Al meu a ajuns, in stare perfecta: http://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post472802
Printable View
Al meu a ajuns, in stare perfecta: http://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post472802
Ma tot chinui sa fac o precomanda de pe ShopTo folosind Paypal si nu reusesc. Imi zice "Internal error occured".
Mai pateste cineva la fel sau e de la mine?
PS: Am primit acceasi eroare si azi, si acum 2 zile.
Cat te chinui sa faci comanda verifica daca mai ai banii in cont :)
Daca esti "norocos" i-au blocat deja si nu-ti mai apar pe card,fara mail de confirmare comanda,etc
P.S
In ultima vreme destul de multe probleme cu Shopto sper sa-si revina baietii
Momentan nu am bani pe cardul respectiv, si nici nu ar trebui sa i blocheze avand in vedere ca jocul se lanseaza abia peste vre o saptamana (GT5).
Oricum, maine ma duc sa bag bani pe card si incerc din nou.
Poate sa imi explice careva cum sta treaba cu PayPal cum se fac platile prin intermediul acestui site, iar daca mi-au blocat cardul cum as putea sa il deblochez? Am vrut sa fac o plata prin intermediul lor pe shopto, mi-am facut cont la ei si nu am stiut ca trebuie sa imi activez cardul iar ei presupun ca mi-au blocat banii deoarece in extrasul de cont de la banca scrie "tranzactie in asteptare", normal vedeam sa gasesc undeva la ei pe site acea suma blocata dar nu scrie nimic.
Faci o confuzie.Shopto cere intr-adevar 3D Secure dar doar la comenzile mai mari.Nu mai stiu exact valoarea dar parca la > 35-40 lire
P.S
La browser eu folosesc Firefox si merge fara probleme
Chrome nu este suportat mai nou pt plata la shopto.
3d secure este necesar daca comanda depaseste 45 lire ( nu mai accepta paypal)
ideal ar fi daca comandati 2 sau mai multe jocuri sa faceti comanda si jocul pt ca ei oricum asa livreaza si puteti plati direct via paypal
pt cei care nu stiau shopto ofera si un sistem de recomandare si primesti 1 lira pt fiecare joc recomandat pt a fi cumparat. din pacate eu nu am cu cine face recomandare. daca sunt doritori astept un pm. pt fiecare recomandare pe care o veti primi veti avea posibilitatea deae primi si de la mine sa fie echitabil.
se poate confirma de catre cativa useri care au beneficiat de aceasta recomandare si au avut din recomandari bani pt un joc stransi :)
(eu facand comenzi, frecvent am un minim de 3 jocuri zilnic)
cheers
Apropos, e vreunul dintre voi care comanda frecvent de la bookdepository ? Cam care e perioada maxima de asteptat pt. un colet ?
Trebuie sa-ti dau un kapuziner pt. linkul ala:D
Da..sa speram ca nu vor fi doar vreo 50 de bucati..si ca nu o sa fie bundles din astea absurde :D
Oricum mi-am oprit 900 roane pt. event...a picat la tanc ca si asa vroiam un slimma :)
Nu zicea nimic de xboaxe. Oricum trebuie sa iau prietenei un wii, asa ca pica la tanc:D
Fotografiile lui Amazon UK - Fotografii de Perete | Facebook
Ia uite-l...si cica 60% off ! :D
Da, deci trebuie la 12 noaptea sa stai cu pagina deschisa:D
Jesus, cum o fi cu 10 chiftele sa iei si wii si slim?:D
Trist daca e cum zice tipul asta..oricum e clar ca e very very limited offer.Quote:
It is 3 per item at 60% off then next 3 @ 40% next 3 @ 20% then normal price - all the good deals will be gone at 12.01 after you try and order 100 times but the system crashes. Its a bit like tickets for a majo gig. Its not a con, Amazon are just being 'lenient' with the actual truth. How do I know this? I just know, take my word for it.
Deci e de cacao treaba. Doar 3 produse la 60% off. CLar n-apuci nimic. Mai gasisem ceva legat de UK customers, asa ca le-am dat mail acum, sa vad ce raspund.
"
From 22nd November, UK customers can experience ‘Black Friday Deals Week’ featuring over 200 limited time deals on products including Nintendo Wii consoles, Microsoft Xbox consoles, Sony TVs, Canon PowerShot cameras, Le Creuset cookware, Toy Story Talking Buzz Lightyear Space Rangers, Harry Potter Blu-ray box sets and much more..."
Poate apucam macar Le Creuset cookware :))
Stai sa raspunda intai, sa vedem daca romanii pot cumpara.
---------- Post added 18-11-2010 at 02:03 PM ----------
Deci merge si pt. romani.
I'm glad you're interested in the deals that will be offered on Amazon.co.uk during our Black Friday Deals Week (starting Monday, November 22). All our customer can purchase items using the Black Friday deals.
Daca mai are cineva un cod de reducere 10% pe zavvi si ma poate ajuta, promit ca o sa pun pozele jocurilor pe care le cumpar.