Originally Posted by
wampirash
M-am lovit de o problema interesanta pe shopto. Am vrut sa cumpar un Playstation Network Card de 50 lire - INSTANT CODE. Desi am dat sa platesc prin Paypal m-a trimis sa introduc informatiile cardului. M-am gandit ca am apasat gresit si am zis ca platesc cu cardul ca tot acolo e. Dupa ce am platit si am dat proceed, mi-a aparut din nou partea cu informatiile cardului (fara sa-mi arate ca as fi cumparat produsul, ca si cum nu as fi finalizat comanda). Ok, m-am gandit ca e ceva eroare si am reluat procesul, dupa care s-a intamplat acelasi lucru.
M-am gandit sa verific contul si cand intru pe online sa vad ca mi-a luat deja banii de 2 ori, dar produsul nu l-am primit.
Ati mai patit careva ceva de genul acesta?
Ce e de facut ? Logic le voi scrie mail, dar oricum nu inteleg care-i problema, adica totusi la un asa site sa te lovesti de astfel de erori de securitate mi se pare total inacceptabil, sincer sa fiu.
Practic am platit de 2 x suma de 44,86 lire sau cat era produsul respectiv si nu am primit nimic. Fac cumparaturi online foarte des, practic aproape tot ce tine de electronice cumpar numai online din Romania, dar asa erori nu am vazut la nici un site din Romania.
Slab , foarte slab.