Dupa nu stiu cate saptamani mi-au trimis si mie cartea cei de la zavvi, in toata perioada asta comanda astepta despatch-ul. Aviz amatorilor. Zavvi nu mai e ce a fost.
Printable View
Dupa nu stiu cate saptamani mi-au trimis si mie cartea cei de la zavvi, in toata perioada asta comanda astepta despatch-ul. Aviz amatorilor. Zavvi nu mai e ce a fost.
Oricum tu ai avut noroc tot timpul de iti trimiteau din Guernsey tot timpul. :)
Mie sub 2 sapt nu mi-au venit niciodata, doar astea acum in 3 zile.
Threadul ar trebui sa se numeasca TIPS & Tricks for ZAVVI :|
Salut,
Am comandat pe www.zavvi.com KUNG FU PANDA 2. am platit prin paypal de pe data de 13 iunie si nici macar pana in ziua de azi (25 iunie) nu a plecat de la ei. Ma tot aburesc ca in 2-3 zile va pleca. Vreau sa stiu daca a mai cumparat cineva kung fu panda 2 si daca a sosit. Este prima experienta cu www.zavvi.com pana acum luam de www.shopto.net si imi soseau jocurile cam in 4-5 zile lucratoare.
Asa am patit si eu cu o carte de la zavvi. Intr-un final o sa iti trimita jocul. Din cate am inteles au niste probleme momentan.
numai zic ca am cumparat si un kinect de la ei zavvi_outlet de pe ebay si pe ala l-au pus la posta dupa 9 zile. am platit pe 13 si l-au pus la posta pe 22. Stiti cate zile fac pe posta lucruriile cumparate de pe ebay.co.uk ?
Stiti de unde as putea sa imi iau un kinect la pret decent?
Daca tie ti se pare inutil faptul ca noi vorbim despre problemele intampinate cu anumite site-uri, si nu intelegi ca aceste informatii pot sa fie importante si utile pentru persoanele care comanda pentru prima data de pe Zavvi, atunci ar trebui sa te rezumi la a poza in fata oglinzii din baie.
Eu nu am inteles de ce a trebuit sa reactionezi asa de prima data cand eu doar am spus ce am crezut . Si daca am observat acest lucru , clar am citit cateva pagini , automat eram interesat de THREAD . Nu cred ca am jignit pe nimeni ,tocmai adunam informatii . Si ar fi mai uitl si mai informatim daca ar fi un thread despre ZAVVI . The END
PS : Eu nu pot caracteriza oamenii dupa un post
Postez din nou ca sa vedeti ca era ultimul post de pe pagina anterioara.
Am si eu o mica problema:de curand mi s-au stricat castiile de la ps3 si as dorii sa achizitonez o alta pereche insa la un pret mai mic...de ce? pentru ca daca si astea se strica nu o sa plang dupa bani cum fac acuma.O pereche de casti cu microfon si nu trebuie sa fie scumpe
Daca stie cineva un link ar fii perfect
A cumparat cineva de aici carduri PSN de pe acest site?
PC Game Supply - Game Cards, Xbox, Playstation, iTunes Online
da, sunt seriosi, trimit repede codurile
prima data te suna ca sa confirmi datele introduse si comanda (dureaza 30 min), iar la comenzile ulterioare nu te mai suna si primesti mult mai repede codul (maxim 8 minute din experienta proprie)
Se face o saptamana de la comanda de pe Zavvi si inca e in stadiul de Awaiting Dispatch. Daca e vreo problema cu status update si gasesc jocul in posta maine-poimaine, OK, acceptabil.. Daca nu, pacat de preturile alea, dar pe viitor o sa revin la cei 15-20 lei dati in plus pe ShopTo, macar in 2-3 zile am jocul acasa..
Si eu am aceeasi problema cu TheHut. Comanda a fost facuta vineri dimineata deci normal trebuiau sa l trimita vineri seara, sau cel tarziu duminica seara. Azi comanda mea este tot la stadiul de "Processing".
Anulez si iau de pe ShopTo, nu ma mai complic cu toti inaptii.
Am vazut si eu ca, in ultima perioada, daca am plasat o comanda pe zavvi in weekend, au facut dispatch lunea, daca au avut produsul pe stoc. Inainte mai trimiteau si in weekend. De obicei, comenzile imi ajung intr-o saptamana, maxim doua.
Eu sunt super multumit de ei. Doar ce mi-a ajuns LBP2 acasa (17,85 lire), iar astazi au expediat The Fight (9,85 lire).