Imi puteti spune si mie ce sa mai fac ca am comandat in 27 oct de la shopTo un produs , mi-au fost luati banii din cont si nici astazi nu mi-a ajuns produsul. Am trimis mailuri , am facut de toate si nu mi-au raspuns la nici un mesaj
Printable View
Imi puteti spune si mie ce sa mai fac ca am comandat in 27 oct de la shopTo un produs , mi-au fost luati banii din cont si nici astazi nu mi-a ajuns produsul. Am trimis mailuri , am facut de toate si nu mi-au raspuns la nici un mesaj
Era un formular de la ei, Il printai, semnai apoi scanai le trimiteai mail.
Asa am facut eu si mi-au dat banii inapoi acum 10 luni
Eu vreau sa zic de zavvi. Am comandat Black Ops pe 2 septembrie (preorder), deoarece am auzit ca nu-s rai "zavvi".
http://img831.imageshack.us/img831/2236/33693574.png
Pe 9 noiembrie am primit mailul cu order dispatched.
http://img541.imageshack.us/img541/7152/89288594.png
Excited. Am asteptat 9 zile (9-marti > 18 joi) si le-am dat mail la @contact. Nici un raspuns pana vineri, m-am dus si mi l-am luat din MediaGalaxy. Nici acum nu mi-a venit jocul, baietii si-au luat banii din cont si asta-la-vista.
Nu stiam asta. Ei, o sa mai astept. Oricum acum am deja jocul, tot ce-mi pare rau e de codu pentru hartile W@W pentru jucat in B-O. Am auzit ca poti si sa-l cumperi pe XBL, Dar cum deja mi-au luat 70� nu-s chiar fericit sa mai dau inca vreo 10�. Oricum, eu mai astept pana la sfarsitul lunii.
Vreau sa spun ca ofertele lightning deals se termina in mai putin de 1 min de la aparitie, se cumpara in draci, e bataie mare.
In aprox o ora vor avea un notebook la oferta, iar mai tarziu Vanquish de PS3, daca era livrarea free in Ro m-as fi agitat si eu, dar asa :(
M-am uitat si eu, e cam de cacao toata promotia. Poate baga totusi niste wii.
Nu se poate. Deci asa ceva nu se poate!
Aveam un cont pe shopto de vreo 2 ani. Nu comandasem niciodata nimic de pe el. Acum 2 saptamani am bagat un Voucher Code de 3 lire. Fericit ca nu mai platesc transportul, vineri am facut si eu o precomanda la GT5, platind cu Paypal, ca tot omul.
DUpa ce fac comanda, primesc 2 mail uri, unul de la shopto, altul de la Paypal, ambele confirmandu mi comanda. Am tot asteptat sa primesc un email care sa mi spuna ca a plecat jocul spre mine si nimic.
Azi, cu 2 zile ramase pana la lansare, intru pe site sa vad daca macar acolo scrie ca au trimis jocul. Cand bag parola si emailul, primesc eroare "Please check your details and try again". WTF? Ma duc la Forgot password, scriu adresa de email si mi zice ca nu exista nici un cont cu adresa de email respectiva.
Intru pe yahoo, nici un email care sa mi spuna ceva despre vreo modificare in legatura cu contul (schimbare password, stergere, etc).
Intrebarea mea este daca voi mai primi jocul, avand in vedere ca am factura de la Paypal & ShopTo, si mi au luat si banii.
Foarte ciudata situatie. Eu cred ca e doar un glitch la ei in sistem. Din moment ce ti-a mers contul cand ai facut comanda si au acceptat plata.. nu vad cum ai putea ramane fara joc. Vad ca GT e in stoc, deci cel mai probabil o sa ti-l trimita azi, iar cel tarziu vineri ar trebui sa il ai in posesie. Sa-ti mai verifici mailul diseara. ShopTo baga si mail cu order dispatched cand trimit ceva.
Da, pai asta i problema ca adresa mea de email nu mai exista in baza lor de date.
Ce conteaza - daca nu primesti in 2 saptamani nimic - te duci la paypal pe site si CLAIM !
Nu e un glitch, au dat disable la conturile care au folosit codurile respective.
Eu am renuntat complet la ei, astept sa imi iau refund pe un RDR pe care nici nu cred ca l-au trimis si hasta la vista.
De ce ar face asta? Codul respectiv era valabil cand l am introdus eu.
Banii oricum o sa i recuperez mai devreme sau mai tarziu, dar eu vreau jocul.
De bulangii..daca vrei un raspuns direct :D Au considerat ei ca vezi doamne s-a abuzat de sistem.
E ca dracu. Problema lui Mariusik s-ar incadra aici -> If you have any problems referring your account or an order please login to your account and go to the 'Contact Center' tab. De unde reiese ca nu poti decat sa astepti pana la sfarsitul saptamanii in speranta ca totusi o sa-ti ajunga jocul sau sa mergi la PayPal, unde nu o sa ai nicio problema in a-ti recupera banii.
muggs, naspa rau faza cu codul de discount. Mi se pare exagerat sa dea disable la conturi exclusiv pe motivul asta. zavvi si hut ce sa mai zica?
Holy Bananas, Wii cu 50 lire la black friday pe amazon, all gone in ~ 10 secunde tho :))
Ai prins?
Mie imi pare aceasta pseudo promotie una romaneasca. Am cumparat imediat si de atunci mi-a ramas in queque, adica am luat p***.
Nu a durat o secunda de cand mi-a fost displayat Wii-ul, dar se pare ca-i totul la misto.
Clar n-o sa cumpar niciodata de la jegosii astia. In ultimul timp numai probleme cu englezoii astia, pardon, pakistanezii.
Nu am incercat la wii, ma interesa slim-ul..oricum se tin de tot felu de tiganii..gen iti fac reducere de la MSRP desi nu l-au avut niciodata la banii aia etc, la wii insa a fost super deal..dar e cam dubios indeed.
io am prins laptop-ul, dar dupa un mic research mi-am dat seama ca nu merita. la wii n-am fost pe faza
Tocmai am dat si eu comanda de un Assassin's Creed 2 GOTY edition de pe shopul Zawi de pe eBay. Eram curios daca sunt probleme cu timpii de livrare si daca luati de pe ebay, sau doar cand luati direct de la Zawi/Shopto. N-am mai luat nimic pana acum de la ei si de-aia intreb :D