�ncă n-am primit nimic... Mai aştept... Pe Amazon, mi-a băgat o dată maximă din aia tare: 10 mai... la ceva care a fost trimis de aproape o săptăm�nă deja. B-)
Printable View
�ncă n-am primit nimic... Mai aştept... Pe Amazon, mi-a băgat o dată maximă din aia tare: 10 mai... la ceva care a fost trimis de aproape o săptăm�nă deja. B-)
Mi-au ajuns astazi 2 jocuri, ciudat este ca sunt ultimele comandate, expediate pe 22 aprilie (joi).
In continuare, astept Yakuza 3 (expediat pe 10 aprilie) Little Big Planet GOTY (expediat pe 16 aprilie) si 2 parfumuri (expediate pe 19 aprilie).
Mie �ncă nu mi-a sosit nimic :(
TheHut au expediat pe 13 apr, iar ShopTo pe 20.
Si eu am comandat LBP GOTY pe 16 apr de la zavvi. Deocamdata nimic....
azi am primit in posta avizul maine trebuie sa marg la posta. pachet comandat in data de 13
de azi au inceput sa apara. data livrarii deja nu are nicio treaba. am comenzi luate in 12 si au ajuns, din 16-19. dar am si nevenite din aceeasi perioada. e bine ca au inceput sa vina. sapt asta o sa fie cosmar in posta romana :D
Mie mi-a sosit comanda de pe Amazon. :D
Update: A sosit plicul de la TheHut, expediat din depozitul UK.
Am primit si eu coletul din UK, trimis din data de 13 Apr. si ajuns pe 27 Apr. Cu toate ca a intarziat, coletul a ajuns intact ;) - Uncharted 2 CE :D
Gata, mi-au ajuns si mie toate coletele. Mai putin ce mi-am comandat iar saptamana asta :P + un preorder la GOW Collection.
Tocmai am primit un mail ciudat de la Zavvi....
In ultima perioada nu am comandat nimic de la zavvi, ultimul pachet primit de la ei a fost in februarie...
Sa fie o gresala mailul? Sau au trimit mailul la toti care au comandat de la ei...?
(acesta este mailul..)
"Thank you for your order with the Zavvi eBay outlet It's early days for the outlet and we realise that we've had a few teething problems which might have lead to a delay in you receiving your items. Please rest assured that we're working really hard to ensure that we put measures in place to prevent this happening in the future.
By way of apology we'd like to give you an exclusive �1 discount code to spend at zavvi.com and we hope you'll come back to our eBay outlet to check out the great deals that we're adding every day.
Your unique �1 discount code is: ***-****-**** (am sters codul, pentru ca cred ca poate fi folosit doar o data...)
To redeem your code visit zavvi.com add your items to the basket, then click view basket.
Kind Regards,
The eBay outlet team"
Dupa cate stiu eu, zavvi outlet de pe ebay e de fapt the hut :) De acolo ai luat ceva?
Pai cred ca are legatura cu chestia asta. Io am luat un Ninja Gaiden Sigma 2 de pe ebay de la zavvi outlet, iar mailul de confirmare l-am primit de la the hut. Sau la PayPal scria ca banii au ajuns la the hut. Nu mai tin minte exact. Una din doua :) Si asa am dedus ca zavvi outlet = the hut.
Pretul la care il luasem era mai mic decat cel de la zavvi si de la hut de pe siteuri /transportu parca era 1,5 totusi/. Pacat doar ca dupa vreo saptamana mi-au dat alt mail in care mi-au zis ca a intervenit o problema cu comanda si mi-au dat refund 8-|
Daca ma duc inainte de 12 la posta sa verific daca mi-a ajuns un colet am sanse sa-l gasesc acolo? Sau sa astept pana dupa 12 sa vad daca imi aduce postarita aviz postal?
cel mai bine de mers la posta este dupa ora 18. asa esti sigur ca au venit cele 2 curse din ziua respectiva
cheers
Mi-am refacut cardul si acum cand ii bag datele in paypal primesc o eroare:
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
Am bagat datele bine, ce este de facut?:-L
Cum adica ai refacut cardul? Expirase cel vechi?
"Refacut" in sensul ca aveam unul vechi si acum mi-am facut unul nou, celalalt expirase si nu era al meu, era al tatalui meu.:)Oricum acum am vazut, cardul se activeaza dupa prima introducere a codului pin.
Este vreo diferenta intre timpul de livrare normal si cel al unui colet trimis prin Royal Mail International Signed-For?