasa..nici macar rambursul nu se oboseste..imi pune aviz si gata ( si doar stie ca sunt somer si sunt acasa..dar de unde ii e mai usor )
Sent from my iPhone using Tapatalk
salut , vreau sa cumpar lips de pe zavvi si e prima comanda si nu stiu ce sa fac sa selectez "Wrap this item" costa 2lire si nu stiu dc se merita,e ambalaj ceva special, rog dc poate sa imi raspunda cineva
Dacă alegi să plătești cele 2 lire, ți-l ambalează cadou, cu fundiță :please:
Unde as putea sa gasesc un bundlex Xbox 360 Elite la un pret convenabil din afara , de preferat din UK . (orice fel de bundle) ?
Amazon.co.uk: Console Bundles: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41osApVNCVL.@@AMEPARAM@@41osApVNCVL
la elite normal fiind prima comanda beneficiezi de ce bonus dau ei acolo (este one time per account)
bafta
Am si eu o intrebare: Coletele interne cat timp stau la posta daca nu le ridic?
Ofertă la Wii pachet nou cu Sports Resort şi controller Motion Plus pe Amazon - aşa da ofertă, nu ca hoţii de la magazinele rom�neşti. Am calculat, cu tot cu a doua telecomandă ajunge undeva la 900 lei. Şi la noi e 1000 lei numai pachetul fără a doua telecomandă, telecomandă care e peste 300 lei. Bravo, Amazon!
sunt de ceva vreme la wii :) am adus si eu 2 console pt useri ;) super preturi
Şi dacă am zis bravo, să zic şi un huo mare, tot pentru Amazon.co.uk. Am făcut un mic pachet, un cablu HDMI şi precomandă la Little BIg Planet GOTY. LBP GOTY e v�ndut de Amazon's Jersey's Merchant. Se face ziua de 15, se am�nă lansarea pe 16. Pe 16 primesc e-mail că nenea "Merchantul" nu are �n stoc �ncă acest produs, şi o să fiu anunţat prin e-mail c�nd se face stocul. �ntre timp, alte magazine de pe Amazon au produsul �n stoc foarte frumos, �n timp ce eu aştept ca Ghiţă să se facă stoc, pentru că-s un pic mai pesimist c�nd vine vorba de magazine care nu-s cu "Prime" şi nu-s preferate de amazon.co.uk. Foarte frumos. Bine măcar că au fost promţi cu e-mail-ul (o bilă albă).
P�nă acum amazon.co.uk - 3 bile albe, 1 bilă neagră
trebuia sa faci pre pe zavvi. am 2 la preorder plecate de ieri :D (comenzi)
Nu am cont de PayPal şi nu am �ncredere să-mi pun datele de card la magazinele gen zawi, sendit, shopto, că, din ce-am citit pe forumuri, au fost unii păţiţi.
da au fost probleme cu baza la shopto. s-a remediat.
man sunt mereu altii care se risca :D
Am un jos luat de pe ebay... care a fost trimis de marti (ca small packets prin royal mail, pt. P&P am platit 1,5 lire) si nu a ajuns pana acum. Userul este serios are peste 500 de calificative si are procentaj de 100%. El mi-a confirmat pana acum de 2x ca l-a trimis. Ce ar trebui sa fac? Alt joc care a fost pus la posta la ei in aceeasi zi cu asta, dar de la alt user si la care P&P a fost de 4 lire a ajuns in 2 sau 3 zile...
Please advice...
Ii banuiesc pe baietii de la Posta RO (pana acum am avut procentaj de 100% de succes, sper sa nu se fi gandit sa ma intepe)...
---------- Post added 22-04-2010 at 01:08 PM ----------
P.S. Cand zic marti, zic marti 13 Aprilie. Pana acum nici un joc comandat din UK nu mi-a intarziat atat (8 zile lucratoare practic)...